Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

2 ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 1.  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2.  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4.   ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ

3 ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ:
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ   ΥΠΟΜΟΝΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

4 ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ:
ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

5 ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ:
ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ κ.α) ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,κ.α) ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ

6 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
(Μάγειρας για σάλτσες, ζαχαροπλάστες κ.α) ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (Μάγειρας προσωπικού, προγεύματα κ.α) ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ (Γραφέας, αποθηκάριος) ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (Υπεύθυνος για τα πιάτα, γυαλικά κ.α)

7 Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ 4 ΤΜΗΜΑΤΑ
ΚΥΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

8 ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ

9 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ - CHEF
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

10 ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ – SOUS CHEF
ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ - CHEF DE PARTIE ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ (ΖΕΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΚΡΥΑ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ)

11 ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α – COOK A ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Β – COOK B ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ 1-5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Γ – COOK C ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - COMMIS ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ. 2.  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΘΕΙ. 3. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 4.   ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ


Κατέβασμα ppt "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google