Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Εργασία στην τάξη 5 Σελίδα 63 Ξαγοράρη Γεωργία Παπαχρήστος Χρήστος Σάφτα Κριστιάν Τσιμπίλη Ελένη Φραγκάκη Θεοδώρα Χρυσσού Παρασκευή Καθηγητής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Εργασία στην τάξη 5 Σελίδα 63 Ξαγοράρη Γεωργία Παπαχρήστος Χρήστος Σάφτα Κριστιάν Τσιμπίλη Ελένη Φραγκάκη Θεοδώρα Χρυσσού Παρασκευή Καθηγητής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Εργασία στην τάξη 5 Σελίδα 63 Ξαγοράρη Γεωργία Παπαχρήστος Χρήστος Σάφτα Κριστιάν Τσιμπίλη Ελένη Φραγκάκη Θεοδώρα Χρυσσού Παρασκευή Καθηγητής : Καπετανάκης Γ.

2 Απάντηση : Ο Μωησής, ήταν ένας αγνός και πιστός Ισραηλήτης,που κατανοούσε τα προβλήματα των συμπατριωτών του. Αυτό έκανε τον Θεό να τον επιλέξει για καθοδηγητή του λαού Του. Ο Μωησής, ήταν ένας αγνός και πιστός Ισραηλήτης,που κατανοούσε τα προβλήματα των συμπατριωτών του. Αυτό έκανε τον Θεό να τον επιλέξει για καθοδηγητή του λαού Του. Ο ρόλος του αρχηγού,του επέφερε πολλά προβλήματα, τα οποία έλυνε με τη βοήθεια, τη χάρη και τη φώτιση του Κυρίου. Έχοντας διπλή ευθύνη έγινε πιο λογικός και πιο αποφασιστικός χωρίς να γίνεται υπερόπτης. Συμμετείχε στα προβλήματα του λάού του, συμβουλευόταν και υπάκουε στις εντολές του Θεού. Ο ρόλος του αρχηγού,του επέφερε πολλά προβλήματα, τα οποία έλυνε με τη βοήθεια, τη χάρη και τη φώτιση του Κυρίου. Έχοντας διπλή ευθύνη έγινε πιο λογικός και πιο αποφασιστικός χωρίς να γίνεται υπερόπτης. Συμμετείχε στα προβλήματα του λάού του, συμβουλευόταν και υπάκουε στις εντολές του Θεού. Είναι ο μεσολαβητής, ο ενάρετος και χαρισματικός ηγέτης που προσπαθεί για τη σωτηρία του Ισραήλ, χωρίς να επιβάλλει την άποψη του Θεού, γνωρίζοντας την μοναδικότητα Του και την παντοδυναμία Του. Είναι ο μεσολαβητής, ο ενάρετος και χαρισματικός ηγέτης που προσπαθεί για τη σωτηρία του Ισραήλ, χωρίς να επιβάλλει την άποψη του Θεού, γνωρίζοντας την μοναδικότητα Του και την παντοδυναμία Του.

3 Ερωτήσεις ;;;

4 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Εργασία στην τάξη 5 Σελίδα 63 Ξαγοράρη Γεωργία Παπαχρήστος Χρήστος Σάφτα Κριστιάν Τσιμπίλη Ελένη Φραγκάκη Θεοδώρα Χρυσσού Παρασκευή Καθηγητής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google