Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Dental adventure by Glenn Martin,DDS (πηγή/Google,shockware.com) Είναι ένα παιχνίδι το οποίο βοηθά τους προπτυχιακούς φοιτητές οδοντιατρικής να θέσουν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Dental adventure by Glenn Martin,DDS (πηγή/Google,shockware.com) Είναι ένα παιχνίδι το οποίο βοηθά τους προπτυχιακούς φοιτητές οδοντιατρικής να θέσουν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το Dental adventure by Glenn Martin,DDS (πηγή/Google,shockware.com) Είναι ένα παιχνίδι το οποίο βοηθά τους προπτυχιακούς φοιτητές οδοντιατρικής να θέσουν τις προτεραιότητες στην θεραπεία των ασθενών.

2 ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Glenn Martin,DDS.Dental Adventure

3 ΟΔΗΓΙΕΣ  Χρησιμοποιήστε τον καθρέφτη για να εξετάσετε το στόμα του ασθενούς  Εάν δεν βλέπετε το πρόβλημα πηγαίνετε στο X-ray,για να δείτε ποιες περιοχές χρειάζονται θεραπεία.  Πατήστε και κρατήστε το πλήκτρο διαστήματος για να αναρροφήσετε το σάλιο του ασθενούς.

4 Μετρητής πόνου Ο μετρητής πόνου δείχνει ποσό πόνο και πόσο άβολα αισθάνεται ο ασθενής εκείνη την στιγμή Όταν ο πόνος του ασθενούς αυξηθεί η ένδειξη στην οθόνη θα γίνει κόκκινη Για να κρατήσετε τον πόνο του ασθενούς σταθερό κάντε αναισθησία

5 Αναισθησία Μουδιάστε ηρεμήστε τον ασθενή με νοβοκαίνη η αναισθητικό αέριο,ανάλογα με την κατάσταση του Κάντε κλικ για την χορήγηση Όταν τελειώσετε το φως στην δεξιά πλευρά θα εμφανίσει μια ένδειξη Η πράσινη σημαίνει ότι η αναισθησία έγινε σωστά,αλλιώς ανάβει το κόκκινο

6 Ρίψη Σ΄αυτό το παιχνίδι ο παίκτης θα πρέπει να ρίξει στον στόχο που θα εμφανιστεί στην οθόνη σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις. Κοιτάξτε στο πάνω μέρος της οθόνης για να δείτε ποιου χρώματος στόχο έχετε. Το παιχνίδι τελειώνει με το τέλος ορισμένου χρόνου. Το σκορ εξαρτάται από τους στους που επιτύχατε.


Κατέβασμα ppt "Το Dental adventure by Glenn Martin,DDS (πηγή/Google,shockware.com) Είναι ένα παιχνίδι το οποίο βοηθά τους προπτυχιακούς φοιτητές οδοντιατρικής να θέσουν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google