Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εκκεντρικότητα τρόπος ζωής. Περιγραφή ενός εκκεντρικού νέου Ο Alex Evans είναι ένας νέος, αντιπροσωπευτικός τύπος των emo που μέσα από το ντύσιμο του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εκκεντρικότητα τρόπος ζωής. Περιγραφή ενός εκκεντρικού νέου Ο Alex Evans είναι ένας νέος, αντιπροσωπευτικός τύπος των emo που μέσα από το ντύσιμο του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εκκεντρικότητα τρόπος ζωής

2 Περιγραφή ενός εκκεντρικού νέου Ο Alex Evans είναι ένας νέος, αντιπροσωπευτικός τύπος των emo που μέσα από το ντύσιμο του επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας η οποία καθρεπτίζει την άρνηση και την αμφισβήτηση τους για την κοινωνία. Φοράει μάρκες που αντιπρο- σωπεύουν τους emo. Συγκριμένα, φοράει navy μπλούζα με ασπρόμαυρες ρίγες και στενό μαύρο χαμηλοκάβαλο τζιν. Έχει εκκεντρικό κούρεμα ίσια μαύρα μαλλιά με φράντζα που καλύπτει τα μάτια του για να μην βλέπει την κοινωνία με την οποία είναι σε ρήξη. Το μακιγιάζ του με μαύρο eyeliner και μαύρη σκιά καθώς και τα σκουλαρίκια στα άνω και κάτω χείλια, φρύδια αρμόζουν στο στυλ που ανήκει.

3

4

5

6

7

8

9


Κατέβασμα ppt "Εκκεντρικότητα τρόπος ζωής. Περιγραφή ενός εκκεντρικού νέου Ο Alex Evans είναι ένας νέος, αντιπροσωπευτικός τύπος των emo που μέσα από το ντύσιμο του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google