Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του ΙΙΕΚ σε 100 άλλους σπουδαστές της Θεσσαλονίκης μάθαμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του ΙΙΕΚ σε 100 άλλους σπουδαστές της Θεσσαλονίκης μάθαμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

2 Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του ΙΙΕΚ σε 100 άλλους σπουδαστές της Θεσσαλονίκης μάθαμε πώς περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο όταν δεν είναι στο πανεπιστήμιο. Σε ποιές καφετέριες λοιπόν πίνουν τον «frappe» και τον «espresso» τους και με τι άλλο ίσως γεμίζουν το απόγευμα τους. Aυτό θα το δούμε στις γραφικές παραστάσεις που ακολουθούν με βάση την έρευνα που πραγματοποιήθηκε.

3 ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

4 Φυσικά η έρευνα δεν έγινε για να μάθουμε τι κάνουν μόνο τα απογεύματα τους αλλά και τα βράδια. Εδώ ήταν πιο περίπλοκη διαδικασία γιατί έγιναν ξεχωριστές έρευνες και γραφικές παραστάσεις για κάθε βράδυ. Αυτό θα το διαπιστώσετε στις ακόλουθες διαφάνειες.

5 ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ

6 ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ WEEKEND ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΒΒΑΤΟ

7

8 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ


Κατέβασμα ppt "ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από φοιτητές του ΙΙΕΚ σε 100 άλλους σπουδαστές της Θεσσαλονίκης μάθαμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google