Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ανανέωση συνδρομών για το 2003 Πληροφορίες και βασικές οδηγίες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ανανέωση συνδρομών για το 2003 Πληροφορίες και βασικές οδηγίες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ανανέωση συνδρομών για το 2003 Πληροφορίες και βασικές οδηγίες

2 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ 2003 - Ήδη είναι γνωστό ότι από το Σεπτέμβριο σε περιοδικά από τον Elsevier έχουμε πρόσβαση μόνο στην ηλεκτρονική μορφή τους. Δεν αποστέλλεται πλέον η έντυπη στις βιβλιοθήκες. - Από το 2003 θα έχουμε μόνο την ηλεκτρονική μορφή των συνδρομών από τους εκδότες, που συνεργάζονται με το HEAL LINK. - Για τις υπόλοιπες συνδρομές, που λαμβάνονται από τη SWETS, θα πρέπει η κάθε βιβλιοθήκη να κάνει μια επιλογή και αφαίρεση ορισμένων τίτλων από τα περιοδικά που παίρνει.

3 Εκδότες του HEAL LINK Μέχρι τώρα το HealLink συνεργαζόταν με τους παρακάτω εκδότες: Academic Press, Elsevier, Kluwer, Springer, MCB, ACS, IOP. Υπό ολοκλήρωση όμως βρίσκεται η συνεργασία με νέους επιπρόσθετους εκδότες, οι οποίοι είναι:  Blackwell  Lippincott  Oxford University Press  Taylor & Francis  Wiley  ACM  AIP

4 Κριτήρια επιλογής και αφαίρεσης περιοδικών Συνδρομές περιοδικών χωρίς ιδιαίτερη κυκλοφορία και ζήτηση από τους χρήστες Συνδρομές περιοδικών που προμηθεύονται περισσότερες από 1 βιβλιοθήκες Αναζήτηση στο HealLink περιοδικών με συναφές περιεχόμενο και ανάλογο θεματικό πεδίο κάλυψης (το site του HealLink δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης περιοδικών με βάση συγκεκριμένες θεματικές και υποθεματικές κατηγορίες)


Κατέβασμα ppt "Ανανέωση συνδρομών για το 2003 Πληροφορίες και βασικές οδηγίες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google