Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ Το λιοντάρι είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα ελουριοδές στην οικογένεια Felidae. Το λιοντάρι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ελουριοδές μετά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ Το λιοντάρι είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα ελουριοδές στην οικογένεια Felidae. Το λιοντάρι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ελουριοδές μετά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ Το λιοντάρι είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα ελουριοδές στην οικογένεια Felidae. Το λιοντάρι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ελουριοδές μετά τον τίγρη. Τα λιοντάρια ζούνε στην Αφρική και Ασία.

2 LION The lion is one of the four big cats of the family Felidae.
The lion is the second bigest cat after the tiger. Wild lions are found in Africa and Asia.

3 ZEBRAS Zebras are part of the horse family.
The stripes on the zebras body are unique to each zebra Zebras live in small harems to large herds.

4 ΖΕΒΡΑ Οι ζέβρες είναι ένα μέλος της οικογένειας των αλόγων.
Οι ζέβρες είναι ένα μέλος της οικογένειας των αλόγων. Οι ρίγες στο σώμα της κάθε ζέβρας είναι μοναδικές. Οι ζέβρες ζούνε σε μικρές ομάδες μέχρι και μεγάλες.

5 GORILLAS Gorillas are the largest of the primate species.
The gorilla is ground dwelling and has a similar DNA to humans 95-99%. They inhabit the forests of Central Africa.

6 ΓΟΡΙΛΕΣ Οι γορίλες είναι οι μεγαλύτεροι από τα πρωτεύοντα είδη .
Οι γορίλες είναι οι μεγαλύτεροι από τα πρωτεύοντα είδη . Ο γορίλας ζει στο έδαφος και το DNA μοιάζει στα % του ανθρώπου. Οι γορίλες ζούνε στην Κεντρική Αφρική!

7 ELEPHANT The elephant is the largest mammal on the planet.
Three species of elephant are found African bush elephant ,African forest elephant and the Indian elephant.

8 ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό στον κόσμο.
Ο ελέφαντας είναι το μεγαλύτερο θηλαστικό στον κόσμο. Υπάρχουν τρία είδη ελεφάντων ο Αφρικάνικος ελέφαντας του θάμνου, ο Αφρικάνικος ελέφαντας του δάσους και ο ελέφαντας της Ινδίας .

9 GIRAFFE The giraffe is the tallest animal on the planet.
It is recognised by its long neck and long legs. The name giraffe refers to the colour of patches on its body and camel like face.

10 Καμηλοπάρδαλη Οι καμηλοπάρδαλη είναι το ψηλότερο ζώο στον πλανήτη.
Οι καμηλοπάρδαλη είναι το ψηλότερο ζώο στον πλανήτη. Την αναγνωρίζουμε από τον μακρύ της τον λαιμό και τα μακριά πόδια της. Το όνομα καμηλοπάρδαλη προέρχεται από τα καφέ σημάδια που έχει στο σώμα της και το πρόσωπο της που μοιάζει σαν το πρόσωπο της καμήλας.

11 DINGO The dingo is Australias free roaming wild dog.
Dingos probably came from Asia thousands of years ago. Dingos are believed to be related to the grey wolf.

12 ΝΤΙΝΓΚΟ Το ζώο αυτό είναι το άγριο σκυλί της Αυστραλίας.
Το ζώο αυτό είναι το άγριο σκυλί της Αυστραλίας. Τα ντινγκο προήλθαν από την Ασία πριν χιλιάδες χρόνια. Τα ντινγκο θεωρούν ότι συγγενεύουν με την γκρι αλεπού.

13 PANTHER Panthers are part of the cat family which contain lions tigers and leopards. There are a variety of panthers,black white and multicoloured. Pnthers are found in Asia,Latin America and Africa.

14 Πάνθηρας Ο πάνθηρας ανήκει στο είδος των αιλουροειδών όπως τα λιοντάρια ,τίγρης και λεοπάρδαλη. Υπάρχουν πολλά είδη από πάνθηρες όπως μαύροι ,άσπροι και πολύχρωμοι.

15 CAMEL Camels are found mainly in the Sahara Desert.
These animals are used by the nomad tribes for transport and clothing. Camels can last for many days with out food or water.

16 Καμήλα Τις καμήλες τις βρίσκουμε συνήθως στην έρημο τις Σαχάρας.
Τις καμήλες τις βρίσκουμε συνήθως στην έρημο τις Σαχάρας. Αυτές τα ζώα χρησιμοποιούνται από τις Νομάδες για μεταφορά και ρουχισμό. Οι καμήλες αντέχουν πάρα πολλές μέρες χωρίς φαγητό και νερό.

17 BEAR Bears are mammals and part of the Urisdae family.
They are found in N/S America and Asia. Bears have large bodies stocky legs and paws with five claws.

18 Αρκούδα Οι αρκούδες είναι θηλαστικά και ανήκουν στην οικογένεια Urisdae. Τις βρίσκουμε βόρεια και νότια Αμερική και στην Ασία. Οι αρκούδες έχουν μεγάλο σώμα, δυνατά πόδια και πατούσες με 5 νύχια.

19 TIGER The tiger is the largest of the cat species.
Tigers are recognised by the dark vertical stripes on their reddish orange fur. Tigers are very strong and have very sharp teeth. Tigers are found mainly in India.

20 Τίγρης Οι τίγρεις είναι τα μεγαλύτερα ζώα από την οικογένεια των αιλουροειδών. Τις τίγρεις τις αναγνωρίζουμε από της σκούρες κάθετες ρίγες που βρίσκονται πάνω στο πορτοκαλί σώμα τους. Οι τίγρεις πολύ δυνατά ζώα και έχουν κοφτερά δόντια. Τις τίγρεις τις βρίσκουμε συνήθως στην Ινδία.


Κατέβασμα ppt "ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ Το λιοντάρι είναι ένα από τα τέσσερα μεγάλα ελουριοδές στην οικογένεια Felidae. Το λιοντάρι είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ελουριοδές μετά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google