Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ

2 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ

3 Πού βρίσκεται; Το Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1978, και στεγάζεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο Το Τεχνικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1978, και στεγάζεται στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο

4 Τι θα δείτε Το Μουσείο περιλαμβάνει εκθέματα σχετικά με την ιστορική εξέλιξη της Τεχνολογίας Το Μουσείο περιλαμβάνει εκθέματα σχετικά με την ιστορική εξέλιξη της Τεχνολογίας συμμετοχικά εκθέματα από τον χώρο της Φυσικής και της Χημείας και συμμετοχικά εκθέματα από τον χώρο της Φυσικής και της Χημείας και πλήθος άλλων εκθεμάτων για την παρουσίαση του τεχνικού πολιτισμού. πλήθος άλλων εκθεμάτων για την παρουσίαση του τεχνικού πολιτισμού.

5 Περιγραφή Ξενάγησης Η επίσκεψη έχει διάρκεια 1 ώρα. Η επίσκεψη έχει διάρκεια 1 ώρα. Με την άφιξή μας στο Μουσείο μας υποδέχονται οι ξεναγοί, οι οποίοι παρουσιάζουν ορισμένα στοιχεία για το ΤΜΘ και για το τι θα παρακολουθήσουμε στην ξενάγηση. Με την άφιξή μας στο Μουσείο μας υποδέχονται οι ξεναγοί, οι οποίοι παρουσιάζουν ορισμένα στοιχεία για το ΤΜΘ και για το τι θα παρακολουθήσουμε στην ξενάγηση. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε τα διάφορα εκθετήρια. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε τα διάφορα εκθετήρια. Τέλος έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το «Τεχνοπάρκο». Τέλος έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε το «Τεχνοπάρκο».

6 Εκθετήρια Αυτοκίνητο Αυτοκίνητο Τηλεπικοινωνίες Τηλεπικοινωνίες Όργανα Φυσικής Όργανα Φυσικής Ιατρική Τεχνολογία Ιατρική Τεχνολογία Ηλεκτρική Ενέργεια Ηλεκτρική Ενέργεια Ολογραφία Ολογραφία Φωτογραφία Φωτογραφία Η/Υ Η/Υ Τυπογραφία Τυπογραφία Σιδηρόδρομος Σιδηρόδρομος Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία και Αρχαία Ελληνική Τεχνολογία και Παραδοσιακή Τεχνολογία Παραδοσιακή Τεχνολογία

7 Τεχνοπάρκο Το Τεχνοπάρκο περιλαμβάνει 30 συσκευές με θέματα: Ηλεκτρισμού Ηλεκτρισμού Αεροδυναμικής Αεροδυναμικής Ακουστικής Ακουστικής Οπτικής Οπτικής Αστρονομίας κ.ά, Αστρονομίας κ.ά, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από τον απευθείας έλεγχο του επισκέπτη.

8 Παραμονή στο Μουσείο Μέσα στο μουσείο πρέπει να είστε ήσυχοι, ώστε να μην ενοχλούμε τους άλλους επισκέπτες να είστε ήσυχοι, ώστε να μην ενοχλούμε τους άλλους επισκέπτες να ακολουθείτε τις οδηγίες των ξεναγών να ακολουθείτε τις οδηγίες των ξεναγών να προσέχετε την κίνησή σας στο χώρο, ώστε να μην προκαλέσετε ζημίες στα εκθέματα να προσέχετε την κίνησή σας στο χώρο, ώστε να μην προκαλέσετε ζημίες στα εκθέματα να αφήσετε τις τσάντες σας και τα πανωφόρια στο λεωφορείο, να αφήσετε τις τσάντες σας και τα πανωφόρια στο λεωφορείο, δεν επιτρέπεται να τρώτε μέσα στους χώρους του Μουσείου. δεν επιτρέπεται να τρώτε μέσα στους χώρους του Μουσείου.


Κατέβασμα ppt "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google