Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα C.A.L.L. Πρωτοβουλία της Ε.Ε. για την Ενδυνάμωση της Συνεργασίας σε Τοπικό Επίπεδο (Enhancement of Co-operation At Local Level) Μάρτιο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα C.A.L.L. Πρωτοβουλία της Ε.Ε. για την Ενδυνάμωση της Συνεργασίας σε Τοπικό Επίπεδο (Enhancement of Co-operation At Local Level) Μάρτιο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα C.A.L.L. Πρωτοβουλία της Ε.Ε. για την Ενδυνάμωση της Συνεργασίας σε Τοπικό Επίπεδο (Enhancement of Co-operation At Local Level) Μάρτιο 2004 – Μάρτιο 2005

3 Το πρόγραμμα C.A.L.L.Το πρόγραμμα C.A.L.L.   χρηματοδοτείται από τη ΓΔ Επιχειρήσεων της ΕΕ   διαρκεί 12 μήνες   στοχεύει στην ενδυνάμωση της συνεργασίας των ευρωπαϊκών δομών πληροφόρησης σε τοπικό επίπεδο   με στόχο τη αποτελεσματικότερη γνωστοποίηση και αξιοποίηση των υπηρεσιών τους από τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και πολίτες του νομού Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών.

4 Το τοπικό δίκτυο C.A.L.L.Το τοπικό δίκτυο C.A.L.L.   είναι ένα από τα 126 προγράμματα που εγκρίθηκαν σε όλη την ΕΕ   και το μοναδικό που υλοποιήθηκε στην Ελλάδα με εταίρους - -Euro Info Centre Thessaloniki – Συντονιστής του προγράμματος - -IRC Help-Forward - -National Contact Point - -Centre of International and European Economic Law - -Rural Information and Promotion Carrefour

5 Στο πλαίσιο του προγράμματος C.A.L.L.Στο πλαίσιο του προγράμματος C.A.L.L.   οι βασικές δράσεις του ελληνικού δικτύου Συντονιστική Ομάδα (Steering Group) – πραγματοποιήθηκαν 5 συναντήσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος με στόχο να συντονίζει τις δράσεις του δικτύου C.A.L.L. δημιουργία και διανομή ενημερωτικής μπροσούρας δημιουργία ηλεκτρονικού μηχανισμού ανάθεσης (electronic Signposting Mechanism) με στόχο να διασφαλίζεται η έγκυρη και γρήγορη εξυπηρέτηση των αιτούντων   και διάφορες προωθητικές δράσεις.

6 Το πρόγραμμα C.A.L.L. ολοκληρώθηκε στις 29 Μαρτίου 2005


Κατέβασμα ppt "Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα C.A.L.L. Πρωτοβουλία της Ε.Ε. για την Ενδυνάμωση της Συνεργασίας σε Τοπικό Επίπεδο (Enhancement of Co-operation At Local Level) Μάρτιο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google