Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

5 από τις πιο φοβερές Τρύπες ! Οι τρύπες που θα δείτε παρακάτω δεν είναι μόνο εντυπωσιακές. Μερικές είναι εξαιρετικά τρομακτικές όπως η # 5 … Μια ματιά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "5 από τις πιο φοβερές Τρύπες ! Οι τρύπες που θα δείτε παρακάτω δεν είναι μόνο εντυπωσιακές. Μερικές είναι εξαιρετικά τρομακτικές όπως η # 5 … Μια ματιά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 5 από τις πιο φοβερές Τρύπες ! Οι τρύπες που θα δείτε παρακάτω δεν είναι μόνο εντυπωσιακές. Μερικές είναι εξαιρετικά τρομακτικές όπως η # 5 … Μια ματιά και μόνο στις διαστάσεις τους μας υπενθυμίζει το πόσο μικροί είμαστε !!

2 #1. Το όρυγμα Kimberley στην Νότιο Αφρική … Η μεγαλύτερη τρύπα που σκάφτηκε ποτέ από ανθρώπινα χέρια στον κόσμο ! Αυτό το ορυχείο βάθους 1.097 μέτρων, απέφερε 3 τόνους διαμαντιών πριν κλείσει οριστικά μόλις πρόσφατα, μετά από 120 χρόνια εκμετάλλευσης …

3

4 #2. Η μεγαλύτερη τρύπα στο νερό ! Στο φράγμα Monticello, στην Καλιφόρνια. Κατασκευάστηκε για την αποφυγή υπερχείλισης του φράγματος όταν το νερό υπερβαίνει κάποιο επιτρεπτό όριο.. Είναι η μεγαλύτερη τρύπα του είδους της στον κόσμο, καταπίνοντας 14,400 κυβικά πόδια νερού το δευτερόλεπτο !

5

6 #3. Η μεγάλη Γαλάζια Τρύπα, Belize Αυτό το απίστευτο γεωγραφικό φαινόμενο γνωστό ως ‘Γαλάζια Τρύπα’ 60 μίλια από τις ακτές της Belize, είναι από τις πιο εντυπωσιακές του είδους της στον κόσμο !

7

8 #4. Η μεγάλη καταβόθρα στην Γουατεμάλα Η φωτογραφία δείχνει την τεράστια καταβόθρα που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Γουατεμάλα… Η τεράστια αυτή τρύπα άνοιξε ξαφνικά και απροειδοποίητα, κατάπιε γύρω στα 24 σπίτια και σκότωσε τουλάχιστον 3 ανθρώπους …

9

10 Και η πιο τρομαχτική απ όλες !! # 5. Η μεγαλύτερη ποντικότρυπα στον κόσμο ! Όλοι έχουμε ακούσει γι’ αυτήν …Είναι σε θέση να καταπίνει εκατομμύρια δισεκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο για τα οποία ποτέ δεν ακούει κανείς τίποτε ξανά... Έχει την δυνατότητα να στεγάζει τουλάχιστον 300 αρουραίους !!...

11


Κατέβασμα ppt "5 από τις πιο φοβερές Τρύπες ! Οι τρύπες που θα δείτε παρακάτω δεν είναι μόνο εντυπωσιακές. Μερικές είναι εξαιρετικά τρομακτικές όπως η # 5 … Μια ματιά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google