Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ& ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ& ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ& ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
MILLENNIUM STEEL ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ& ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

3 MILLENNIUM .S ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ Μ.S ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

4 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ ΔΕΞΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΥΡΙΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑ ΗΜΕΡΕΣ- ΛΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ

5 ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΣΠΗΣ
ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΠΡΙΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ

6 ΒΑΚΤΗΡΙΑ-ΜΙLLENNIUM

7 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ GT TABS ΓΙΑ ΛΙΠΗ OE TABS ΓΙΑ ΟΣΜΕΣ FIZZY TABS

8 OE TABS ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΣΜΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
FIZZY TABS

9

10 Αποτελεσματικά αποβάλλει τις μυρωδιές άμεσα στην επαφή
ΟΕ.μυρωδιών ΜILLENNIUM είναι μια υγρή &στερεή εφαρμογή που αποβάλλει τις δυσάρεστες μυρωδιές στην πηγή. Ενώ πολλά προϊόντα καλύπτουν μόνο τις μυρωδιές με τις ισχυρές μυρωδιές, OE μυρωδιών MILLENNIUM εξουδετερώνει πραγματικά τις δυσάρεστες μυρωδιές καθιστώντας τις μη ανιχνεύσιμες στην αίσθηση μυρωδιάς μας.

11 Πολλές επιχειρήσεις έχουν προσπαθήσει να διατυπώσουν την κάλυψη μυρωδιών ή αποκαλούμενα Neutralizers μυρωδιών αλλά όλα αυτά τα άλλα προϊόντα κάνουν να προσθέτουν στα μόρια ότι μυρίζετε ανιχνεύετε ήδη. Τις περισσότερες φορές η μύτη σας θα αισθανθεί τις συγκρουόμενες μυρωδιές με συνέπεια ένα ακόμα χειρότερο πρόβλημα έπειτα . Παραδείγματα των χημικών μορίων που προκαλούν την μυρωδιά Εφαρμόστε την ΟΕ-ΤABS με τη μαγνητική έλξη «τρόπος δράσης του» Τα μόρια μυρωδιών μειώνονται όπου ΟΕ εφαρμόζεται Μόλις εφαρμοστεί ΟΕ-TABS στον αέρα ή την επιφάνεια, τα μόρια μυρωδιάς συνδέονται με τα μόρια ΟΕ και γίνονται βαρύτερα από τον αέρα μετά η βαρύτητα αναλαμβάνει έπειτα και τραβά τα μόρια από τον αέρα στο έδαφος. Δεδομένου ότι δεν επιπλέουν πλέον στον αέρα η μύτη σας δεν θα είναι σε θέση να τα ανιχνεύσει και το πρόβλημα μυρωδιών θα λυθεί μόνιμα Η μυρωδιά είναι μια πολύ άμεση αίσθηση. Γιατί η μυρωδιά προέρχεται από κάτι, χημικά μόρια που έρχονται στη μύτη σας. Όλη η μυρωδιά εκπέμπεται από τα μόρια αυτά. Αυτά τα μόρια είναι γενικά ελαφριές, πτητικές (εύκολη - εξάτμιση) χημικές ουσίες που επιπλέουν μέσω του αέρα στη μύτη σας. ΟΕ εφαρμόζεται φυσικά για να είναι όπως στους μικροσκοπικούς μαγνήτες στον άνθρωπο κάθε μορίων που μπορεί να μυρίσει. Η ΟΕ περιέχει τις μακριές σειρές των μορίων που ανατίθενται για να επιτρέψουν στα μόρια της μυρωδιάς και να τα αναγκάσουν να συνδεθούν μεταξύ τους.

12

13

14 Εντελώς υποβιβάζει και αφομοιώνει όλα τα απόβλητα!
Τα επαναστατικά προϊόντα επεξεργασίας μας προσφέρουν μια αποτελεσματική λύση στα μακροπρόθεσμα σηπτικά προβλήματα άντλησης. Το FUZZY TABS δεν σταματά ποτέ - απλά προσθέστε FUZZY TABSστο σύστημά σας χρησιμοποιώντας το μηνιαίο πρόγραμμα συντήρησής μας. Αυτό είναι το ίδιο προϊόν δύναμης που χρησιμοποιείται στα προγράμματα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος μεγάλης κλίμακας.

15

16

17

18

19 ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ & ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ
ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ & ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΣ

20

21

22

23

24

25

26

27

28 GT TABS-ST TABS MILLENNIUM
. GT TABS-ST TABS MILLENNIUM GT-TABS Η σηπτική δεξαμενή τοποθετείται γιατί η επεξεργασία της εκμεταλλεύεται τη δύναμη της φύσης Γιατί η σηπτική δεξαμενή εχει ανάγκη TABS-MILLENNIUM {GT-SP} να τοποθετηθούν στην επεξεργασία Το GT H SΤ TABS τοποθετείται στην δεξαμενή επεξεργασίας είναι η λύση σας Τα μικροσκοπικά πλάσματα αποκαλούμενα βακτήρια υπάρχουν παντού, συμπεριλαμβάνονται και στην σηπτική σας δεξαμενή . Θέλουμε να είναι αρμόδια για τη μετατροπή των αποβλήτων σε χρησιμοποιήσιμες θρεπτικές ουσίες στο φυσικό περιβάλλον. Με GT TABS Η SΤ TABS MILLENNIUM τοποθετήστε στη δεξαμενή την ΤΑΜΠΛΕΤΑ, τα Βακτήρια αφού τοποθετηθούν στη σηπτική δεξαμενή θα πάρουν τις απαιτήσεις που πρέπει να κάνουν την εργασία τους. Ειδικά διατυπωμένο περιβάλλον τους δίνει ότι χρειάζονται για να αναπαραχθούν και να αναπτυχτούν. Επιπλέον, προσθέτουμε επίσης τις ειδικά επιλεγμένες μικροβιακές πιέσεις που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στην υποβάθμιση όλων των αποβλήτων. Δυστυχώς, η σηπτική δεξαμενή δεν παρέχει το επαρκές περιβάλλον για τα ευεργετικά βακτήρια για την αναπαραγωγή και την ανάπτυξη τους. Όταν η εργασία τους εμποδίζεται, η δεξαμενή θα γεμίσει συνεχώς με τα στερεά απόβλητα αναγκάζοντας σας για να την αντλήσει έξω πάρα πολύ συχνά.

29 Έλεγχος σηπτικών συστημάτων, λιπών και οσμών
Βακτήρια σε δράση! Έλεγχος σηπτικών συστημάτων, λιπών και οσμών Βιολογικά προϊόντα για σηπτικά συστήματα, παγίδες λιπών και έλεγχο των οσμών γενικά. Η MILLENNIUM παράγει ποικιλία βακτηριακών προϊόντων για εφαρμογές ελέγχου σηπτικών συστημάτων, παγίδων λιπών, γραμμών αποστράγγισης και οσμών γενικότερα. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με ασφαλή, φυσικά, μη παθογενή βακτήρια. Έτοιμες προς χρήση. Σηπτικά συστήματα ST Η επεξεργασία σηπτικών συστημάτων της MILLENNIUM βοηθά στην διατήρηση της ελεύθερης ροής στα συστήματα. Βοηθά στην διάσπαση των λιπών και άλλων ενώσεων που διαφορετικά συσσωρεύονται στις γραμμές αποστράγγισης, τις σηπτικές δεξαμενές και στα πεδία αποστράγγισης. Παγίδες λιπών-GT Οι παγίδες λιπών της MILLENNIUMβοηθούν στην μείωση της άντλησης και των οσμών των παγίδων λιπών. Διασπούν τα λίπη, τα έλαια και το γράσο που διαφορετικά συσσωρεύονται. Γραμμές αποστράγγισης FIZZY TABS Τα προϊόντα της MILLENNIUMβοηθούν στο να διατηρούνται καθαρές οι γραμμές αποστράγγισης καθώς και στην ελεύθερη ροή στο εσωτερικό τους μειώνοντας τα λίπη και τα απόβλητα που συσσωρεύονται και που μπορούν να προκαλέσουν δαπανηρές επισκευές λόγω φραξίματος και παλινδρόμησης. Έλεγχος οσμών OE Τα προϊόντα ελέγχου οσμών της MILLENNIUM δεν καλύπτουν ή κρύβουν τις μυρωδιές απλά. Διασπούν και εξαλείφουν την πηγή της κακοσμίας.

30 Μείωση των λιπών σε παγίδες και αγωγούς αποστράγγισης
Πλεονεκτήματα χρήσης Μείωση των λιπών σε παγίδες και αγωγούς αποστράγγισης Έλεγχος της κακοσμίας Μείωση υπερβολικής άντλησης σηπτικών συστημάτων και λιπών Πρόληψη φραξίματος στους αγωγούς αποστράγγισης Μείωση ή εξάλειψη πρόσθετων εξόδων Μείωση της βιοχημικής απαίτηση σε οξυγόνο, της χημικής απαίτησης σε οξυγόνο, των ολικών αιωρούμενων στερεών. Εφαρμογές Σηπτικές δεξαμενές και πεδία αποστράγγισης / βόθροι Παγίδες λιπών και διαχωριστές Γραμμές αποστράγγισης Έλεγχος οσμών σε: Σκουπιδοτενεκέδες και κάδους απορριμμάτων / βόθρους Ουρητήρια, πατώματα, τοποθεσίες συνάθροισης κατοικίδιων ζώων, χαλιά

31 Επεξεργασία λυμάτων Βιολογικά προϊόντα για δημοτικά και βιομηχανικά λύματα καθώς και λύματα από μεταποίηση τροφίμων. Η Custom Biologicals, Inc. παράγει ποικιλία βακτηριακών προϊόντων για εφαρμογές επεξεργασίας λυμάτων που σχεδιάστηκαν για την ενίσχυση του βιολογικού καθαρισμού σε λύματα οικιακά, βιομηχανικά και προερχόμενα από μεταποίηση τροφίμων. Κατασκευασμένα με την ιδιόκτητης βιοτεχνολογίας μας, τα προϊόντα αυτά κάνουν χρήση απόλυτα φυσικών, μη παθογενών βακτηρίων, μετά από επιστημονική επιλογή τους λόγω των ενισχυμένων ιδιοτήτων τους για παραγωγή ένζυμων. Τα προϊόντα της CustomBio διατίθενται σε ποικιλία μορφών που συμπεριλαμβάνουν: τεχνικά συμπυκνώματα, ταμπλέτες αργής αποδέσμευσης και υγρές φόρμουλες Έτοιμες προς χρήση Το Πρόβλημα Για χρόνια, τα εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων βασίζονται στους ντόπιους πληθυσμούς μικροβίων για την οργανική επεξεργασία των λυμάτων. Δυστυχώς, ο αυξημένος όγκος των υδάτων και η μεγαλύτερη πολυπλοκότητα των λυμάτων (όπως λίπη, πετρέλαιο, εντομοκτόνα και άλλα χημικά) έχουν καταστήσει πολλά εργοστάσια ανίκανα να ανταποκριθούν στις σημερινές υψηλότερες απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα των λυμάτων. Η λύση Η βιοαύξηση, η διαδικασία δια της οποίας προστίθενται επιλεγμένοι βιολογικοί παράγοντες σε ροή λυμάτων. Αντί του να στηρίζεται κανείς μόνο στους φυσικούς ντόπιους πληθυσμούς, αποτελεί την λύση σε πολλά προβλήματα επεξεργασίας λυμάτων. Η τακτική χρήση των προϊόντων επεξεργασίας λυμάτων της CustomBio αυξάνει την ικανότητα του συστήματος να διασπά μεγαλύτερο εύρος λυμάτων με αποτέλεσμα καλύτερη αποτελεσματικότητα, λιγότερα προβλήματα, και καλύτερη ποιότητα λυμάτων

32 Μείωση των λιπών και της ίλεως Έλεγχος οσμών
Πλεονεκτήματα χρήσης Μείωση της βιοχημικής απαίτηση σε οξυγόνο, της χημικής απαίτησης σε οξυγόνο, των ολικών αιωρούμενων στερεών Μείωση των λιπών και της ίλεως Έλεγχος οσμών Μείωση των αναγκών σε χημικά προϊόντα και ηλεκτρισμό Διάσπαση του πετρελαίου και των υδρογονανθράκων, μείωση των πετρελαϊκών υδρογονανθράκων Πρόληψη των προβλημάτων απόφραξης Μείωση ή εξάλειψη των πρόσθετων τελών και προστίμων Διάσπαση εντομοκτόνων, ζιζανιοκτόνων, μυκητοκτόνων Εφαρμογές Εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων Οικιακά και βιομηχανικά λύματα Εγκαταστάσεις μεταποίησης τροφίμων Δεξαμενές αερόβιες, αναερόβιες ή προαιρετικές Συντήρηση σταθμών ανύψωσης απόνερων και γραμμών υπονόμων Ποτάμια, λίμνες, δεξαμενές Αρχή συστήματος ή αποκατάσταση

33 Custom WP™ - Επεξεργασία δημοτικών / οικιακών λυμάτων
Επεξεργασία λυμάτων Custom WP™ - Επεξεργασία δημοτικών / οικιακών λυμάτων Ειδικά για σταθμούς ανύψωσης απόνερων, αυτές οι ταμπλέτες περιέχουν ευρύ φάσμα βακτηρίων Custom FM™ - Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων και λυμάτων από μεταποίηση τροφίμων Τεχνικό συμπύκνωμα 2Χ227 γρ. (Μέρη Α&Β) διαλύονται σε 208 λίτρα Custom ST™ - Επεξεργασία σηπτικών συστημάτων Ταμπλέτες αργής αποδέσμευσης Κουτί (20 ταμπλέτες), Θήκη (60 ταμπλέτες)

34 M.S-E.Π.Ε ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΟΘΡΩΝ-ΛΑΝΤΣΑΣ-ΟΣΜΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ

35 Τι είναι τα βακτήρια????? Μικροοργανισμοί προερχόμενοι από την φύση. Που το μόνο που ξέρουν είναι να τρέφονται από άλλους Οργανισμούς βλαβερούς για τον άνθρωπο και την φύση Τους συγκεντρώσαμε και σας τους Προσφέρουμε. Οδηγίες για σωστή λειτουργία Οι βόθροι καταστρέφονται κυρίως από την Υπερβολική συγκέντρωση λιπών που προέρχονται από τις κουζίνες και Τα σαπούνια Τα λίπη δημιουργούν ένα αδιαπέραστο στρώμα λάσπης και στα τοιχώματα μια αδιαπέραστη μεμβράνη. Το αποτέλεσμα είναι να μικραίνει η περιεκτικότητα του βόθρου. Τι απαγορεύεται να ρίχνουμε στους Βόθρους και στους βιολογικούς Χλωριούχα καθαριστικά-Απολυμαντικά-καυστικη ποτάσα-υδροχλωρικο οξύ-Σαπουνια αντιβακτηριακα.

36 Ένας βασικός οδηγός για Σηπτικα συστηματα
Από την θέα… Από το μυαλό» αυτό το ρητό δεν μπορεί ποτέ να ήταν πιό αληθινό απ'ό, τι με το οικιακό σηπτικό σύστημα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν εξετάζουν ποτέ το σηπτικό σύστημά τους έως ότου υπάρχει ένα πρόβλημα. Αυτός ο οδηγός έχει αναπτυχθεί για να σας βοηθήσει να αποτρέψετε τα σηπτικά προβλήματα. Εξηγεί τα βασικά μέρη του σηπτικού συστήματός σας (οι σωλήνες αποχέτευσης, σηπτικά τοποθετούν σε δεξαμενή, περιοχή απόρριψης ) και πώς λειτουργούν, τα προβλήματα που μπορούν να εμφανιστούν όταν παραμελούνται, και πόσο η λίγο βασική συντήρηση μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει σημαντικούς λογαριασμούς επισκευής. Σωλήνες αποχέτευση οι σωλήνες αποχέτευσης εξυπηρετούν μια κρίσιμη λειτουργία. Φέρνουν τα απόβλητα από τους νεροχύτες, λουτρά, και οι τουαλέτες στο σηπτικό και τα τοποθετούν στη δεξαμενή. Με την πάροδο του χρόνου, οι σωλήνες αποχέτευσης συσσωρεύουν τα απόβλητα. Οι επιφάνειές τους γίνονται καλυμμένες με το λίπος, το σαπούνι και άλλα υλικά. Δεδομένου ότι η συγκέντρωση εμφανίζεται, οι σωλήνες αρχίζουν να χάνουν τη διάμετρο και η ροή του νερού γίνεται περιορισμένη. Αυτό οδηγεί στους αργούς αγωγούς και τους φραγμένους σωλήνες και την επιστροφή οσμών. Μόλις συμβεί πρόβλημα, η μόνη θεραπεία είναι επικίνδυνες καυστικές χημικές ουσίες ή ακριβό μηχανικό καθάρισμα . Δυστυχώς, αυτοί οι μέθοδοι για να είναι ανοικτοί οι σωλήνες μόνο μερικώς λύνουν το πρόβλημα, που αφήνουν τους ευαίσθητους περαιτέρω να φράξουν

37 Σηπτικη δεξαμενη Είναι δεξαμενή στην οποία τα λύματα αποσυντίθεται από τα βακτηρίδια»] με άλλα λόγια, η δεξαμενή είναι η καρδιά του σηπτικού συστήματός σας και λειτουργεί ως μικροσκοπικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων καθώς τα απόβλητα εισάγονται στο σηπτικό τοποθετούνται στη δεξαμενή και αυτά χωρίζονται σε ευδιάκριτα στρώματα: 1. Το Ανώτερο στρώμα είναι γνωστό ως στρώμα αφρού [«αφρός ν: το ξένο θέμα ή οι ακαθαρσίες ανερχόμενος ή διαμορφωμένος στην επιφάνεια ενός υγρού συχνά ως αποκρουστική μεμβρανώδης κάλυψη»] και αποτελείται γενικά από το εύπεπτο οργανικό υλικό Το μέσο στρώμα αποτελείται από το αρκετά καθαρό ύδωρ. Είναι από αυτό το στρώμα ότι το ύδωρ αφήνει το σηπτικό τοποθετεί σε άλλη δεξαμενή και εισάγει την περιοχή απόρριψης 3.Το κατώτατο στρώμα, επίσης γνωστό ως στρώμα λάσπης, [«λάσπη ν: μια λασπώδες ή μουλιασμένο μάζα, μια κατάθεση, ή ένα ίζημα (τέτοιοι) όπως το κατακρημνισμένο στερεό θέμα που παράγεται με τις διαδικασίες επεξεργασίας ύδατος και λυμάτων»] αποτελούνται πρώτιστα από τα ανόργανα και άλλα indigestible υλικά. Σε ένα αποτελεσματικά λειτουργικό σύστημα, οι φυσικοί πληθυσμοί βακτηριδίων αφομοιώνουν το στρώμα αφρού και μόνο το καθαρό ύδωρ από το μέσο στρώμα αφήνει τον σηπτικό και τοποθετείται σε δεξαμενή και περάσματα στην περιοχή απόρριψης Σε ένα αποτελεσματικά λειτουργικό σύστημα, οι φυσικοί πληθυσμοί βακτηριδίων αφομοιώνουν το στρώμα αφρού και μένει μόνο το καθαρό ύδωρ

38 Από το μέσο στρώμα αφήνει τον σηπτικό τοποθετείται σε άλλη δεξαμενή και περάσματα στην περιοχή απόρριψης Σε ένα σύστημα προβληματικό , το στρώμα αφρού ή το στρώμα λάσπης γίνεται τόσο μεγάλο που τα στερεά επιτρέπονται να περάσουν στην δεύτερη δεξαμενή και μετά στην περιοχή απόρριψης . Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους Properly Maintained Septic Tank Problem Septic Tank                            Εάν το πρόβλημα είναι υπερβολικός αφρός, είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα των ανεπαρκών βακτηριακών πληθυσμών. Αυτό μπορεί να είναι επίσης αποτέλεσμα της απλής υπερφόρτωσης όπου υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί βακτηριδίων επειδή πάρα πολλά απόβλητα εισάγουνται στη δεξαμενή.

39 Μπορεί επίσης να προκύψει από τη συστηματική καταστροφή των φυσικών βακτηριδίων με την χρήση των κοινών οικιακών χημικών ουσιών Οι χημικές ουσίες όπως η χλωρίνη, sanitizers κύπελλων τουαλετών, οι όξινοι ή καυστικοί καθαριστές, τα ανοιχτήρια αγωγών, τα μέσα καθαρισμού μπανιέρων και ρευστοκονιάματος, και άλλα καταστρέφουν τα βακτηρίδια, μειώνοντας κατά συνέπεια την αποδοτικότητα του σηπτικού σας Αντίθετα από τον υπερβολικό αφρό, η συγκέντρωση λάσπης δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι το σύστημά σας δεν λειτουργεί κατάλληλα. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η λάσπη περιέχει τα ανόργανα και άλλα μη διασπώμενα υλικά. Αυτά τα υλικά θα συνεχίσουν να συσσωρεύονται ακόμη και σε ένα σύστημα που λειτουργεί κατάλληλα και θα πρέπει να αφαιρεθούν από ένα επαγγελματικό σηπτικό αντλιοφόρο όχημα (τομείς αγωγών, τομείς διαχωρισμού της λάσπης στους βόθροι) Από τους τομείς διαχωρισμού της λάσπης στους βόθρους, υπάρχουν πολλές μορφές των περιοχών απόρριψης που όλη η εργασία βασίζεται στην ίδια αρχή. Διασκορπίζουν το ύδωρ αφήνοντας τον σηπτικό τοποθετώντας αγωγό πέρα σε μια μεγάλη περιοχή έτσι ώστε να απορροφάται καλύτερα από το χώμα. Συνήθως μια περιοχή απόρριψης θα αποτελεσθεί από έναν σωλήνα, ή το δίκτυο των σωλήνων, οι οποίοι διατρυπιούνται για να επιτρέψουν στο ύδωρ για να δραπετεύσει. Αυτοί οι σωλήνες στηρίζονται συχνά στα ποικίλα στρώματα της άμμου και του αμμοχάλικου με τις μεγαλύτερες πέτρες πιό στενές στο σωλήνα. Υπό τους κανονικούς όρους λειτουργίας , ο τομέας διαχωρισμού της λάσπης-νερου λαμβάνει μόνο το καθαρό ύδωρ από το σηπτικό και το μεταφέρει σε αγωγούς . Αλλά, δεδομένου ότι έχουμε δει, μερικές φορές την υπερφόρτωση ή τους ανεπαρκείς όρους λειτουργίας , τα στερεά επιτρέπονται για να αφήσουν το σηπτικό τοποθετούνται στο τομέα νερού και καταλήγουν στον αγωγό εκφόρτωσης. Αυτά τα στερεά αρχίζουν να συσσωρεύονται γρήγορα στους μικρούς πόρους της άμμου και του αμμοχάλικου, εμποδίζοντας τη ροή του νερού και την απορρόφηση ύδατος στο χώμα.

40 Αυτό μπορεί να οδηγήσει στα περαιτέρω προβλήματα όπως το μόνιμο ύδωρ, ειδικά μετά από τη βροχή, και την δημιουργία υπερβολικής μυρωδιάς . Εάν συμβεί εξ ολοκλήρου, αυτό το πρόβλημα θα οδηγήσει στην πλήρη αποτυχία του σηπτικού συστήματος. Και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Οι δαπάνες αντικατάστασης του συστήματος θα κοστίσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ. Τι μπορείτε να κάνετε; Όπως έχουμε δει, πολλά προβλήματα μπορούν να χτυπήσουν ένα παραμελημένο σηπτικό σύστημα. Ευτυχώς, η λίγη βασική συντήρηση μπορεί να προχωρήσει αρκετά προς την παρεμπόδιση της αποτυχίας και την κράτηση του συστήματός σας να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Όχι στην υπερφορτώσει του σηπτικού συστήματος σας. Περιορίστε τη χρήση των χημικών Μην απορρίπτεται τα στερεά απορρίμματα στον σηπτικό ή μην βάλτε το λίπος κουζινών στον αγωγό. Μην ξεπλύνετε τις άκρες τσιγάρων, το πετρέλαιο μηχανών, τα προϊόντα υγιεινής, κ.λπ. Έχετε πρόγραμμα αντλήσεως του σηπτικού για να αφαιρέσει τη συσσωρευμένη λάσπη. Αυτό θα δώσει στο επαγγελματικό σηπτικό αντλιοφόρο όχημά την ευκαιρία για επιθεωρήσει του συπτικου σας συστηματος Μεταχειριστείτε στο σύστημά σας μηνιαία μια ταμπλέτα από αυτές που διαθέτει η MILLENNIUM STEEL τις επαγγελματικής επεξεργασίας συστημάτων σηπτικών. Τα σηπτικά προϊόντα επεξεργασίας της MILLENNIUM STEEL θα μειώσουν τη συγκέντρωση στους σωλήνες αγωγών σας{FIZZY TABS }, να ασφαλίσει τους επαρκείς βακτηριακούς πληθυσμούς στο σηπτικό σας σύστημα με ταμπλέτες {ST H GT}

41 ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Η εταιρεία διαθέτει τα Αμερικανικά οικολογικά καθαριστικά με βακτήρια Τα οποία χρησιμοποιούνται στην ΑΜΕΡΙΚΗ πάνω από τριάντα χρόνια με εγγυημένα αποτελέσματα. Επίσης είναι εγκεκριμένα από το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. 1.FIZZY TABS {ΓΙΑ ΣΙΦΩΝΙΑ Κ.Λ.Π} 2.ΟΕ ΤABS {ΓΙΑ ΟΣΜΕΣ} 3.GT TABS {ΓΙΑ ΛΙΠΗ-ΒΟΘΡΟΥΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ} 4.ST TABS {ΓΙΑ ΒΟΘΡΟΥΣ_ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ} 5.WP TABS {ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΔΗΜΩΝ} 6.FM TABS{ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ}

42

43


Κατέβασμα ppt "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ& ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google