Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σ ‘ ένα Νοσοκομείο ανεβαίνει η όρεξη ανάμεσα σε μια δελεαστική νοσοκόμα και ένα ασθενή. Αυτός είναι διεγερμένος και αυτή είναι γυμνή κάτω από τη ποδιά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σ ‘ ένα Νοσοκομείο ανεβαίνει η όρεξη ανάμεσα σε μια δελεαστική νοσοκόμα και ένα ασθενή. Αυτός είναι διεγερμένος και αυτή είναι γυμνή κάτω από τη ποδιά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σ ‘ ένα Νοσοκομείο ανεβαίνει η όρεξη ανάμεσα σε μια δελεαστική νοσοκόμα και ένα ασθενή. Αυτός είναι διεγερμένος και αυτή είναι γυμνή κάτω από τη ποδιά της.

2 Ψάχνουν απελπισμένα ένα άδειο δωμάτιο, όμως το Νοσοκομείο είναι ασφικτικά γεμάτο. Επιτέλους βρίσκουν ένα άδειο δωμάτιο.

3 Μπαίνουν χωρίς να ανάψουν το φώς. Και οι δύο δεν μπορούν πλέον να συγκρατίσουν την όρεξη τους. Την επόμενη μέρα συναντιέται η νοσοκόμα στον διάδρομο με τον Προιστάμενο Γιατρό,ο οποίος της χαμογελά πονηρά. Καθώς μπαίνει στο γραφείο των νοσοκόμων και βλέπει στον πίνακα ανακοινώσεων, καταλαβαίνει γιατι χαμογελούσε πονηρά...

4


Κατέβασμα ppt "Σ ‘ ένα Νοσοκομείο ανεβαίνει η όρεξη ανάμεσα σε μια δελεαστική νοσοκόμα και ένα ασθενή. Αυτός είναι διεγερμένος και αυτή είναι γυμνή κάτω από τη ποδιά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google