Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο δρόμος για το Skippers meeting την Παρασκευή στις 19:00 Βήμα 1 Οδηγήστε στο Μικρολίμανο και παρκάρετε δωρεάν το όχημά σας στο parking του Ναυτικού Ομίλου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο δρόμος για το Skippers meeting την Παρασκευή στις 19:00 Βήμα 1 Οδηγήστε στο Μικρολίμανο και παρκάρετε δωρεάν το όχημά σας στο parking του Ναυτικού Ομίλου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ο δρόμος για το Skippers meeting την Παρασκευή στις 19:00 Βήμα 1 Οδηγήστε στο Μικρολίμανο και παρκάρετε δωρεάν το όχημά σας στο parking του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

3 Αν φτάσετε νωρίς, απολαύστε έναν καφέ στο Εντευκτήριο του ομίλου. Στις 19:00 θα ξεκινήσει το Skippers Meeting στην Αίθουσα διδασκαλίας. Θα πραγματοποιηθεί mini σεμινάριο για την αγωνιστική διαδικασία. Θα μοιραστούν δώρα και υλικό σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα μοιραστούν τα πληρώματα στα σκάφη. Ο δρόμος για το Skippers meeting την Παρασκευή στις 19:00 Βήμα 2 Εντευκτήριο Ομίλου Αίθουσα Διδασκαλίας

4 Προσπαθήστε να είστε παρόντες στην συνάντηση αυτή. Στην συνάντηση αυτή, θα γίνει το μοίρασμα των σκαφών καθώς και ο χωρισμός των πληρωμάτων για αυτούς που δήλωσαν μόνοι τους συμμετοχή. Έτοιμες παρέες φυσικά θα μπουν μαζί στα ίδια πληρώματα! Είναι σημαντικό να λύσετε τις απορίες σας και να καταλάβετε το πρόγραμμα και τις διαδικασίες της διοργάνωσης. Οι διοργανωτές θα είναι στην διάθεσή σας κατά την διάρκεια του skippers meeting όσο και μετά. Συμμετέχοντες από την επαρχία καθώς και όσοι άλλοι το επιθυμούν, θα μπορούν να περάσουν και το πρώτο βράδυ στα σκάφη της διοργάνωσης τα οποία θα βρίσκονται στον χώρο για τον λόγο αυτό. Ο δρόμος για το Skippers meeting την Παρασκευή στις 19:00 Βήμα 3

5 Αγωνιστικός Στίβος Αποδυτήρια Χάρτης Εγκαταστάσεων Match Race Academy Εντευκτήριο Ομίλου Αίθουσα Διδασκαλίας

6 Για να μην μπερδευτείτε… Για να μην σπαταλήσετε την βενζίνη σας… Website Ομίλου: www.ycg.grwww.ycg.gr Website Διοργάνωσης: www.bluemilecup.grwww.bluemilecup.gr Γραμματεία Ομίλου: 2104220506 Κινητό Διοργανωτών: 6955589384 (Μαρία)


Κατέβασμα ppt "Ο δρόμος για το Skippers meeting την Παρασκευή στις 19:00 Βήμα 1 Οδηγήστε στο Μικρολίμανο και παρκάρετε δωρεάν το όχημά σας στο parking του Ναυτικού Ομίλου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google