Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (ΔΗΛ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ). ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ Ή ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ).

2 ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑ-ΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑ-ΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑ-ΤΑΡΧΗΣ

3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΟ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΗΜΕΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΟΔΟ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ Ή ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

4 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (1)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ, ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ: ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ, ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ. ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ).

5 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (2)
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. (π.χ. έρευνες, μελέτες σκοπιμότητας κ.α.) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.

6 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (3)
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΧΗΡΕΥΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

7 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ
ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ). ΝΑ ΜΗ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ.

8 ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ «ΟΦΕΛΟΣ» ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ (Ή ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΝ ΜΕ) ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ «ΚΟΣΤΟΣ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.

9 ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ: ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ
ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΡΙΒΩΝ Ή/ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ.


Κατέβασμα ppt "ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google