Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΡΗΤΗ 9 Ιανουαρίου 2011. ΧΑΝΙΑ Αρχηγός: Κατερίνα Πορτελάνου Ομάδες: Χανιά & Ηράκλειο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΡΗΤΗ 9 Ιανουαρίου 2011. ΧΑΝΙΑ Αρχηγός: Κατερίνα Πορτελάνου Ομάδες: Χανιά & Ηράκλειο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΡΗΤΗ 9 Ιανουαρίου 2011

2 ΧΑΝΙΑ Αρχηγός: Κατερίνα Πορτελάνου Ομάδες: Χανιά & Ηράκλειο

3 ΣΗΤΕΙΑ Αρχηγός: Πόλυ Λαζαρίδου Ομάδες: Σητεία, Αγ.Νικόλαος, Ιεράπετρα

4 24 Ενωμοτάρχες & Υπενωμοτάρχες

5 12 Ενωμοτίες

6 15 Στελέχη

7

8 Συνέβη στην Κρήτη… Άλλη μία Εκπαίδευση Ενωμοταρχών έκλεισε τον κύκλο της, στην όμορφη Κρήτη. Η βοήθεια ήταν διπλή από Αθήνα & έφτασε ξημερώματα Κυριακής 9/1/2011 μετά από ένα πολύωρο ταξίδι. Στο Ηράκλειο χωριστήκαμε…

9 Συνολικά 24 Οδηγοί (Ενωμοτάρχες & Υπενωμοτάρχες) εκπαιδεύτηκαν με τη συμμετοχή & των Στελεχών τους, περίπου 40 άτομα όλοι μαζί. Η μία Εκπαίδευση έγινε στα Χανιά με τη συμμετοχή της Ομάδας του Ηρακλείου Κρήτης & των Χανίων. Η άλλη έγινε στη Σητεία με τη συμμετοχή των Ομάδων από τον Αγ. Νικόλαο, την Ιεράπετρα & τη Σητεία φυσικά.

10

11 Φτάνοντας εκεί, πιστεύαμε ότι θα δούμε μόνο τα Στελέχη του Κλάδου Οδηγών. Κάναμε λάθος! Το υπέροχο είναι ότι στις περιοχές που μας φιλοξένησαν ήρθαν όλα τα Στελέχη & πολλά μέλη από το Τοπικό Συμβούλιο. Όλοι οι Κλάδοι ήταν εκεί, τα Τοπικά Συμβούλια, οι Έφοροι, ΟΛΟΙ!!!

12

13 Η υποδοχή ήταν θερμότατη & η διάθεση & το κέφι έφτασε στο αποκορύφωμα. Οι Οδηγοί ήρθαν ακόμα και με πατερίτσες & αποκόμισαν τόσο πολλά που μερικά από τα σχόλιά τους είναι:

14 «Τώρα νοιώθω πιο ολοκληρωμένη Οδηγός»

15 «Τώρα νοιώθω Οδηγός»

16 «Χαίρομαι που ήρθαμε κοντά τα Τοπικά της Κρήτης»

17 Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι οι Οδηγοί όχι μόνο έμαθαν, όχι μόνο διασκέδασαν μέσα σε 7 μόνο ώρες, αλλά δέθηκαν και μεταξύ τους & ανέπτυξαν φιλίες που θα μείνουν, γιατί πάνω απ’ όλα ο Οδηγισμός μας ενώνει.

18 Μαζί με όλες τις γνώσεις που πήραν, τους υπενθυμίσαμε το Πρόγραμμα Χρονιάς «Ενωμοτία 5 *****» & την Πανελλήνια Συνάντηση Ενωμοτιών την Άνοιξη. Ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που νομίζουμε ότι …η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ…

19

20 Θέλουμε & οι 2 να ευχαριστήσουμε θερμά τους Οδηγούς που συμμετείχαν, τα Στελέχη που στήριξαν την προσπάθεια αυτή & τα Τοπικά Συμβούλια για την υπέροχη & ζεστή φιλοξενία. Κι ακόμη για την τόσο θετική ενέργεια που αποκομίσαμε φεύγοντας.

21 Συνεχίστε έτσι δυνατά, γιατί τελικά αυτό είναι Οδηγισμός!!! Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, Κατερίνα Πορτελάνου Πόλυ Λαζαρίδου


Κατέβασμα ppt "ΚΡΗΤΗ 9 Ιανουαρίου 2011. ΧΑΝΙΑ Αρχηγός: Κατερίνα Πορτελάνου Ομάδες: Χανιά & Ηράκλειο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google