Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γιόγκα είναι η αρχαιότερη επιστήμη και έχει ως αντικείμενο μελέτης τον άνθρωπο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γιόγκα είναι η αρχαιότερη επιστήμη και έχει ως αντικείμενο μελέτης τον άνθρωπο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Γιόγκα είναι η αρχαιότερη επιστήμη και έχει ως αντικείμενο μελέτης τον άνθρωπο.

3

4 Στόχος της γιόγκα είναι να φέρει υγεία, ισορροπία και αρμονία στο σωματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο του ανθρώπου.

5 ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΕ: ΔΕΞΙ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ – ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ – ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

6 ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ: *ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ *ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ *ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ *ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ *ΛΟΓΙΚΟ ( ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ) *ΛΕΚΤΙΚΟ ( ΓΡΑΦΗ-ΔΙΑΒΑΣΜΑ- ΟΜΙΛΙΑ ) *ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ *ΓΡΑΜΜΙΚΟ ( ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ). *ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ:

7 ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ

8 ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ Ν.Σ ΠΑΡΑΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ Ν.Σ

9 ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

10 ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ: *ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ *ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ Ν.Σ. *ΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

11 Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ, ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ. Ο ΤΑΧΥΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ Ν.Σ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ Η ΦΥΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

12 Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

13 ΑΣΚΗΣΕΙΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ Ν.Σ. ΚΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ Ν.Σ. ΚΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΑΞΗ ΓΙΟΓΚΑ

14 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΥΛΥΓΙΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


Κατέβασμα ppt "Γιόγκα είναι η αρχαιότερη επιστήμη και έχει ως αντικείμενο μελέτης τον άνθρωπο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google