Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κυβίστηση, η [kivístisi]: ακροβατική άσκηση κατά την οποία αφού στηριχτεί κάποιος με τα χέρια στο έδαφος, φέρνει το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά, και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κυβίστηση, η [kivístisi]: ακροβατική άσκηση κατά την οποία αφού στηριχτεί κάποιος με τα χέρια στο έδαφος, φέρνει το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά, και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κυβίστηση, η [kivístisi]: ακροβατική άσκηση κατά την οποία αφού στηριχτεί κάποιος με τα χέρια στο έδαφος, φέρνει το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά, και στη συνέχεια με κατάλληλη στροφή του σώματος γυρίζει στην όρθιαστάση. [λόγ. < ελνστ. κυβίστη(σις) -ση, κοινώς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ]

2

3

4 Ερώτηση: -κ. Αντώνη, πιστεύετε πως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε στη γελοιότητα τον Γιώργο Παπανδρέου ή απλώς θα την διατηρήσετε στα ίδια επίπεδα;;; (αν και μέχρι τώρα, με τις προεκλογικές σας δηλώσεις, δείχνετε πως θα ανεβάσετε πολύ ψηλότερα τον πήχυ...)

5 Ερώτηση: -κ. Αντώνη, πιστεύετε πως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε στην υποκρισία τον κ. Βενιζέλο ή απλώς θα την διατηρήσετε στα ίδια επίπεδα;;; (αν και μέχρι τώρα, με τις προεκλογικές σας δηλώσεις, δείχνετε πως θα ανεβάσετε πολύ ψηλότερα τον πήχυ...)

6 Χαχαααχαααα!... Χαχαααχαααα!... Καλόοοοοοο!... Χαχαααχαααα!..

7 -Δεν θέλω γέλια!... Τι σας φαίνεται τόσο γελοίο;;;

8

9

10 Ερώτηση: -κ. Αντώνη, γιατί πιστεύετε πως επί πρωθυπουργίας σας η χώρα θα έχει διπλό όφελος;;;


Κατέβασμα ppt "Κυβίστηση, η [kivístisi]: ακροβατική άσκηση κατά την οποία αφού στηριχτεί κάποιος με τα χέρια στο έδαφος, φέρνει το κεφάλι κάτω και τα πόδια ψηλά, και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google