Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αρτοποιοί Νομού Καβάλας Μάρτιος-Απρίλιος 2012 Παρουσίαση Έρευνας κλάδου Αρτοποιών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αρτοποιοί Νομού Καβάλας Μάρτιος-Απρίλιος 2012 Παρουσίαση Έρευνας κλάδου Αρτοποιών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αρτοποιοί Νομού Καβάλας Μάρτιος-Απρίλιος 2012 Παρουσίαση Έρευνας κλάδου Αρτοποιών

2 1 ο Μέρος Καταναλωτές

3 Ερώτηση Πόσο συχνά αγοράζετε ψωμί; Ποσοστό Κάθε μέρα51,5% Μέρα παρά μέρα22,8% Μια με δυο φορές την εβδομάδα 22,7% Σπάνια3,0%

4 Ερώτησ η Ποια είναι η ημερήσια κατανάλωση ψωμιού στο νοικοκυριό σας; Ποσοστό Μισό κιλό78,2% Ένα κιλό13,9% Ενάμιση κιλό5,9% Δυο κιλά2,0%

5 Ερώτηση Εάν η τιμή του ψωμιού ακριβύνει, εσείς θα μειώσετε την κατανάλωση του; Ποσοστό Σίγουρα ναι/ Μάλλον ναι 36,6% Σίγουρα όχι /Μάλλον όχι 59,4% ΔΓ/ΔΑ4,0%

6 Ερώτηση Από πού αγοράζετε κυρίως το ψωμί σας; Ποσοστό Από τον φούρνο της γειτονιάς; 69,3% Από πρατήριο άρτου; 26,7% Από σούπερ μάρκετ που πουλάει και ψωμί; 3,0% Από αλλού 1,0%

7 Ερώτησ η Ποιον εμπιστεύεστ ε περισσότερο στην ποιότητα του ψωμιού; Ποσοστό Τον φούρνο της γειτονιάς; Ή 77,2% Άλλες εστίες πώλησης ψωμιού; 11,9% Κανέναν8,9% ΔΓ/ΔΑ2,0%

8 Ερώτηση Για ποιους λόγους κυρίως προτιμάτε το κατάστημα που αγοράζετε ψωμί; (μέχρι 2 επιλογές) Ποσοστό Γιατί είναι καθαρό28,7% Γιατί τηρεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για τα τρόφιμα 13,8% Γιατί είμαι σίγουρος πως χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά 24,5% Γιατί έχει ποικιλία σε ψωμιά14,9% Γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου54,3%

9 Ερώτηση Από τον φούρνο της γειτονιάς σας, τι θα θέλατε περισσότερο; Ποσοστό Καθαριότητα;67,3% Ποικιλία; ή10,9% Πιο διευρυμένο ωράριο; 5,0% Άλλο7,9% ΔΓ/ΔΑ8,9%

10 2 ο Μέρος Αρτοποιοί

11 Ερώτηση Σε σχέση με πέρυσι, ο τζίρος της επιχείρησης σας:

12 Ερώτηση Σε ποια από τα είδη που θα σας αναφέρω είχατε μείωση τζίρου: Ποσοστό Απλά ψωμιά (Χωριάτικο)22,9% Ειδικά ψωμιά (Μαύρα, πολύσπορα κλπ) 10,8% Αρτοσκευάσματα (Κουλούρια, σάντουιτς, σταφιδόψωμα κλπ) 33,7% Ζαχαροπλαστικής αλεύρου (Τσουρέκια, κέικ, κριτσίνια, πτι φουρ κλπ) 26,5% Άλλο3,7% ΔΓ/ΔΑ2,4%

13 Ερώτηση Στην επιχείρηση σας σκέπτεστε τους επόμενους μήνες να :

14 Ερώτηση Ποιες από τις αυξήσεις που θα σας αναφέρω επηρέασαν περισσότερο το κόστος του ψωμιού;

15 Ερώτηση Σαν αρτοποιός, τι τύπος σεμιναρίων θα σας ενδιέφερε; Ποσοστό Σεμινάρια πωλήσεων ---- Σεμινάρια πάνω στην τεχνογνωσία προϊόντων 43,1% Σεμινάρια για την κοστολόγηση των προϊόντων 25,5% Άλλο/ Δεν χρειάζομαι κάτι 31,4%

16 Ερώτηση Πόσο αισιόδοξοι είστε για το μέλλον της επιχείρησης σας;


Κατέβασμα ppt "Αρτοποιοί Νομού Καβάλας Μάρτιος-Απρίλιος 2012 Παρουσίαση Έρευνας κλάδου Αρτοποιών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google