Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κεντρική ιδέα Μετά από κοινή απόφαση της ΕΛΙΜΕ και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης, δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το clustering των.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κεντρική ιδέα Μετά από κοινή απόφαση της ΕΛΙΜΕ και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης, δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το clustering των."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Κεντρική ιδέα Μετά από κοινή απόφαση της ΕΛΙΜΕ και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης, δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το clustering των λιμένων κρουαζιέρας, υπό την επωνυμία GREEK CRUISE.

3 Σκοπός Σκοπός της δημιουργίας του εν λόγω clustering είναι η συνεργασία για τη συντονισμένη προβολή των ελληνικών λιμανιών κρουαζιέρας, ώστε η χώρα μας να μπορεί οργανωμένα να επικοινωνεί στο εξωτερικό τα λιμάνια – υποδοχείς κρουαζιερόπλοιων.

4 3 δράσεις Πρόκειται για μία κίνηση συντεταγμένης εξωστρέφειας η οποία στο πρώτο της στάδιο περιλαμβάνει 3 πρωτοβουλίες: Δημιουργία λογοτύπου για όλα τα ελληνικά λιμάνια κρουαζιέρας Δημιουργία ισχυρής, χρηστικής και διαδραστικής ιστοσελίδας με σκοπό την προβολή των λιμανιών. (σημειώνεται ότι η διείσδυση του διαδικτύου στον τουριστικό τομέα υπερβαίνει το 80%) Δημιουργία εντύπου στο οποίο θα παρουσιάζονται τόσο τα λιμάνια και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, όσο και οι περιοχές πρόσβασης από αυτά.

5 Λογότυπος

6 Εμπνευσμένος από τα ελληνικά χρώματα ο λογότυπος του Greek Cruise αντιπροσωπεύει τόσο τη δυναμική όσο και την παράδοση της ελληνικής κρουαζιέρας, μέσα από μία σύγχρονη ταυτότητα. Τρία στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά: 1.Η Ελλάδα 2.Το κρουαζιερόπλοιο 3.Η επωνυμία της νέας αυτής πρωτοβουλίας

7 Έντυπο

8

9

10

11


Κατέβασμα ppt "Κεντρική ιδέα Μετά από κοινή απόφαση της ΕΛΙΜΕ και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης, δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το clustering των."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google