Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κοινωνικά Δίκτυα Παρουσίαση των μαθητών: Βαρταλάμης Βαγγέλης Καλαμπουκόπουλος Γιώργος Καραγιάννης Μιχάλης Σαρρής Αντώνης Στυλογιάννης Αναστάσης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κοινωνικά Δίκτυα Παρουσίαση των μαθητών: Βαρταλάμης Βαγγέλης Καλαμπουκόπουλος Γιώργος Καραγιάννης Μιχάλης Σαρρής Αντώνης Στυλογιάννης Αναστάσης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κοινωνικά Δίκτυα Παρουσίαση των μαθητών: Βαρταλάμης Βαγγέλης Καλαμπουκόπουλος Γιώργος Καραγιάννης Μιχάλης Σαρρής Αντώνης Στυλογιάννης Αναστάσης

2 Myspace Ανήκει στην εταιρεία Specific Media LLC και στον ποπ σταρ Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2003. Εδρεύει στο Μπέβερλι Χιλς, στην Καλιφόρνια. Επιτρέπει στους χρήστες του να περιηγηθούν στα προφίλ των άλλων χρηστών και να συνομιλήσουν μαζί τους.

3 Tagged Είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής ανακάλυψης με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Ιδρύθηκε το 2004 από τους Greg Tseng και Johann Schleier-Smith. Το 2008 η Microsoft ανακοίνωσε μια συνεργασία με τα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Tagged, Linkedin, Bebo και Hi5.

4 Last.fm Είναι μια ιστοσελίδα μουσικής ανακάλυψης. Ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2002 από τους Felix Miller, Martin Stiksel, Michael Breidenbruecker και Thomas Willomotzer.

5 We Heart It Ιδρύθηκε το 2008 από τον Fabio Giolito. Ξεκίνησε ως ένα site για project γύρω από την ιδέα του "hearting". Οι χρήστες μπορούν να συλλέγουν τις αγαπημένες τους εικόνες για να τις μοιραστούν με τους φίλους τους και να οργανωθούν σε ομάδες.

6 WeeWorld Είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που βασίζεται σε avatar και μπορεί να έχει πολλούς χρήστες online. Οι πρώτοι “WeeMee" που δημιουργήθηκαν ποτέ λέγονται Mikey. Περίπου 55 εκατομμύρια WeeMees έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο.

7 Pinterest Είναι μια pinboard-style ιστοσελίδα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται το θέμα με βάση τις συλλογές εικόνων όπως εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα και χόμπι. Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε από τους Ben Silbermann, Paul Sciarra και Evan Sharp. Διοικείται από την Cold Brew Labs και χρηματοδοτείται από μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών και επενδυτών.

8 SocialVibe Iδρύθηκε το 2007 από τους επιχειρηματίες Joe Marchese, Brandon Mills και David Levy. Eίναι μία ιστοσελίδα νέας γενιάς που τροφοδοτεί την διαφήμιση κάποιων από των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως.

9 MyHeritage Είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής υπηρεσίας με οικογενειακό προσανατολισμό. Οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν οικογενειακές ιστοσελίδες και να μοιραστούν φωτογραφίες, video, να οργανώσουν οικογενειακές εκδηλώσεις Το 2003, ο Διευθύνων Σύμβουλος Gilad Japhet και μια ομάδα από λάτρεις της γενεαλογίας ίδρυσαν την ιστοσελίδα.

10 Tylted Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τους Cary Torkelson, Arthur Goikhman και Stephen Dacek. Το Tylted δημιουργεί παιχνίδια ανάλογα με τις τρέχουσες ειδήσεις και εκδηλώσεις.

11 ΜyLife Είναι μια ιστοσελίδα που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία Jeffrey Tinsley Είναι η 6η μεγαλύτερη ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης με 28 εκατομμύρια χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να βρουν διάφορους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης και να διαχειρίζονται την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

12 Twitter Μικροϊστολόγια (microblogs) Δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2006 500 εκατομμύρια χρήστες. Είναι ένας από τους δέκα πιο δημοφιλείς ιστοτόπους του διαδικτύου

13 ΝetLog Είναι μία Βελγική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνονται ειδικά στην παγκόσμια δημογραφική νεολαία. Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2003 στη Γάνδη, στο Βέλγιο, από τους Lorenz Βogaert και Toon Coppens. H ιστοσελίδα υποστηρίζει τώρα ότι έχει πάνω από 94 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε 40 γλώσσες.

14 LinkedIn Είναι ένας ιστοχώρος επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2002, αλλά ξεκίνησε επίσημα στις 5 Μαΐου του 2003. Τα εγγεγραμμένα μέλη του έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το προσωπικό επαγγελματικό τους προφίλ, να συνδεθούν με άλλους χρήστες, να αναζητήσουν εργασία, αλλά και να δημιουργήσουν πελατολόγιο.

15 Viadeo Είναι ένα επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο με 55 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο το 2013. Τα μέλη της περιλαμβάνουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη από ένα ευρύ φάσμα. Επιτρέπει στα μέλη του να διατηρούν έναν κατάλογο των επιχειρηματικών εταιριών.

16 Qzone Είναι μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία δημιουργήθηκε από την Tencent το 2005. Επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν blogs, να τηρούν ημερολόγια, να στέλνουν φωτογραφίες και να ακούνε μουσική.

17 Χρήστες Κοιν. Δικτύων - 2013 Σε 1,61 δισεκατομμύρια, πάνω από το ένα πέμπτο (ποσοστό 22,7%) του παγκόσμιου πληθυσμού, εκτιμάται πλέον ο αριθμός των χρηστών των κοινωνικών δικτύων.

18 Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας Πηγές: https://el.wikipedia.org/


Κατέβασμα ppt "Κοινωνικά Δίκτυα Παρουσίαση των μαθητών: Βαρταλάμης Βαγγέλης Καλαμπουκόπουλος Γιώργος Καραγιάννης Μιχάλης Σαρρής Αντώνης Στυλογιάννης Αναστάσης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google