Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

HACKING HACKING ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία παραβιάζουνε το Firewall, έναν Server, ή έναν υπολογιστή και γενικά ότι έχει σχέση με προγραμματισμό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "HACKING HACKING ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία παραβιάζουνε το Firewall, έναν Server, ή έναν υπολογιστή και γενικά ότι έχει σχέση με προγραμματισμό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 HACKING HACKING ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία παραβιάζουνε το Firewall, έναν Server, ή έναν υπολογιστή και γενικά ότι έχει σχέση με προγραμματισμό. Με το HACK μπορούνε να υποκλέψεις διάφορους κοινωνικούς μηχανισμούς όπως : Τράπεζες, Προγράμματα, Online παιχνίδια και ακόμα και δεδομένα από τον δικό σου υπολογιστή

2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ HACKING Με το hacking μπορείς να πάρεις πράγματα για εσένα (video, DVD, παιχνίδια ) καθώς και μπορείς να παίξεις παιχνίδια που απαιτούν λεφτά χωρίς να ξοδέψεις χρήματα. Μερικοί Hackers στο Internet είναι “ακτιβιστές”,χρησιμοποιούν την ικανότητα τους για να υποκλέπτουν αρχεία ετσι ώστε να τα δημοσιεύουν αποκαλυπτωντας την αλήθεια γυρω από πολιτικα κυριως θεματα.

3 ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ HACK Συχνά υποκλέπτονται απόρρητα αρχεία από την μία κυβέρνηση και δημοσιεύονται σε μία άλλη κυβέρνηση. Τα προγράμματα HACK είναι προσβάσιμα από όλους έτσι ο καθένας υποτιθέμενα θα μπορούσε να χακάρει ή να χακαριστεί


Κατέβασμα ppt "HACKING HACKING ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία παραβιάζουνε το Firewall, έναν Server, ή έναν υπολογιστή και γενικά ότι έχει σχέση με προγραμματισμό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google