Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ Ομάδα: Σταύρος Λουγιάκης- Στέλιος Μαρκαντωνάκης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ Ομάδα: Σταύρος Λουγιάκης- Στέλιος Μαρκαντωνάκης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ Ομάδα: Σταύρος Λουγιάκης- Στέλιος Μαρκαντωνάκης

2 Υπάρχουν 3 είδη εκτυπωτών:Υπάρχουν 3 είδη εκτυπωτών: Κρουστικοί Εκτυπωτές(DOT MATRIX) Κρουστικοί Εκτυπωτές(DOT MATRIX) Έκχυσης Μελάνι Εκτυπωτές(INKGET) Έκχυσης Μελάνι Εκτυπωτές(INKGET) Σελίδας-Λέιζερ Εκτυπωτές(LASER) Σελίδας-Λέιζερ Εκτυπωτές(LASER)

3 ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ(DOT MATRIX) Οι κρουστικοί εκτυπωτές χρησιμοποιούν μια κασέτα που περιέχει μια μελανωμένη νάιλον ταινία ως υποστήριξη για την εκτύπωση. Οι κρουστικοί εκτυπωτές χρησιμοποιούν μια κασέτα που περιέχει μια μελανωμένη νάιλον ταινία ως υποστήριξη για την εκτύπωση.

4 ΕΚΧΥΣΗΣ ΜΕΛΑΝΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ(INKJET) Υπάρχει ένα μελανοδοχείο και ρίχνει σταγόνες μελανιού στην κεφαλή. Με μια ειδική μηχανή γίνεται ο καθαρισμός της κεφαλής εκτύπωσης, η εσωτερική πλύση του δοχείου με ειδικά καθαριστικά υγρά και περαιτέρω το ξαναγέμισμα της κασέτας. Υπάρχει ένα μελανοδοχείο και ρίχνει σταγόνες μελανιού στην κεφαλή. Με μια ειδική μηχανή γίνεται ο καθαρισμός της κεφαλής εκτύπωσης, η εσωτερική πλύση του δοχείου με ειδικά καθαριστικά υγρά και περαιτέρω το ξαναγέμισμα της κασέτας.

5 ΣΕΛΙΔΑΣ-ΛΕΙΖΕΡ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ(LASER) Για τις κασέτες toner χρησιμοποιούμε ένα ειδικό σύστημα αναρρόφησης αέρα και φιλτραρίσματος προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του toner κατά τη διάρκεια των φάσεων καθαρισμού και ξαναγεμίσματος. Για τις κασέτες toner χρησιμοποιούμε ένα ειδικό σύστημα αναρρόφησης αέρα και φιλτραρίσματος προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του toner κατά τη διάρκεια των φάσεων καθαρισμού και ξαναγεμίσματος.

6 ΕΚΤΥΠΩΤHΣ ΣΕΛΙΔΑΣ-ΛΕΙΖΕΡ(LAZER)

7 ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΕΚΧΥΣΗΣ ΜΕΛΑΝΙ(INKJET)

8 ΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ(DOT MATRIX)


Κατέβασμα ppt "ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ Ομάδα: Σταύρος Λουγιάκης- Στέλιος Μαρκαντωνάκης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google