Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μάγ(κ)ιες Μέλισσες ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Η χοληστερίνη είναι μία χημική ουσία, που αυξάνεται στον οργανισμό με την κατανάλωση λιπαρών ουσιών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μάγ(κ)ιες Μέλισσες ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Η χοληστερίνη είναι μία χημική ουσία, που αυξάνεται στον οργανισμό με την κατανάλωση λιπαρών ουσιών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μάγ(κ)ιες Μέλισσες

3 ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Η χοληστερίνη είναι μία χημική ουσία, που αυξάνεται στον οργανισμό με την κατανάλωση λιπαρών ουσιών.

4 ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΟΡΕΣΜΕΝΩΝ ΛΙΠΩΝ

5 ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ

6 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ

7 ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ

8 ΑΜΥΓΔΑΛΑ & ΚΑΡΥΔΙΑ

9 ΣΤΕΡΟΛΕΣ / ΣΤΑΝΟΛΕΣ

10 ΣΚΟΡΔΟ

11 ΨΑΡΙΑ

12 ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

13 ΑΣΚΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

14 ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ Ο Μπλε Κύκλος είναι σύμβολο του διαβήτη

15  Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι ασθένεια η οποία χαρακτηρίζεται από αύξηση της συγκέντρωσης του σακχάρου στο αίμα και διαταραχή του μεταβολισμού της γλυκόζης, είτε ως αποτέλεσμα ελαττωμένης έκκρισης ινσουλίνης είτε λόγω ελάττωσης της ευαισθησίας των κυττάρων του σώματος στην ινσουλίνη.

16 Πώς πρέπει να τρέφεται ένας διαβητικός ;

17  Ο διαβητικός πρέπει να επιλέγει τους σύνθετους υδατάνθρακες που είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και μη επεξεργασμένοι, όπως μαύρο ψωμί ή πολύσπορο, ζυμαρικά ολικής αλέσεως, ρύζι μη αποφλοιωμένο. Μπορεί να τρώει όλα τα φρούτα της αρεσκείας του, αλλά άγουρα.

18  Ενδείκνυται να καταναλώνει al dente τα ζυμαρικά κι όχι πολυβρασμένα.

19  Να χρησιμοποιεί ελεύθερα καρυκεύματα.

20  Πρέπει να προτιμά τα ωμά λαχανικά που έχουν φυτικές ίνες και καθυστερούν την απορρόφηση γλυκόζης, ώστε μεταγευματικά να μην αυξάνεται το σάκχαρό του.

21 ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

22 ΑΣΚΗΣΗ

23 ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ

24 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΔΡΑΣΗ ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΔΡΑΣΗ

25 7 συστατικά που ΔΕΝ πρέπει να βρίσκετε στις ετικέτες των τροφών BHA, Ε 320 (Θα την βρείτε: σε δημητριακά, τσίχλες, πατατάκια, διαιτητικά συμπληρώματα και φυτικά έλαια.) Parabens (Θα τα βρείτε: στα σαμπουάν και κυρίως σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, καθώς και σε ενυδατικά προϊόντα, κρέμες προσώπου, αντηλιακά και ως συντηρητικά σε τρόφιμα) Μερικώς υδρογονωμένα έλαια (Θα τα βρείτε: σε κατεψυγμένες πίτσες, στέρεες μαργαρίνες, καθώς και άλλα λίπη και έλαια με σκληρή δομή.) Νιτρώδες νάτριο (Θα το βρείτε: σε επεξεργασμένα κρέατα όπως μπέικον και λουκάνικα, αλλά και σε αρκετά λαχανικά.) Χρώμα καραμέλας(Θα τα βρείτε: σε αναψυκτικά τύπου cola.) Χρωστικές ύλες τροφίμων(Θα τις βρείτε: σε καραμέλες, ποτά και γλυκά.) Ένα ευφραντικό που κατά καιρούς έχει ενοχοποιηθεί για πιθανή καρκινογόνο δράση είναι και ο καφές.

26 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ www. Blogthea.gr, www. Medlook.net, www. womanitymag.gr, www.hygeia.gr/page.aspx?p_id=659.net http://el.wikipedia.org http://www.farmakeutikoskosmos.gr/article- k/holhsterolh-orismos-aitia-ths-ayxhshs-/4445 http://www.vita.gr/html/ent/396/ent.8396.asp http://www.clickatlife.gr/story.aspx?id=2246454

27 Η ΟΜΑΔΑ

28 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΔΑΤΣΟΣ ΑΡΙΑΔΝΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΓΔΑ ΜΑΥΡΙΔΗ ΕΛΜΙΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΕΔΙΩΤΙΔΗΣ

29 Αφροδισιακές τροφές


Κατέβασμα ppt "Μάγ(κ)ιες Μέλισσες ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ Η χοληστερίνη είναι μία χημική ουσία, που αυξάνεται στον οργανισμό με την κατανάλωση λιπαρών ουσιών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google