Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΗ Τα πάντα οδηγούν εκεί!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΗ Τα πάντα οδηγούν εκεί!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΗ Τα πάντα οδηγούν εκεί!

2 Αγροτουρισμός Ο αγροτουρισμός παρέχει στον ενδιαφερόμενο αρκετές γνώσεις: Για τη ζωή στην φύση. Για την περιοχή. Για τη ζωή των ανθρώπων που κατοικούν εκεί.

3 Αρκαδίας Γη Η Επιχείρηση
Η σκέψη για υλοποίηση της επιχείρησής μας ήταν η υστέρηση της Αρκαδίας σε παρόμοιες επιχειρήσεις και πολλοί ήταν αυτοί που αναζητούσαν τον αγροτουρισμό σε συνδυασμό με βιολογικά προϊόντα.

4 Διαθέσιμες Υπηρεσίες Στη φάρμα μας παρέχουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες για την εξοικείωση των επισκεπτών στο χώρο μας: Ξενώνας Εργαστήρια Καφέ-μπάρ Πρόγραμμα ξενάγησης Κατάστημα

5 Προϊόντα Μέλι Τσάι βουνού Χαμομήλι Βασιλικός πολτός Κρασί Δεντρολίβανο

6 Μέλι Το μελί μας κατασκευάζεται βιολογικά από δικά μας μελίσσια με παραδοσιακό τρόπο για να μην χάνει την ποιότητα και τη γεύση του.

7 Τσάι βουνού Το τσάι βουνού το μαζεύουμε από τα βουνά διότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως φάρμακο για το κρυολόγημα και τις ιώσεις.

8 Χαμομήλι Επίσης το χαμομήλι το μαζεύουμε από τους αγρούς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπευτικούς σκοπούς, όπως το κρυολόγημα και οι ερεθισμοί της επιδερμίδας.

9 Βασιλικός πολτός Είναι μια κρεμώδης φυσική ουσία η οποία εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των μελισσών. Οι εργάτριες μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν τις βασίλισσες και τις προνύμφες.

10 Κρασί Το κρασί μας παράγεται από δικά μας αμπέλια χωρίς την προσθήκη χημικών ουσιών. Σε διαγωνισμό που έχει πραγματοποιηθεί το κρασί μας έχει πάρει το βραβείο του καλύτερου κρασιού ανταγωνιζόμενο με όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

11 Δεντρολίβανο Το βιολογικό δεντρολίβανο το καλλιεργούμε στους κήπους μας. Το δεντρολίβανο χρησιμοποιείται κυρίως για την μαγειρική ως αρωματικό στοιχείο.

12 Ανταγωνισμός Υπάρχει μικρός ανταγωνισμός στον επιχειρηματικό χώρο διότι εμείς παρέχουμε ένα πλήθος από υπηρεσίες και προϊόντα ενώ οι ανταγωνιστές μας παρέχουν μόνο ένα μέρος από αυτά.

13 Προσέγγιση πελατών Διαφημιστικά φυλλάδια Διαφημίσεις στο ραδιόφωνο
Διαφήμιση μέσω κοινωνικών δικτύων ( Προώθηση – επίδειξη προϊόντων μέσω άλλων εταιριών – καταστημάτων.

14 Στρατηγική διανομής Η πώληση των προϊόντων θα γίνεται κυρίως από την ιστοσελίδα την οποία έχουμε δημιουργήσει με σκοπό την εύκολη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Το γεγονός αυτό μας βοηθά στην εδραίωση της επιχείρησης μας αλλά και στην αύξηση των πωλήσεων μας. Η πώληση θα είναι χονδρική και λιανική.

15 Θετικά στοιχεία Οι καλές δημόσιες σχέσεις με τον εμπορικό κόσμο της περιοχής που θα κινηθούμε . Η ισχυρή γνώση σε όλους τους τομείς της επιχείρησης, που μας επιτρέπει να κινηθούμε χωρίς να εξαρτόμαστε από άλλους Η ιδιοκτησία των εδαφών που παρέχουμε μας επιτρέπει την αποδοτική παραγωγή δίχως έξοδα ενοικίων.

16 Αρνητικά στοιχεία Η ρύπανση του περιβάλλοντος που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των προϊόντων μας, των ζώων μας και των καλλιεργειών μας.

17 Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης
Η επιχείρηση μας είναι συνεταιρική και αποτελείται από 15 συνεταίρους που ο καθένας ασχολείται με το δικό του πόστο. Ο λόγος για τον όποιο κάναμε αυτό τον συνεταιρισμό είναι γιατί ο κάθε ένας από εμάς είχε και το δικό του επάγγελμα, έτσι αποφασίσαμε να τα ενώσουμε και να ασχοληθούμε με όλες τις πτυχές του αγροτουρισμού.

18 Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης
Αγγελοπούλου Αναστασία Υπεύθυνη Ελαιώνα Γεωργόπουλος Φώτιος Πληροφορικός Καλαντζή Νίκη Κτηνοτρόφος, Μελισσοκόμος Μαντζαβάς Θεόδωρος Διευθυντής marketing Νικολακοπούλου Θεοδώρα Υπεύθυνη μεταφορών

19 Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης
Πλοτόνοβ Βιτάλι Πληροφορικός Σεριάτος Αθανάσιος Μελισσοκόμος, Υπεύθυνος Ελαιώνα Σκέβης Κλεάνθης Αμπελουργός Σταματελοπούλου Ιωάννα Κτηνοτρόφος, Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας Σωτηρόπουλος Παναγιώτης Νομικός, Οικονομικός Σύμβουλος

20 Δομή και ιδιοκτησία της επιχείρησης
Τουλκερίδης Δημήτριος Υπεύθυνος κρεάτων Τσόπα Ελπίδα Γεωπόνος Φελούκας Κων/νος Υπεύθυνος Ξενοδοχειακής Μονάδας Ψύλλα Αικατερίνη Οινοποιός Ψύλλας Γεώργιος

21 Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ.επικοινωνίας Fax Ιστότοπος μας

22 Αγροτουρισμός στην Αρκαδία
Υπηρεσίες Επικοινωνία Φωτογραφικό υλικό Εκδηλώσεις Διαγωνισμοί Βιολογικά προϊόντα Δραστηριότητες

23 Αγροτουρισμός στην Αρκαδία
Υπηρεσίες Φάρμα Τα ζώα μας Εργαστήρια Καφέ-μπαρ Πρόγραμμα ξενάγησης Κατάστημα Ξενώνας Εκδηλώσεις Ποδηλατική διαδρομή στα μονοπάτια του χωριού Εκδηλώσεις περιαυτολογικού ενδιαφέροντος Πεζοπορική διαδρομή στα μονοπάτια

24 Αγροτουρισμός στην Αρκαδία
Προϊόντα Μέλι καστανιάς Μέλι έλατο Τσουκνίδα Ρίγανη Τσάι βουνού Δεντρολίβανο Δυόσμος Μέντα Προϊόντα Χυλοπίτες Γύρη λουλουδιών Βασιλικός πολτός Ζαμπόν Σαλάμι αέρος Λουκάνικα Χοιρινή ωμοπλάτη Παστό Χαμομήλι Μέλι καστανιάς Μέλι έλατο Τσουκνίδα Ρίγανη Τσάι βουνού Δεντρολίβανο Δυόσμος Μέντα Διαγωνισμοί Διαγωνισμός Πίτας Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σχολείων Διαγωνισμός καλύτερου πιάτου Το καλύτερο κρασί


Κατέβασμα ppt "ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΗ Τα πάντα οδηγούν εκεί!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google