Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δύο καλόγριες. Η μία λεγόταν Αδελφή Μαθηματικά (ΑΜ) και η άλλη Αδελφή Λογική(ΑΛ). Ένα βράδυ ενώ σουρούπωνε, και ήταν και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δύο καλόγριες. Η μία λεγόταν Αδελφή Μαθηματικά (ΑΜ) και η άλλη Αδελφή Λογική(ΑΛ). Ένα βράδυ ενώ σουρούπωνε, και ήταν και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δύο καλόγριες. Η μία λεγόταν Αδελφή Μαθηματικά (ΑΜ) και η άλλη Αδελφή Λογική(ΑΛ). Ένα βράδυ ενώ σουρούπωνε, και ήταν και οι δύο ακόμα μακριά από το μοναστήρι...

3 ΑΜ: Προσέξατε τον άνδρα που μας ακολουθεί εδώ και 38.5 λεπτά, Αναρωτιέμαι τι μας θέλει ? ΑΛ: Είναι λογικό, θέλει να μας βιάσει. ΑM: Oh όχι! Στην απόσταση που βρίσκεται θα μας προφτάσει σε λιγότερο από 15 λεπτά. Τι μπορούμε να κάνουμε ? ΑΛ: Το μόνο λογικό φυσικά είναι να βαδίσουμε πιο γρήγορα.

4 ΑΜ: Δεν καταφέραμε τίποτα. ΑΛ: Φυσικά και δεν καταφέραμε τίποτα. Ο άνδρας έκανε ότι πιο λογικό μπορούσε. Ανέπτυξε ταχύτητα ο ίδιος. ΑΜ: Τότε τι κάνουμε? Σε ένα λεπτό θα μας έχει φτάσει. ΑΛ: Το μόνο λογικότερα είναι να χωριστούμε. Εσείς από δω και εγώ από εκεί. Δεν θα μπορεί να ακολουθήσει και τις δύο.

5 Ο άνδρας διαλέγει να ακολουθήσει την ΑΛ. Η Αδελφή Μαθηματικά φτάνει στο μοναστήρι και αρχίζει να ανησυχεί για την Αδελφή Λογική που δεν έχει φτάσει ακόμα. Φτάνει επιτέλους η Αδελφή Λογική.

6 ΑΜ: Αδελφή Λογική! Δόξα το Θεό, φτάσατε! Πείτε μου τι συνέβη! ΑΛ: Συνέβη ότι πιο λογικό. Ο άνδρας δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει και τις δύο και διάλεξε εμένα ΑM: Ναι, ναι! Αλλά έπειτα? ΑΛ: Συνέβη ότι πιο λογικό. Άρχισα να τρέχω όσο μπορούσα πιο γρήγορα, και ο άνδρας έκανε το ίδιο ΑM: Και? ΑΛ: Συνέβη ότι πιο λογικό. Με πρόφτασε.

7 ΑM: Oh Θεέ μου! Και τι κάνατε? ΑΛ: ¨ότι ήταν λογικό να κάνω. Σήκωσα την ρόμπα μου. ΑM: Oh Αδελφή! Και ο άνδρας τι έκανε? ΑΛ:ότι ήταν λογικό, κατέβασε το παντελόνι του. ΑM: Oh όχι! Τι έγινε έπειτα? ΑΛ: Λογικό δεν είναι, αδελφή?

8 Μία καλόγρια με την ρόμπα σηκωμένη τρέχει πιο γρήγορα από έναν άνδρα με κατεβασμένα παντελόνια Και για όσους φανταστήκανε άλλο τέλος, Να απαγγείλετε δύο προσευχές για την Παρθέvo Μαρία!

9

10


Κατέβασμα ppt "Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν δύο καλόγριες. Η μία λεγόταν Αδελφή Μαθηματικά (ΑΜ) και η άλλη Αδελφή Λογική(ΑΛ). Ένα βράδυ ενώ σουρούπωνε, και ήταν και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google