Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Β Τεχνολογική Κατεύθυνση Τεχνολογία Επικοινωνιών CAD [Computer-Aided Design] Αθανασούλας Ανδρέας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Β Τεχνολογική Κατεύθυνση Τεχνολογία Επικοινωνιών CAD [Computer-Aided Design] Αθανασούλας Ανδρέας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Β Τεχνολογική Κατεύθυνση Τεχνολογία Επικοινωνιών CAD [Computer-Aided Design] Αθανασούλας Ανδρέας

2 CAD [Computer-Aided Design] Τα γράμματα CAD είναι τα αρχικά για computer-aided design. Αρχιτέκτονες, συντάκτες, μηχανικοί, καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τα λογισμικά CAD για τη δημιουργία σχεδίων και σχεδίων κατασκευής.

3 CAD [Computer-Aided Design] Πριν από την εποχή των υπολογιστών, σχέδια και σχεδιαγράμματα συντάχθηκαν με το χέρι.

4 CAD [Computer-Aided Design] Τα λογισμικά CAD είναι πιο αποτελεσματικά επειδή αυτά τα λογισμικά βασίζονται σε μαθηματικές εξισώσεις. Τμήματα ενός σχεδίου μπορεί να έχουν υποστεί στρέψη, τεντωθεί, ή μετακινηθεί. Η εικόνα στο σύνολό της θα προσαρμοστεί αυτόματα. Τα αρχεία, αφού είναι ολοκληρωμένα θα εξαχθούν σε ηλεκτρονική μορφή για εκτύπωση ή για οδηγίες σε ηλεκτρονικές μηχανές παραγωγής.

5 CAD [Computer-Aided Design] Το λογισμικό CAD επιτρέπει: Εναλλαγή μεταξύ δύο διαστάσεων (2D) και τρισδιάστατη (3D) θέα. Μεγέθυνση και σμίκρυνση για close- up και μακρινή θέα. Περιστρέψτε τις εικόνες για να τις δείτε από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αλλαγή της κλίμακας των εικόνων: Όταν μία τιμή αλλαγές, που σχετίζονται με τις τιμές προσαρμόζονται αυτόματα. Χειριστείτε το σχήμα των εικόνων: Αλλαγή ενός τμήματος μιας εικόνας αλλάζει αυτόματα ολόκληρη

6 CAD [Computer-Aided Design] Δημοφιλή προγράμματα CAD που χρησιμοποιούνται από τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς περιλαμβάνουν: ● AutoCAD ● TurboCAD ● Vectorworks ● SketchPad ● A.D.A.M


Κατέβασμα ppt "Β Τεχνολογική Κατεύθυνση Τεχνολογία Επικοινωνιών CAD [Computer-Aided Design] Αθανασούλας Ανδρέας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google