Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γιάννης Κακασαδέλλης – Θωμαΐδου Νίκη. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Αποτελείτε από το τελωνείο, την αποβάθρα, το πάρκινγκ για τα εμπορικά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γιάννης Κακασαδέλλης – Θωμαΐδου Νίκη. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Αποτελείτε από το τελωνείο, την αποβάθρα, το πάρκινγκ για τα εμπορικά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γιάννης Κακασαδέλλης – Θωμαΐδου Νίκη

2

3 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Αποτελείτε από το τελωνείο, την αποβάθρα, το πάρκινγκ για τα εμπορικά φορτηγά και τον φάρο. Επίσης στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το κολυμβητήριο. Το καλοκαίρι (γενικά και άλλες φορές το χρόνο) εκεί γίνονται εκδηλώσεις όπως η έκθεση Μυτιλήνης. Επίσης, χωρίζεται στο επιβατικό και στο εμπορικό λιμάνι. Ξεχωριστό πάρκινγκ για τα σκάφη, τα ψαροκάικα, τα ιστιοφόρα και τα ιδιωτικά σκάφη πολυτελείας.

4 ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ. Χτίστηκε το 1933. Γι’ αυτό ζωγράφισε ο μυτιληνιός ζωγράφος Θεόφιλος Κεφαλά – Χατζημιχαήλ. Ο πίνακας του Θεοφίλου αποτέλεσε εικόνα για το γραμματόσημο της Ελλάδας το 1988.

5

6 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Η Μυτιλήνη διαθέτει το σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ» που αποτέλεσε σύνδεσμο του νησιού με τις μεγάλες πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκης. Κατά την τουριστική περίοδο εκτελεί και δέχεται δρομολόγια από μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

7 Ξενοδοχείο LORIET προς το αεροδρόμιο.

8 ΠΗΓΕΣ I.www.google.grwww.google.gr II.www.wikipedia.grwww.wikipedia.gr III.Φωτογραφία λιμανιού από τον Κώστα Σταματέλλη και τον Παντελή Θωμαΐδη.


Κατέβασμα ppt "Γιάννης Κακασαδέλλης – Θωμαΐδου Νίκη. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ. Αποτελείτε από το τελωνείο, την αποβάθρα, το πάρκινγκ για τα εμπορικά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google