Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΡΚΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΡΚΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΡΚΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ
ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΡΚΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ

2 ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΙΝΑΣ

3 ΕΙΚΟΝΑ ΚΙΝΑΣ

4 ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΕΚΙΝΟΥ

5 ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΚΙΝΟΥ

6 ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ

7 ΕΙΚΟΝΑ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ
ΕΙΚΟΝΑ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ

8 ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

9 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

10 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙΝΑΣ  Η Κίνα βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Ασιατικής ηπείρου. Αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα παγκοσμίως. Όμορες χώρες: Ρωσική Ομοσπονδία, Μογκολία, Καζακστάν, Κιργιζία, Τατζικιστάν, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ινδία, Νεπάλ, Μπουτάν, Βιρμανία, Λάος, Βιετνάμ .Έκταση: 9,6 εκατ. τετρ.χλμ. Πληθυσμός: 1,3 δις κάτοικοι Πρωτεύουσα : Πεκίνο(Beijing) Πρωτοϊδρύθηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Τσου, με το όνομα Τζι. Η πόλη Τζι απέκτησε στρατηγική σημασία και αποτέλεσε εμπορικό κέντρο για πάνω από χίλια χρόνια. Κατά το 10ο αιώνα μ.Χ, με το όνομα Γιαντζίν, έγινε η συμπρωτεύουσα της δυναστείας των Λιάο. Μεταξύ του 1115 και του 1911, αποτέλεσε διαδοχικά την πρωτεύουσα των δυναστειών των Τζιν, Γιουάν, Μινγκ και Τσινγκ και με αυτό τον τρόπο, έγινε η κιβωτός του κινέζικου πολιτικού, αφήνοντας πολλές ιστορικές κληρονομιές και ανάμεσά τους, την Απαγορευμένη Πόλη, το Σινικό Τείχος, τα Θερινά Ανάκτορα, το Ναό του Ουρανού και τους Τάφους των Μινγκ. Από τη δεκαετία του 1980, η γρήγορη αστική ανάπτυξη έφερε ραγδαίες αλλαγές στην εμφάνιση της.

11 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΚΙΝΟΥ Η μοναδική και απέραντη πρωτεύουσα της Κίνας με τον πολιτισμό που μετράει μία ηλικία ετών. Δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε την Απαγορευμένη Πόλη, την μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, η Τιεν Αν Μεν, με το Μαυσωλείο του Μάο, που πάνω της μπορούν να σταθούν ένα εκατ. άνθρωποι, είναι επίσης απαραίτητος σταθμός στην περιήγησή σας Τα Θερινά Ανάκτορα με τους πανέμορφους περιπάτους και κτίρια γύρω από την τεχνητή λίμνη θα σας εντυπωσιάσουν. Δεν πρέπει να φύγετε από το Πεκίνο αν δεν περπατήσετε σε μία από τις παραδοσιακές συνοικίες του, τα λεγόμενα Χουτόνγκ, όπου θα δείτε μία διαφορετική ζωή χωρίς πολυτέλεια και λούσα έξω από τα σύγχρονα κτίρια των εταιριών και των ξενοδοχείων.

12 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΙΝΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ Ένα τεράστιο έργο - θαύμα: το Μεγάλο Σινικό Τείχος στην Κίνα. Δείτε την ιστορία του και διάφορες εντυπωσιακές πληροφορίες

13 ΣHΜAIΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

14 ΤΙ ΤΡΩΝΕ; ΡΙΖΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΟΥΣΙ ΨΑΡΙ

15 ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΙΝΑΣ

16 ΧΑΡΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

17 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ

18


Κατέβασμα ppt "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΖΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΡΚΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google