Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ορθή τήρηση ορισμένων απλών κανόνων στη δραστηριότητα της αυτόνομης κατάδυσης, αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη μείωση της πιθανότητας ατυχήματος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ορθή τήρηση ορισμένων απλών κανόνων στη δραστηριότητα της αυτόνομης κατάδυσης, αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη μείωση της πιθανότητας ατυχήματος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ορθή τήρηση ορισμένων απλών κανόνων στη δραστηριότητα της αυτόνομης κατάδυσης, αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη μείωση της πιθανότητας ατυχήματος συμπεριλαμβανομένης και της πιθανότητας εκδήλωσης νόσου εκ της αποσυμπίεσης. Είναι λοιπόν, μια εν δυνάμει επικίνδυνη δραστηριότητα, η οποία για να εκτελεστεί με αποδεκτό επίπεδο ασφάλειας, χρειάζεται γνώση, εκπαίδευση, εμπειρία και ένα πρωτεύον στοιχείο την πειθαρχία.

2 Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα τα καταδυτικά ατυχήματα αυξάνονται κυρίως λόγω:  Της ενασχόλησης με τη δραστηριότητα όλο και μεγαλύτερης μερίδας του πληθυσμού.  Της ενασχόλησης με πιο απαιτητικές μορφές κατάδυσης.  Τάση απλοποίησης και μαζικοποίησης της εκπαίδευσης.

3 Έτσι, με τον κατάλληλο προγραμματισμό και τη σχολαστική τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προφύλαξης η αυτόνομη κατάδυση μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα ψυχαγωγική δραστηριότητα που έχει πολλά να προσφέρει σε όποιον την ασκεί.


Κατέβασμα ppt "Η ορθή τήρηση ορισμένων απλών κανόνων στη δραστηριότητα της αυτόνομης κατάδυσης, αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα για τη μείωση της πιθανότητας ατυχήματος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google