Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλή δύναμη για τη νέα χρονιά. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα είναι ακόμα πιο αποδοτική και επιχειρηματικά προσοδοφόρα από την προηγούμενη. Οι επιχειρήσεις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλή δύναμη για τη νέα χρονιά. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα είναι ακόμα πιο αποδοτική και επιχειρηματικά προσοδοφόρα από την προηγούμενη. Οι επιχειρήσεις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλή δύναμη για τη νέα χρονιά. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα είναι ακόμα πιο αποδοτική και επιχειρηματικά προσοδοφόρα από την προηγούμενη. Οι επιχειρήσεις ξανοίγονται με νέες επιτυχίες, συγχωνεύσεις και εξαγορές εντός και εκτός Ελλάδος. Οι δείκτες επιχειρηματικής αισιοδοξίας αποτυπώνουν το δυναμισμό αυτό, τόσο διεθνώς, όσο και για την ευρύτερη περιοχή μας. Εξάλλου πλέον η χώρα μας συνορεύει και οδικώς με την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά την πλήρη ένταξη της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Η αγορά εργασίας αντανακλά την επιχειρηματική κινητικότητα, και η ζήτηση από τις επιχειρήσεις πελάτες μας για νέα αλλά και έμπειρα στελέχη εμφανίζεται σταθερά ανοδική. Στη STEDIMA διανύουμε πλέον το 25ο εταιρικό έτος συνεχίζοντας να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο. Θερμές ευχαριστίες από καρδίας λοιπόν για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, με τις ευχές μας για μια καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες. Ιανουάριος 2007 STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens  Tel: 6993005  Fax: 6919410  www.stedima.gr  e-mail: stedima@hol.gr Π ολυεθνική FMCG : Ολοκλήρωση αξιολόγησης και υποβολής υποψηφίων για θέση Senior Brand Μanager. Πολυεθνικός όμιλος Τηλεπικοινωνιών με έδρα το Παρίσι : Ολοκληρώσαμε τη διεξαγωγή έρευνας και υπεβλήθη shortlist 6 στελεχών για τη Θέση Area Sales Director Βαλκανίων. Πολυεθνική Εμπορική Επιχείρηση/Transportation services sector : Έρευνα, αξιολόγηση και υποβολή υποψηφίων στελεχών για θέση Finance & Accounting Manager. MELLON TECHNOLOGIES A.E.B.E. : Ολοκλήρωση έρευνας με την πρόσληψη Οικονομικού Διευθυντή. Σε εξέλιξη έργο για την επιλογή και αξιολόγηση στελεχών για τη θέση Εμπορικού Διευθυντή Προϊόντων Ομίλου. ΚΟΡΡΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Α.Ε. : Ολοκληρώσαμε την έρευνα και αξιολόγηση υποψηφίων για μια σειρά υψηλόβαθμων στελεχών της επιχείρησης. Επελέγησαν : Export Business Development Manager, Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου, Διευθυντής Λογιστηρίου, ενώ ήδη έχουν πλήρως ενσωματωθεί στην επιχείρηση ο Εμπορικός Διευθυντής Ομίλου και ο Marketing Manager Ελλάδος. Θυγατρική Ελληνικού Πολυεθνικού Τραπεζικού Οργανισμού : Ολοκλήρωση έρευνας με την πρόσληψη Διευθυντή Marketing. Σε εξέλιξη έργο για την επιλογή και αξιολόγηση στελεχών για τις θέσεις Εμπορικού Διευθυντή και Senior Banking Sales Executives. Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος : Αξιολόγηση και υποβολή υποψηφίων στελεχών και ολοκλήρωση της έρευνας με την πρόσληψη για τη θέση Διευθυντή Οικονομικών Μελετών. TG WAYS Α.Ε. : Αξιολόγηση και υποβολή στελεχών για τη θέση Business Development Engineer. Αξιολόγηση - Στελέχωση - Οργάνωση

2 Ιανουάριος 2007 STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens  Tel: 6993005  Fax: 6919410  www.stedima.gr  e-mail: stedima@hol.gr Understanding Entrepreneurship, A Research and Policy Report by the Kauffman Foundation, 2005, www.kauffman.org Κοινωνική Νοημοσύνη, Η νέα επιστήμη των ανθρώπινων σχέσεων, Daniel Goleman, Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2006 Developing Leaders, The Harvard Business Review paperback series, Harvard Business School Press 2004 Συνεχής Διαδικτυακή Έρευνα Νέων Εργαζομένων στο site της Stedima στο διαδίκτυο, www.stedima.gr. Τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα του 1ου έτους δημοσιεύθηκαν στο ένθετο EXECUTIVE της Ναυτεμπορικής, καθώς και στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Έρευνα Αποδοχών Διευθυντών Logistics Έρευνα Αποδοχών Οικονομικών Διευθυντών Έρευνα αποδοχών Κορυφαίων Γραμματέων Εισήγηση στο Συνέδριο του Athens GSM/ Nottingham Trent University με θέμα την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της Δημόσιας Υγείας : Επιλογή Διοικητών στη Δημόσια Υγεία. Εισήγηση στο 1ο Συνέδριο Γραμματέων & Top Management Assistants στο Med & Business, της εφημερίδας ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ : Αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στη δημόσια υγεία. Πρώτα από όλα οικοδομήστε την εμπιστοσύνη. στην Οικονομική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ποικιλία καθηκόντων και περισσότερες ευκαιρίες ανέλιξης αναζητούν οι νέοι στην εργασία στο ένθετο EXECUTIVE της Ναυτεμπορικής :  Κανόνες ηθικής και δεοντολογίας στην επιλογή και αξιολόγηση στελεχών και επιχειρήσεων  Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού σε περιόδους συγχωνεύσεων και εξαγορών επιχειρήσεων Συμμετοχή τον Ιούνιο που πέρασε στο διεθνές συνέδριο του EESN - EUROPEAN EXECUTIVE SEARCH NETWORK στη Βαρκελώνη. Η STEDIMA είναι αποκλειστικός Εταίρος για την Ελλάδα του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού δικτύου Executive Search Consultants με 70 γραφεία σε πάνω από 30 χώρες.


Κατέβασμα ppt "Καλή δύναμη για τη νέα χρονιά. Η εκτίμησή μας είναι ότι θα είναι ακόμα πιο αποδοτική και επιχειρηματικά προσοδοφόρα από την προηγούμενη. Οι επιχειρήσεις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google