Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου, όπως αυτή εκφράστηκε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου, όπως αυτή εκφράστηκε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου, όπως αυτή εκφράστηκε από το ίδιο σε μια σελίδα του ημερολογίου του στις 9 Νοεμβρίου 1995.

4 ΣΚΟΠΟΣ Ο Σύλλογος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1996. Σκοπός του είναι
Ο Σύλλογος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του Σκοπός του είναι η κατοχύρωση, η προστασία και η προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών που μένουν στον ελλαδικό χώρο ανεξάρτητα από υπηκοότητα και καταγωγή.

5 ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ Α. Παροχή ψυχολογικής, συμβουλευτικής στήριξης και κυρίως προστασίας σε: Παιδιά θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης Παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικογενειακά και κοινωνικά Παιδιά θύματα κακοποίησης / παραμέλησης Γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα παιδιά τους Β. Προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών αφού τα ίδια δεν έχουν την δυνατότητα ή τα μέσα να αυτοπροστατευθούν.

6 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Τηλέφωνο : 1056 Fax :

7 Επιμέλεια Παρουσίασης
Μαριλένα Στεφανίδου Προμήθεια Υλικού Μαρή Ελένη


Κατέβασμα ppt "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΔΡΥΣΗΣ Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» δημιουργήθηκε από την επιθυμία ενός μικρού παιδιού, του Ανδρέα Γιαννόπουλου, όπως αυτή εκφράστηκε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google