Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συμπτώσεις … ? Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι αληθινές. Traduction en français par PL.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συμπτώσεις … ? Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι αληθινές. Traduction en français par PL."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Συμπτώσεις … ? Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι αληθινές. Traduction en français par PL.

3 Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1846. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε πρόεδρος το 1860. Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο κοινοβούλιο το 1946. Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε πρόεδρος το1960.

4 Tα ονόματα Lincoln και Kennedy αποτελούνται από 7 γράμματα Και οι δύο είχαν ευαισθησία στο ζήτημα της προστασίας των δικαωμάτων του ανθρώπου.

5 Οι συζηγοι και των δυο προέδρων έχασαν το παιδί τους όταν κατοικούσαν στον Λευκό Οίκο Οι δύο πρόεδροι δολοφονήθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι

6 Οι δύο πρόεδροι έχασαν την ζωή τους ημέρα παρασκευή Η γραμματέας του Lincoln ονομαζόταν Kennedy. Η γραμματέας του Kennedy ονομαζόταν Lincoln

7 Οι δύο πρόεδροι δολοφονήθηκαν από “ΝΟΤΙΟ” Τους δύο πρόεδρους διαδέχτηκαν “ΝΟΤΙΟΙ”

8 Και οι δύο διάδοχοι τους ονομαζόταν Johnson O Andrew Johnson, που διαδέχτηκε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1808. Ο Lyndon Johnson, που διαδέχτηκε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1908.

9 Ο John Wilkes Booth, που δολοφόνησε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1839. Ο Lee Harvey Oswald, που δολοφόνησε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1939.

10 Οι δύο δολοφόνοι ήταν γνωστοί με τα τρία τους ονόματα Το σύνολο των τριών ονομάτων και των δύο δολοφόνων αποτελείται από 15 γράμματα

11 Ο Lincoln πέθανε σε ένα θέατρο που λεγόταν ”Kennedy”. Kennedy πέθανε μέσα σε ένα αυτοκίνητο που λεγόταν “Lincoln”.

12 Ο John Wilkes Booth προσπάθησε να ξεφύγει από ένα θέατρο και συνελήφθη σε ένα κτήριο. Ο Lee Harvey Oswald προσπάθησε να ξεφύγει από ένα κτήριο και συνελήφθη σε ένα θέατρο.

13 Οι Booth και Oswald δολοφονήθηκαν και οι δύο πριν δικαστούν Μία εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ο Lincoln, ήταν διακοπές στο Monroe Maryland. Μία εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ο Kennedy ήταν διακοπές με την Marilyn Monroe.

14 Όλα αυτά είναι απλές συμπτώσεις … ? Είναι δυνατόν ο κόσμος μας να ελένχεται από δυνάμεις τις οποίες δεν γνωρίζουμε … ?

15 Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι μαλλον στο απόλυτο σκοταδι...


Κατέβασμα ppt "Συμπτώσεις … ? Οι πληροφορίες που ακολουθούν είναι αληθινές. Traduction en français par PL."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google