Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2 Φανταστείτε μία μικρή χώρα 5. 000
Φανταστείτε μία μικρή χώρα κατοίκων να υποδέχεται στο έδαφός της άτομα! ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ». ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ: Η ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ. ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

3 ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ «ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ.

4 ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ … «ΣΠΙΤΙΑ» ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ.

5 ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΗΘΩΝ…

6 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

7 ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

8 ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. Σ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ… ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΝΙΚΑΙΑ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

9 Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΞΗΓΕΙ ΙΣΩΣ ΤΗ ΧΑΟΤΙΚΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

10 ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

11

12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

13

14

15 ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ. 2. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. 3. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ. ΈΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

17 ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ … ΕΙΝΑΙ «ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ» ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ
ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ, ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.


Κατέβασμα ppt "Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google