Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Θα είναι και πάρα πολύ έξυπνοι. Ακόμα και τα παιδιά μπορεί και να οδηγούν αυτοκίνητο. Τα ρούχα θα έχουν ειδικές κυψέλες στις οποίες θα αποθηκεύουν ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα λάμπουν προαιρετικά τη νύχτα.

2 ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ Βέβαια οι συνθετικές και οι μεταλλαγμένες τροφές μπορεί να είναι βλαβερές για τον οργανισμό μας και να προκαλέσουν νέες αρρώστιες. Μελλοντικά φανταστικά συνθετικά-μεταλλαγμένα τρόφιμα

3 ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Η πόρτα θα είναι ουράνιο τόξο και το χερούλι θα είναι στριφτό πολύχρωμο γλειφιτζούρι. Οι βάσεις του κρεβατιού θα είναι από μπαστούνια γλειφιτζούρια. Η ντουλάπα θα είναι από σοκολάτα που δεν λιώνει ποτέ και τα ρούχα από ευωδιαστά λουλούδια. Το παράθυρο θα είναι από σοκολάτα και θα έχει κομματάκια μπισκότου. Η ηλεκτρική κουζίνα θα είναι φορητή και θα παίρνει ενέργεια από το ουράνιο τόξο Το ψυγείο αντί για αέρα θα βγάζει μουσική απ’ τα χερούλια. Όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια θα έχουν πολύ λεπτά ενυδρεία για πόρτες. Τα ποτήρια όταν βρέχονται με οτιδήποτε θα αλλάζουν χρώμα. Το χαλί στην κουζίνα θα πετάει αστεράκια.

4 ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ Τα διαστημόπλοια θα είναι τεράστια και μέσα θα είναι σαν σπίτια. Θα είναι φτιαγμένα από γυαλί που αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες. Τα αυτοκίνητα του αύριο θα είναι σε σχήμα παπουτσιού, δε θα έχουν ρόδες, θα πετάνε και θα έχουν γυάλινη οροφή.


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google