Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πού είναι η μοτοσικλέτα;. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, τόσο που δεν μπόρεσε να αποφύγει το ατύχημα. Η τροχαία υπολόγισε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πού είναι η μοτοσικλέτα;. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, τόσο που δεν μπόρεσε να αποφύγει το ατύχημα. Η τροχαία υπολόγισε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πού είναι η μοτοσικλέτα;

2

3

4 Ο οδηγός της μοτοσικλέτας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, τόσο που δεν μπόρεσε να αποφύγει το ατύχημα. Η τροχαία υπολόγισε ότι η μηχανή κινιόταν με 250 χλμ/ώρα τη στιγμή που σε μια διασταύρωση έπεσε σε ένα αργά κινούμενο ΙΧ. Με ταχύτητα 250 χλμ ο μοτοσικλετιστής ταξίδευε 70 μέτρα το δευτερόλεπτο. Μια φυσιολογική αντίδραση (να δει, να αποφασίσει και να αντιδράσει) απαιτεί 1,6 δευτερόλεπτα. Στο χρόνο αυτό ο οδηγός της μοτοσικλέτας θα είχε διανύσει άλλα 110 μέτρα ώσπου να αντιδράσει. Με την ταχύτητα των 250 χλμ υπολόγισαν ότι ο χρόνος που έμενε στον οδηγό της μοτοσικλέτας όταν είδε το ΙΧ δεν αρκούσε ούτε καν για να πιέσει τα φρένα. Στο ΙΧ επέβαιναν 2 άτομα και ο μοτοσικλετιστής βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μαζί τους. Το Volkswagen αναποδογύρισε από τη πρόσκρουση και προσγειώθηκε 4 μέτρα μακριά. Όλα τα άτομα βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Το έκθεμα αυτό τοποθετήθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων από τη Σουηδική τροχαία.

5 •Κάποιος οδηγούσε την BMW Z4 του, σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Γερμανία με 225 km/h. •Πρόλαβε να δει κάτι σαν ελάφι στο δρόμο και όπως είναι φυσικό δεν πρόλαβε να αντιδράσει. •Σταμάτησε αμέσως και άρχισε να το ψάχνει, χωρίς αποτέλεσμα, το ελάφι είχε εξαφανιστεί …. •.

6 Άνοιξε το καπό για να δει αν είχε πάθει ζημιά. και έπαθε ….

7

8 Ποιο είναι το αυτοκίνητο των ονείρων σου ?

9

10

11

12 Μοιπως το AUDI TT ?

13 Σίγουρα όχι η Ferrari, …είναι πολύ ¨δήθεν¨ ! :Ρ

14 Ένα δυνατό Hummer H2 ? Στην πραγματικότητα τελικά ΔΕΝ είναι και τόσο δυνατό !!!

15 Τι λες για μια Lamborgini Diablo…το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο?!

16 Γερμανικά αυτοκίνητα ? Λένε ότι είναι τα πιο ασφαλή στον κόσμο όπως π.χ. η Mercedes SLK …

17 Μήπως καλύτερα μια Mercedes CLK ?

18 Τα ιαπωνικά θεωρούνται τα πρώτα σε τεχνολογία άρα ένα Honda θα έπρεπε να είναι ασφαλές…

19 Jeep, Grand Cherokee Nissan …

20 Opel Astra….. or Ford…..

21 ΔΕΝ είναι το αυτοκίνητο που είναι ασφαλές! Είναι ο οδηγός! Φρόντισε να είσαι ένας οδηγός που οδηγεί με ασφάλεια, γιατί μοιραζόμαστε το δρόμο με πολλούς άλλους ανθρώπους !!!


Κατέβασμα ppt "Πού είναι η μοτοσικλέτα;. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, τόσο που δεν μπόρεσε να αποφύγει το ατύχημα. Η τροχαία υπολόγισε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google