Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΙΡΚΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΙΡΚΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΙΡΚΗΣ
Μάντζαρης Βασίλης Μαγειράκος Βασίλης Κοντομάρης Χρόνης Ντίνος Παναγιώτης

2 εισαγΩΓΗ ΠΛΗΡΟΦΙΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ
Επιστήμη που ασχολείται με την διαχείρηση πληροφοριών Επιστήμη που ασχολειται με τους Υπολογιστές Επιστήμη του 21ου αιώνα Επιστήμη που βοηθάει την ανθρωπότητα καθημερινά

3 ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ Τα εμπορικά είναι τα επαγγέλματα με τα οποία θα ασχοληθούμε περισσότερο σε αυτήν την παρουσίαση. Αντιθέτα με τα θεωρητικά, τα εμπορικά επαγγέλματα ασχολούνται με το εμπορικό κομμάτι της πληροφορικής, δηλαδή με την αγορά και την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν ασχολούνται με την επιστήμη της πληροφορικής αλλα ούτε και με τις σπουδές της. Π.χ : Προγραμματιστής Αναλυτής Τεχνικός .... κ.τ.λπ.

4 INFOGRAPHICS Infographic είναι ένας νέος τρόπος που χρησιμοποιήται συχνά μέσω του διαδικτίου για την παρουσίαση η ακόμα και την πώληση προϊόντων η υπηρεσιών. Αποδεικνύεται με έρευνες ότι με την χρήση του Infographic: Το 40% των χρηστών του Internet ανταποκρίνονται καλύτερα σε εικόνες από ότι σε κείμενα.  Ενα καλής ποιότητας Infographic έχει 30% μεγαλύτερη πιθανότητα να διαβαστεί από ότι ένα απλό άρθρο.  Το 90% της πληροφορίας που μεταδίδεται στο μυαλό είναι οπτική.

5 Μύθοι και Αλήθειες Μύθος : Η αγορά πληροφορικής έχει λεφτά. Μύθος : Η αγορά πληροφορικής έχει αναγνώριση. Αλήθεια : Η αγορά πληρώνει τον εξαιρετικό. Αλήθεια : Η αγορά πληροφορικής παράγει σοβαρό αποτέλεσµα αλλά δεν αναγνωρίζεται Μύθος : Αν σπουδάσω πληροφορική, δουλεύω στη πληροφορική. Αλήθεια : Αν σπουδάσω πληροφορική, µπορώ να δουλέψω σχεδόν παντού. Μύθος : Οι Έλληνες είναι καλοί στη πληροφορική. Αλήθεια : Οι Έλληνες είµαστε καλοί να κανιβαλίζουµε τη πληροφορική. Μύθος : Η Πληροφορική είναι το επάγγελµα του µέλλοντος. Αλήθεια : Η Πληροφορική είναι το επάγγελµα που θα υπάρχει και στο µέλλον. Μύθος : Η πληροφορική έχει ενδιαφέρον. Αλήθεια : Η πληροφορική έχει ενδιαφέρον µόνο αν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτή. Μύθος : Η πληροφορική είναι γένους Αρσενικού. Αλήθεια : Οι γυναίκες ήταν και είναι στην πληροφορική.


Κατέβασμα ppt "ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΙΡΚΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google