Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Lidköping Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται το σπιτάκι στο οποίο μέναμε τα αγόρια της ελληνικής ομάδας(4) και ένας από τους δύο αρχηγούς των Άγγλων(σύνολο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Lidköping Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται το σπιτάκι στο οποίο μέναμε τα αγόρια της ελληνικής ομάδας(4) και ένας από τους δύο αρχηγούς των Άγγλων(σύνολο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Lidköping Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται το σπιτάκι στο οποίο μέναμε τα αγόρια της ελληνικής ομάδας(4) και ένας από τους δύο αρχηγούς των Άγγλων(σύνολο 5 άτομα). Το κτίσμα αυτό είναι ουσιαστικά χωρισμένο στη μέση σε 2 σπιτάκια. Εμείς (οι 5) μείναμε στο σπιτάκι του οποίου φαίνεται η πόρτα στη φωτογραφία και στο άλλο έμειναν οι υπόλοιποι Άγγλοι (τα αγόρια). Τα κορίτσια (όλα μαζί γιατί ήταν λίγα) έμειναν σε διπλανό σπιτάκι. Όσο για τους Σουηδούς, αυτοί έμεναν στα σπίτια καθώς το Λίνσόπιν είναι η πόλη τους.

2 Lidköping Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την πόλη του Λίνσόπιν. Το σχολείο Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται, όχι πολύ καλά, η λίμνη του Λίνσόπιν κοντά στην οποία μέναμε. Αυτή η λίμνη είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και είναι παγωμένη!!!

3 Lidköping Τα σπίτια στο Λίνσόπιν

4 Branäs Σε αυτή τη φωτογραφία μπροστά φαίνεται το σαλέ που μέναμε 5 Έλληνες, 4 Σουηδοί και 3 Άγγλοι(αγόρια κορίτσια). Πίσω φαίνεται το σαλέ που έμεναν όλοι οι υπόλοιποι. Τα σαλέ είχαν 3 δίκλινα δωμάτια και 2 τρίκλινα. Ακόμη, σε κάθε σαλέ υπήρχε σάουνα, τζακούζι, τρία μπάνια, δύο μεγάλες τηλεοράσεις και ένα δωματιακι για τα πέδιλα του σκι, τα μπατόν και τα κράνη.

5 Branäs Εδώ είναι τα φαγητά που τους μαγειρέψαμε: δύο ταψιά παστίτσιο(γιατί ήμασταν πολλοί), δύο μεγάλα μπολ χωριάτικη σαλάτα και εννοείται τζατζίκι. Αυτό που βλέπετε εδώ είναι κάτι σουηδικό. Κάτι σαν ρώσικη σαλάτα. Και αυτή είναι η κουζίνα του σαλέ στην οποία μεγαλουργήσ αμε!!!Αν παρατηρήσετ ε το παστίτσιο είναι στο φούρνο και ψήνεται 

6 Göteborg

7 Σουηδία Αυτή είναι μία από τις, λίγες σε σχέση με την Ελλάδα, εκκλησίες που συναντήσαμε στη Σουηδία. Οι περισσότερες από αυτές έχουν γύρω τους τάφους.


Κατέβασμα ppt "Lidköping Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται το σπιτάκι στο οποίο μέναμε τα αγόρια της ελληνικής ομάδας(4) και ένας από τους δύο αρχηγούς των Άγγλων(σύνολο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google