Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Ομάδα~>P2KG2<~ Περικλής Σμυρναίος Γιάννης Νικολακάκης Κωνσταντίνος Σιώζος Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Ομάδα~>P2KG2<~ Περικλής Σμυρναίος Γιάννης Νικολακάκης Κωνσταντίνος Σιώζος Παναγιώτης Παπαδόπουλος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Ομάδα~>P2KG2<~ Περικλής Σμυρναίος Γιάννης Νικολακάκης Κωνσταντίνος Σιώζος Παναγιώτης Παπαδόπουλος

2 25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Είμαστε 4 μαθητές της 3ης Γυμνασίου του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης. Η ομάδα μας, ονομάζεται P2KG2 με αφορμή την ταινία STAR WARS. Έχουμε όλοι μεγάλο ενδιαφέρον για τα ρομπότ και γενικά για τη ρομποτική. Λάβαμε συμμετοχή επειδή μας κέντρισε το ενδιαφέρον η κατασκευή και ο προγραμματισμός ενός δικού μας ρομπότ. Ακόμα πήραμε μέρος για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας πάνω στον προγραμματισμό αλλά και να αποκτήσουμε μια πιο ευρεία άποψη για τη ρομποτική. Ποιοί είμαστε!

3 25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Τι κατασκευάσαμε: Μετά από πολλές ιδέες και πολλές δοκιμές, αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε το CLAW STRIKE. Ήταν μια κατασκευή η οποία δεν μας δυσκόλεψε τόσο στην κατασκευή της όσο στον προγραμματισμό της. Αυτό το σημείο που μας δυσκόλεψε περισσότερο ήταν το πως έπρεπε να το παρουσιάσουμε. Θέλαμε να βρούμε μια πρωτότυπη ιδέα η οποία θα ενθουσίαζε και εσάς! Μετά από αρκετή συζήτηση και δοκιμές καταλήξαμε στο αποτέλεσμα το οποίο θα δείτε και ελπίζουμε να μας δικαιώσει!

4 25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Εικόνα κατασκευής

5 25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Πως φτάσαμε εδώ; Μετά από 10 συναντήσεις και αρκετές ώρες ομαδικής εργασίας, έχουμε καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα που ούτε οι ίδιοι προσδοκούσαμε! Αρχικά, αναζητήσαμε το πρόγραμμα έτοιμο από το διαδίκτυο. Καταφέραμε να το βρούμε στην ιστοσελίδα: http://www.nxtprograms.com/NXT2/claw_striker/index.html Σε αυτή τη σελίδα ακόμα βρήκαμε και το σχέδιο της κατασκευής αλλά και τα υλικά που θα χρειαζόμασταν. Έτσι με υπομονή και σκληρή δουλειά φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια κάναμε και μερικές τροποποιήσεις στον τρόπο κατασκευής και προσθέσαμε κάποια δικά μας στοιχεία.

6 25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Εικόνα προγράμματος

7 25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Τι μάθαμε:  Από το πρόγραμμα της ρομποτικής μάθαμε πολλά πράγματα για τον προγραμματισμό και για τις έννοιες της ρομποτικής. Ακόμα μέσα από την ομαδική εργασία γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας. Καταλάβαμε ότι με συλλογική προσπάθεια πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα. Μάθαμε να δουλεύουμε με βάση τις συνθήκες που έχουμε αλλά και τα προβλήματα που μας παρουσιάζονται. Ήταν μια μοναδική εμπειρία και ελπίζουμε να συμμετέχουμε και άλλη φορά.


Κατέβασμα ppt "25/6/2014Κοινότητες Μάθησης με τη Χρήση Ρομποτικής Ομάδα~>P2KG2<~ Περικλής Σμυρναίος Γιάννης Νικολακάκης Κωνσταντίνος Σιώζος Παναγιώτης Παπαδόπουλος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google