Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το δάσος με τους Πυλώνες Η βόλτα στις γειτονιές μας Η επίσκεψη στον υποσταθμό της ΔΕΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το δάσος με τους Πυλώνες Η βόλτα στις γειτονιές μας Η επίσκεψη στον υποσταθμό της ΔΕΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το δάσος με τους Πυλώνες Η βόλτα στις γειτονιές μας Η επίσκεψη στον υποσταθμό της ΔΕΗ

2 Η βόλτα στις γειτονιές μας Ερευνώντας το θέμα περπατήσαμε στις γειτονιές μας και καταγράψαμε χαρακτηριστικά σημεία όπου οι πυλώνες βρίσκονται τοποθετημένοι είτε δίπλα σε σπίτια, είτε πάνω από σπίτια.

3 Ένας πυλώνας μας εντυπωσιάζει

4 Εργοστάσιο στο οποίο είχε συμβεί καταστροφή από τα καλώδια του πυλώνα

5 Πάνω από το νηπιαγωγείο περνάνε καλώδια (15 ο νηπιαγωγείο Αχαρνών)

6 Σπίτι κάτω από πυλώνα

7 Πυλώνας που εισχωρεί στο δρόμο

8 Η ομάδα εργασίας κάτω από το θέμα της

9 Η επίσκεψη στον υποσταθμό της ΔΕΗ Πιστεύοντας ότι θα βρούμε κάποια απάντηση στην απορία μας, του πως βρέθηκαν τόσοι πυλώνες σε κατοικημένη περιοχή, επισκεφτήκαμε τον υποσταθμό της ΔΕΗ. Ο τεχνικός υπηρεσίας, που δε θέλησε να μας πει το όνομά του, απάντησε στις ερωτήσεις μας με πολύ προθυμία.

10 Μας είπε λοιπόν τα εξής: –Το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Αχαρνών ιδρύθηκε το 1974. –Επιτρέπεται να χτίζονται σπίτια σε περιοχές που θα μπουν πυλώνες μόνο που πρέπει να απαλλοτριώνεται ένα κομμάτι γης γύρω από τον πυλώνα, που είναι απαραίτητο για τη συντήρηση του. Η επίσκεψη στον υποσταθμό της ΔΕΗ

11 Τρόποι δημιουργίας πυλώνων πάνω ή δίπλα σε εργοστάσια, σχολεία, σπίτια: –Το οίκημα χτίζεται παράνομα σε χώρο από όπου θα περάσει η γραμμή καλωδίων της ΔΕΗ παρά τις επανειλημμένες ειδοποιήσεις και τελικά νομιμοποιείται. –Ο υποσταθμός αναγκάζεται να δημιουργήσει παρακαμπτήριες γραμμές παροχής ρεύματος επειδή οι οικισμοί μεγαλώνουν. –Η πρόβλεψη για την λειτουργία του υποσταθμού ήταν για πολύ λιγότερα χρόνια από αντίστοιχους του εξωτερικού Η επίσκεψη στον υποσταθμό της ΔΕΗ

12


Κατέβασμα ppt "Το δάσος με τους Πυλώνες Η βόλτα στις γειτονιές μας Η επίσκεψη στον υποσταθμό της ΔΕΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google