Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

The more easy and best way to create Surveys. Μέτρηση της ποιότητας  Στη σημερινή εποχή, όπου ο ανταγωνισμός υπάρχει τόσο σε διεθνή επίπεδο,όσο και σε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "The more easy and best way to create Surveys. Μέτρηση της ποιότητας  Στη σημερινή εποχή, όπου ο ανταγωνισμός υπάρχει τόσο σε διεθνή επίπεδο,όσο και σε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 The more easy and best way to create Surveys

2 Μέτρηση της ποιότητας  Στη σημερινή εποχή, όπου ο ανταγωνισμός υπάρχει τόσο σε διεθνή επίπεδο,όσο και σε τοπικό, η μέτρηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών ή της ποιότητας των προϊόντων, είναι μια αναγκαία ενέργεια.

3  Η επιχείρηση αν δεν διαθέτει τρόπο μέτρησης, της ποιότητας της παρεχόμενης υπηρεσίας ή των προϊόντων τότε το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρχει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, εφόσον οι πελάτες, πλέον μπορούν, άνετα, να δημοσιοποιούν τη γνώμη τους, μέσω των δημοσίων εφαρμογών  του Διαδικτύου και όχι μόνο,όπως : Tripadvisor Holiday check booking.com Facebook Twitter κλπ.

4 ? ? ? ? ? ? ?  Η ερώτηση είναι αν και πως θα μπορούσε να σταματήσει η δημοσιοποίηση, παραπόνων και κακών εντυπώσεων από πελάτες, της επιχείρησης, με κάποιον τρόπο, ώστε να μην επηρεάζονται άλλοι εν δυνάμει πελάτες και παράλληλα να βελτιώνουμε τη παρεχόμενη ποιότητα.

5  Η απάντηση είναι ότι, μπορούν, ναι, να περιοριστούν στο ελάχιστο, τα αρνητικά σχόλια και γνώμες, εφόσον οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας βελτιωθούν. Αυτό μπορεί να γίνει, ΜΟΝΟ, αν η επιχείρηση διαθέτει εσωτερικό έλεγχο ποιότητας, χρησιμοποιώντας την ίδια τη γνώμη των πελατών, μέσω ερωτηματολογίων, έστω και δειγματοληπτικά.  Αυτό σημαίνει, ότι μπορούν να διορθωθούν τυχόν λάθη, ή να επιβεβαιώσουμε τη ποιότητα που παρέχουμε στους πελάτες μας.

6 Εργαλεία Μέτρησης Γνώμης  Μέχρι σήμερα τα εργαλεία, μέτρησης που υπάρχουν είναι πολύπλοκα, τόσο στη δημιουργία των ερωτηματολογίων, όσο και της ανάλυσης των απαντήσεων. Πολλές επιχειρήσεις, ή μένουν σε ένα απλό χειρόγραφό ερωτηματολόγιο και καταγράφουν τα αποτελέσματα σε ένα Excel ή δεν διαθέτουν καθόλου σύστημα ερωτηματολογίων και ανάλυσης, οπότε απλός παίζουν με τη τύχη τους…

7 GooQuest Project  Σήμερα, έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, το GooQuest. ένα εργαλείο:  1. Δημιουργίας ερωτηματολογίων  2. Αποστολής ερωτηματολογίων με e-mail  3. Τροφοδοσίας με απαντήσεις ακόμα και από χειρόγραφες απαντήσεις  4. Δημιουργία αναλύσεων (Report)

8 GooQuest Project

9  Το GooQuest είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ερωτηματολογίων και ανάλυσης απαντήσεων, 100% online.  Είναι το ποιο εύκολο και γρήγορο εργαλείο δημιουργίας ερωτηματολογίων, συλλογής απαντήσεων και ανάλυσης που δημιουργήθηκε ποτέ.  Είναι εύχρηστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ακόμα και από τον ποιο άπειρο χρήστη.

10  To GooQuest λειτουργεί με 3 κινήσεις.  1- Δημιουργείτε το ερωτηματολόγιο  2- Αποστέλλεται ηλεκτρονικά ή με εκτύπωση τα ερωτηματολόγια στους ενδιαφερόμενους  3- Λαμβάνετε τις απαντήσεις, Α. Από τα e-mail που αποστείλατε ή Β. Τροφοδοτείτε οι ίδιοι τις απαντήσεις από τους πελάτες σας που απάντησαν μέσο έντυπου και αμέσως παίρνεται τα αποτελέσματα.

11 Λειτουργία  1. Ανοίγετε το λογαριασμό σας, (είναι εντελώς δωρεάν)

12  2. Δημιουργείτε το ερωτηματολόγιο σας, όπως επιθυμείτε Α. Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να διαλέξετε τη βασική γλώσσα που θα δημιουργήσετε το ερωτηματολόγιο. Β. Προσθέτετε Τίτλο, αρχικό μήνυμα και μήνυμα τέλους. Γ. Ανεβάστε το Logo της εταιρείας σας. Β. Προσθέτετε Τίτλο, αρχικό μήνυμα και μήνυμα τέλους. Γ. Ανεβάστε το Logo της εταιρείας σας. Α.Το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να διαλέξετε τη βασική γλώσσα που θα δημιουργήσετε το ερωτηματολόγιο.

13  3.Βάλτε τίτλο για το πρώτο group (κατηγορία) ερωτήσεων.

14  4.Τοποθετήστε την ερώτηση

15  και επιλέξτε το τύπο απάντησης.

16

17  5. Μεταφράστε το ερωτηματολόγιο σε όσες γλώσσες χρειάζεστε. Επιλέγουμε τη νέα γλώσσα Τοποθετούμε τη μετάφραση στα πεδία

18  6.Τροποποιήστε τα ερωτηματολόγια Προσθέστε νέα ενότητα Προσθέστε νέες ερωτήσεις Αλλάξτε σειρά των ερωτήσεων

19  7. Δημιουργήστε λίστες με παραλήπτες μέσα στο σύστημα ώστε να αποστείλετε τα ερωτηματολόγια σας με e-mail προκειμένου να απαντηθούν.

20  8. Στείλτε τα ερωτηματολόγια σας με e-mail προκειμένου να απαντηθούν από τους πελάτες σας.  Τα e-mail που θα αποσταλούν, θα έχουν τη δικής σας διεύθυνση e-mail ως αποστολέα.  Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικό editor στον οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε το περιεχόμενο του e-mail σας, όπως επιθυμείτε.

21

22  9. Για τη συλλογή απαντήσεων, έχετε τη δυνατότητα, εκτός από την αποστολή του ερωτηματολογίου με τα e-mail, να τροφοδοτήσετε το σύστημα και με απαντήσεις, από εκτυπωμένα ερωτηματολόγια που έχουν συμπληρώσει οι πελάτες σας ή γενικά οι ερωτώμενοι, ή από τηλεφωνικές απαντήσεις, όπου σας απαντάνε και εσείς συμπληρώνετε στο σύστημα απευθείας.

23  10. Τέλος μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των απαντήσεων, άμεσα, χωρίς καθυστέρηση και όσες φορές χρειαστείτε.  Μπορείτε να τα δείτε, ένα προς ένα, με απλή βαθμολόγηση και ποσοστά, με γραφική απεικόνιση, ή μπορείτε και να συγκρίνετε περιόδους.  Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα, όπως, φύλο, ηλικία, εθνικότητα, κλπ, και να βγάλετε τα ανάλογα αποτελέσματα, βάση αυτών των φίλτρων που θα χρησιμοποιήσετε.

24

25 Υπολογισμός Βαθμολογίας  Καταρχήν η βαθμολογία προκύπτει μόνο από τις απαντήσεις Radio Button. Παράδειγμα ερώτησης και πιθανόν απαντήσεων -- Ερώτηση : Φιλικότητα Προσωπικού -- Απαντήσεις : Άριστο / Πολύ καλό / Καλό / Μέτριο / κακό  Η βαθμολογία, που μπορεί να προκύπτει, από το σύστημα, μπορούμε, να τη διαμορφώνουμε όπως επιθυμούμε.  Μπορούμε να προσθέσουμε, μέχρι και 10 πιθανές απαντήσεις, με την ανάλογη βαθμολογία.  Παράδειγμα, μπορεί κάποιος να τοποθετήσει ως άριστα το 1 και κάποιος άλλος να τοποθετήσει ως άριστα το 10 και τα 2 θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο, αλλά με διαφορετική βαθμολογία στο άριστα.

26 Υπολογισμός Βαθμολογίας Παράδειγμα

27 Ασφάλεια Συστήματος  To Gooquest είναι 100% ασφαλές. Έχει δημιουργηθεί βάση όλων των κανόνων που ισχύουν για να αποτελεί ένα σύγχρονο λειτουργικό εργαλείο με την απόλυτη ασφάλεια.

28 ΚΟΣΤΟΣ  1. Ερωτηματολόγια Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα ερωτηματολόγια επιθυμείτε, χωρίς καμία χρέωση  2. Μεταφράσεις Μπορείτε να μεταφράσετε τα ερωτηματολόγια σας σε όσες γλώσσες επιθυμείτε, χωρίς καμία χρέωση  3. Αποστολή E-mails Μπορείτε να στείλετε μέχρι 200 e-mails με ερωτηματολόγια καθημερινά, στους πελάτες σας ή σε πρόσωπο, όπου θα συμμετέχουν στην έρευνά σας, χωρίς καμία χρέωση.

29 ΚΟΣΤΟΣ  4. Ανάλυση Ερωτηματολογίων ( Reports)  Η ανάλυση των απαντήσεων χρεώνονται, ανά ολοκληρωμένη απάντηση ερωτηματολογίου. Αυτό σημαίνει ότι μία ολοκληρωμένη απάντηση από έναν πελάτης σας, ενός ερωτηματολογίου ( όλες οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου) χρεώνονται σαν μία απάντηση.  Αν υποθέσουμε ότι στείλατε, 400 e-mail με το ερωτηματολόγιο σας, σε πελάτες σας ή ερωτηθέντες σε έρευνα και σας απάντησαν οι 250 εξ αυτών. Εσείς έχετε αγοράσει, το μικρό πακέτο 200 ερωτηματολόγιων. Το σύστημα θα σας δείξει, την ανάλυση μέχρι και τα 200 ερωτηματολόγια, του πακέτου σας, παράλληλα θα σας ειδοποιήσει ότι για να μπορέσετε να δείτε και τα υπόλοιπα θα πρέπει να ανανεώσετε το πακέτο σας.

30 Οικονομικά πακέτα  Τα Οικονομικά πακέτα είναι τα εξής : ΔΩΡΕΑΝ Πακέτο 100 Απαντήσεων 1. Πακέτο 1 800 Απαντήσεις = 150€ ευρώ 2. Πακέτο 2 2.500 Απαντήσεις = 250€ ευρώ 3. Πακέτο 3 4.500 Απαντήσεις = 400€ ευρώ 4. Πακέτο 4 6.000 Απαντήσεις = 550€ ευρώ Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α και είναι ετήσιες ------------------------------------------------------ Για μεγαλύτερα πακέτα πέραν τον αναφερομένων, μπορεί να υπάρξει ειδική συμφωνία.

31 Εξτρά Προσφερόμενες υπηρεσίες  Η εταιρεία μας, μπορεί να προσφέρει κάποιες επιπλέον υπηρεσίες σε περίπτωση που δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε μόνοι σας. 1. Δημιουργία Ερωτηματολογίου, ανεξάρτητα από τις ερωτήσεις………50€ 2.Δημιουργία Ερωτηματολογίου σε άλλες γλώσσες (δεν περιλαμβάνει τη μετάφραση)……………………………………………….30€ 3.Δημιουργία Λίστες e-mail (για κάθε λίστα)............................................10€ 4.Αποστολή e-mails (για κάθε αποστολή)…………………………………………..5€ 5.Δημιουργία Αναφορών ( Reports) Α. Ημερήσια report………………………………………………….………………..80€/μήνα B.Εβδομαδιαία report..........................................................................40€/μήνα Γ. Μηνιαία report...................................................................................20€/μήνα 6.Τηλεφωνική υποστήριξη………………………..…………………………………..20€/μήνα 7. Εκπαίδευση στο χώρο σας ( 1 ώρα)………………………....………………….75€


Κατέβασμα ppt "The more easy and best way to create Surveys. Μέτρηση της ποιότητας  Στη σημερινή εποχή, όπου ο ανταγωνισμός υπάρχει τόσο σε διεθνή επίπεδο,όσο και σε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google