Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λιμοί και βία λόγω της απληστείας κατά της Αυτάρκειας: μονοκαλλιέργειες-μεταλλαγμένα αντί για αυτάρκη αγροκτήματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λιμοί και βία λόγω της απληστείας κατά της Αυτάρκειας: μονοκαλλιέργειες-μεταλλαγμένα αντί για αυτάρκη αγροκτήματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λιμοί και βία λόγω της απληστείας κατά της Αυτάρκειας: μονοκαλλιέργειες-μεταλλαγμένα αντί για αυτάρκη αγροκτήματα

2 Τα ΜΜΕ μας αποκοιμίζουν γιατί φοβούνται και πιστεύουν ότι μόνο οι “εκλεκτοί” πρέπει να επιβιώσουν...

3 Κερδοσκοπική συλλογική ενοχοποίηση, από τους οπαδούς τού πάμπλουτου, πολυβραβευμένου, πολυδιαφημισμένου ραδιενεργού γ ε ν ο κ τ ό ν ο υ...

4

5

6 Μερικά αποσιωπημένα στοιχεία για την Ανταρκτική, όπου το 90% των ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΩΝ πάγων τής Γης, δεν έχουν λιώσει εδώ και 15 εκ. χρόνια, σε θερμοκρασίες -50 ως -90ο

7 Μερικά αποσιωπημένα στοιχεία για τους ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥΣ παγετώνες:

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ Το κλίμα τής Γης αλλάζει συνεχώς, κυρίως λόγω αυξομείωσης της ηλιακής ακτινοβολίας. Οι άνθρωποι δεν το επηρεάζουν. Έχει ήδη αναγγελθεί επικείμενη ελάττωση της ηλιακής ακτινοβολίας (http://en.rian.ru/science/20080122/97519953.html). Τα διαβόητα “κλιματικά μοντέλα” δεν περιλαμβάνουν ούτε ήλιο, ούτε υδρατμούς, ούτε ηφαίστεια, δηλαδή τους σημαντικότερους παράγοντες του κλίματος... Είναι απλώς σκιάχτρα (εναντίον τού υπερπληθυσμού που οι ίδιοι προκάλεσαν, για υπερκαταναλωτισμό και υπερκέρδη)... Να πώς: Το διοξείδιο τού άνθρακα είναι θρεπτική ουσία για τα φυτά, και οι αρχομανείς το αποκαλούν δόλια “ρύπο”, για να μας ενοχοποιούν συλλογικά, μήπως ελέγξουν “τα πάντα” και τους υποταχθούμε ή να αφανιστούμε μοιρολατρικά... Άλλωστε οι ίδιοι άπληστοι ομολογούν ότι εγκληματούν με τον περαιτέρω πόλεμο κατά της Συμφιλιωτικής Αυτάρκειας, για μονοκαλλιέργειες μεταλλαγμένων και παραγωγή βιοκαυσίμων, που ήδη έφεραν λιμούς και βία... Παρομοίως, παρουσιάζουν σπασμένα από το πολύ βάρος παγόβουνα ως...λιωμένα, για να μας αποσπούν την προσοχή από τη συνολική ΑΥΞΗΣΗ του πάγου διεθνώς, και να βρεθούμε ανέτοιμοι σε περίπτωση απότομης ψύξης... Στις 2 τελευταίες μεγάλες κλιματικές αλλαγές, τόσο πριν από 6.000 χρόνια, μετά την υπερθέρμανση που οδήγησε στην ερημοποίηση Σαχάρας-Μ.Ανατολής-Κ. Ασίας και τους πρώτους πολέμους (www.saharasia.org), όσο και στη Μικρή Παγετώδη (1300-1900), πρώτα οι αρχαίοι Έλληνες και αργότερα οι Ελβετοί, άντεξαν στις αντιξοότητες χάρη στις συλλογικές αποφάσεις για Αυτάρκη χωριά και ανάδειξη των υπευθύνων από συμφιλιωτικά Ενιαία Ψηφοδέλτια !


Κατέβασμα ppt "Λιμοί και βία λόγω της απληστείας κατά της Αυτάρκειας: μονοκαλλιέργειες-μεταλλαγμένα αντί για αυτάρκη αγροκτήματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google