Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Doing Good and Making Money

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Doing Good and Making Money"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Doing Good and Making Money

2 Better Globe σημαίνει «Καλύτερος Πλανήτης»
Αν υπήρχε ο τρόπος; Να συμβάλετε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη Να συμβάλετε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ στην εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας στην Αφρική Να εξασφαλίσετε το δικό σας οικονομικό παρόν και μέλλον, την δική σας ελευθερία χρόνου, αλλά κυρίως ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ και του πλανητη που θα ζηΣουν, δεν θα άξιζε τον κόπο να συγκεντρωθείτε εδώ για τα επόμενα 45 λεπτά και να βάλετε το κινητό σας τηλέφωνο στο αθόρυβο, ή να το κλείσετε, καλύτερα; Ευχαριστούμε. Παρακαλούμε ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ! Όλες οι ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ θα απαντηθούν ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

3 Rino Solberg – ΙΔΡΥΤΗΣ Νορβηγός επιχειρηματίας και εφευρέτης παγκόσμιας εμβέλειας, με πατέντες σε 12 χώρες. Έχτισε την εταιρεία “Unislip” σε 13 χρόνια, με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, Ιαπωνία και Γερμανία, με αντιπροσώπους σε 20 χώρες, την οποία πούλησε για να αφυπηρετήσει πρόωρα και να ασχοληθεί με την συγγραφή, την προσωπική ανάπτυξη και την φιλανθρωπία. Είναι πολύ γνωστός στις σκανδιναβικές χώρες ως ένας από τους πιο δυναμικούς ομιλητές για πάνω από 35 χρόνια. Είναι συγγραφέας 9 βιβλίων στους τομείς της προσωπικής ανάπτυξης και ηγετικών ικανοτή- των, μέσα σε αυτά και το βιβλίο “Put Integrity First”, το οποίο διατίθεται δωρεάν σε μορφή pdf από την ιστοσελίδα Ήταν Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε πάνω από 150 εταιρείες στη Νορβηγία, Ουγκάντα και Κένυα, βοηθώντας τις να πιστοποιηθούν με το ISO 9000. Το 1991 ίδρυσε μαζί με τη γυναίκα του τον φιλανθρωπικό οργανισμό Child Africa, τον οποίο διατηρούν και ενισχύουν μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός λειτουργεί χωρίς μισθούς για κανένα! Το 2006 ξεκίνησε το project “Better Globe” σε μια προσπάθεια να επιταχύνει το ανθρω- πιστικό έργο του Child Africa, εμπλέκοντας επικερδείς επιχειρηματικές δραστηριότητες.

4 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Δημόσια μετοχική εταιρεία, εγγεγραμμένη στη Νορβηγία από το 2006 ( Μέλη του Συμβουλίου: Rino Solberg, Einar Formo, Jan-Tore Øvrevik, Einar Steinshaug. Στα πρώτα 4 χρόνια έχει προσφέρει περισσότερα στο Child Africa απ’ ότι κατάφερε το Child Africa στα πρώτα 15 χρόνια ζωής του Πρόσφατα αγόρασε μια έκταση 60,000 εκτάρια γης (600Km2, 1/15 της Κύπρου) στη Sosoma, για να μπορεί να υποστηρίξει την παγκόσμια ανάπτυξη. Πρόσφατα λάνσαρε ένα υπερσύγχρονο σύστημα επιχείρησης από το διαδίκτυο, για να υποστηρίξει την παγκόσμια ανάπτυξη. Ελεύθερη χρεών με πολύ ψηλή βαθμολογία φερεγγυότητας (Credit Rating Attest)

5 Στην Better Globe υπάρχουν 3 επιλογές βοήθειας
Το όραμα μας «Μέχρι το 2026 να έχουμε κάνει περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο οργανισμό ή κυβέρνηση για την εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας στην Αφρική, και τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το οικονομικό παρόν και μέλλον όσων συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία» Στην Better Globe υπάρχουν 3 επιλογές βοήθειας D: Μέλος (Donator) Α: Πρέσβης Ambassador I: Επενδυτής (Investor)

6 I: Επενδυτής και Υπερθέρμανση του πλανήτη!
Ποια είναι η πιο χρήσιμη και κερδοφό-ρα επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε αυτή τη στιγμή για το καλό της τσέπης σας και του πλανήτη; Να αγοράσετε δέντρα Better Globe! Γιατί; Η αξία των δέντρων BG ξεκινά να ανεβαίνει από την ώρα που φυτεύονται και συνεχίζει να ανεβαίνει ενόσω μεγαλώνουν. Γιατί; Μεγαλώνοντας προσφέρουν καρπούς και ξυλεία. Τι άλλο θα μπορούσε να ανεβάσει την αξία ενός προϊόντος? Ο νόμος της ζήτησης και της προσφοράς!

7 Μαζική αποψίλωση  Μείωση προσφοράς
Μαζική αποψίλωση  Μείωση προσφοράς Πάνω από 50% των δασών παγκοσμίως έχουν αποψιλωθεί από το μέχρι σήμερα! Τα τελευταία 20 χρόνια πάνω από 300 εκατομμύρια εκτάρια τροπικών δασών έχουν εξαφανιστεί από το χάρτη! Πάνω από το 90% των δασών στην Αφρική έχουν κοπεί ως τελευταία πηγή εισοδήματος από τους άπορους κατοίκους. Στην Αφρική, για κάθε 28 δέντρα που κόβονται φυτεύεται ΜΟΝΟ 1! Στην Κεντρική Αμερική, πάνω από το 40% όλων των τροπικών δασών έχουν εκκαθαριστεί (κόπηκαν ή κάηκαν) για να δημιουργηθούν περισσότεροι βοσκότοποι κυρίως για τις αγελάδες, ούτως ώστε να ικανοποιηθεί η ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για γαλακτοκομικά προϊόντα και κρέας (κυρίως χάμπουργκερ).

8 Αύξηση πληθυσμού, οικονομική επανάσταση, νέες εφαρμογές =  ΑΥΞΗΣΗ ΖΗΤΗΣΗΣ
Η αύξηση σε πληθυσμό και η οικονομική επανάσταση που λαμβάνει χώρα στις αναπτυσσόμενες χώρες (Κίνα, Ινδία, κ.α.) οδηγεί στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ αύξηση της ζήτησης για ξυλεία. Στις ανεπτυγμένες χώρες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Ιαπωνία, κ.α.) ο μέσος όρος κατανάλωσης ξύλου ανά άτομο ξεπερνά τα 200 κιλά/χρόνο. Στις αναπτυσσόμενες χώρες ο μέσος όρος είναι μόλις 4 κιλά/χρόνο! Νέες εφαρμογές στην βιομηχανία και την ιατρική Επαναστατικές εξελίξεις στην βιοτεχνική και στην επεξεργασία της πρώτης ύλης από τα δέντρα έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση των πεδίων χρησιμότητας των δέντρων για τους ανθρώπους και κατά συνέπεια την ταχεία αύξηση της ζήτησης τους. Links:

9 Το δέντρο – Η καλύτερη επένδυση για τον πλανήτη
Το δέντρο – Η καλύτερη επένδυση για τον πλανήτη. Η καλύτερη επένδυση για εσάς!

10 Better Globe Forestry Ltd
Εγγεγραμμένη Εταιρεία στο Ναϊρόμπι. Jean-Paul Deprins – Managing Director. Jan Van den Αbeele – Executive Director. Μέσα στους κορυφαίους 5 δασοπόνους. Συνεργάτες: University of Ghent, Belgium. KEFRI: Kenya Forestry Research Institute. KFS: Kenya Forestry Service.

11 Ο συνδυασμός των δέντρων Better Globe
Acacia Senegal (αραβικό κόμμι). Mukau (τροπικό, ψηλό, σκληρό δέντρο). Αυτός ο συνδυασμός έχει επιλεγεί πολύ προσεχτικά από ειδικούς επιστήμονες γιατί εξασφαλίζει ψηλή απόδοση από νεαρή ηλικία, ανθεκτικότητα, ευδοκιμεί σε ξηρά και ζεστά κλίματα, και έχει ψηλή πίστωση άνθρακα (carbon credit). 2 δέντρα Better Globe ανακυκλώνουν 1 τόνο διοξείδιο του άνθρακα, αέριο το οποίο είναι υπεύθυνο για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

12 Acacia Senegal Χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία φαγητού, ποτού, τυπογραφίας, ιατρικής, κοσμετολογίας, κ.α. Φυσικός σταθεροποιητής σε αναψυκτικά, στον αφρό της μπύρας, φυσικός γαλακτωματοποιητής σε γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α. Βασικό συστατικό σε πολλά κονσερβοποιημένα προϊόντα, και άλλα έτοιμα φαγητά. Βασικό συστατικό στο περίβλημα των καψουλών. Ευδοκιμεί σε ζεστές και ξηρές περιοχές. Διάρκεια ζωής: χρόνια. Από 5 χρόνων και άνω παράγει περίπου 4 κιλά πίσσας το χρόνο. Το 2004 η τιμή της πίσσας του ήταν $1.50-$2/κιλό. Το 2006 πήγε στα $3-$4/κιλό (100% αύξηση!). Σήμερα κυμαίνεται στα $7-$8/κιλό. 4 κιλά Χ €5 = € 20/χρόνο

13 Mukau Εξαιρετική και περιζήτητη ξυλεία για έπιπλα, παρκέ, πορτοπαράθυρα, πόρτες, ξύλινα σπίτια, κ.α. Ευδοκιμεί σε ζεστές και ξηρές περιοχές. 15-20 χρόνια εμπορική ζωή. Ψηλώνει γρήγορα και φτάνει σε ύψος τα 20 μέτρα! Ένα δέντρο Mukau δίνει περίπου ½ m3 (κυβικό μέτρο) ξυλείας, το οποίο σήμερα (2010) πληρώνει τουλάχιστον €250! Πέρυσι η τιμή της σκληρής ξυλείας ανέβηκε 25%! 1 δέντρο Mukau ανακυκλώνει ½ τόνο διοξείδιο του άνθρακα, αέριο το οποίο είναι υπεύθυνο για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Πόσων χρονών πιστεύετε ότι είναι το δέντρο στα αριστερά; (δέντρο Mukau από τις δικές μας φυτείες). ΜΟΛΙΣ 5 χρόνων!

14 Τα λεφτά σας αυξάνονται πάνω στα δέντρα Better Globe
Με αυτά τα λεφτά δεν αγοράζετε μόνο το δέντρο αλλά και τις υπηρεσίες φροντίδας και συντήρησης του για 20 χρόνια από την Better Globe Forestry Ltd. Η Better Globe Forestry Ltd έχει 3 ιδιόκτητες φυτείες. Όλες οι φυτείες είναι ελεγχόμενες, περιφραγμένες, και με αντιπυρικές λωρίδες. Παρόλο που ο μέσος όρος απωλειών από φω- τιές, ασθένειες, φυσικές καταστροφές, κτλ, σε φυτείες στην Αφρική είναι μόλις 1%, η Better Globe για κάθε αγορασμένο δέντρο φυτεύει και ένα backup δέντρο σε μια από τις άλλες 2 φυτείες που διαθέτει. Από στατιστικής πλευράς αυτό ισοδυναμεί με 10,000% εγγύηση και εξασφάλιση!

15 Better Globe Forestry Ltd – Οι φυτείες

16 Better Globe Forestry Ltd – Οι φυτείες

17 Better Globe Forestry Ltd – Οι φυτείες

18 Το κέρδος σας Το ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ (με δεσμευτικό συμβόλαιο) κέρδος από 1 δέντρο Better Globe είναι €169! (μόνο και μόνο από το ότι το δέντρο μεγαλώνει!) € 15* x 15 % x 15 χρόνια 34 + ** € 15 X 10 (τον 20ο χρόνο) 150 - € 15 (τιμή αγοράς σήμερα) -15 = Συνολικό ΚΑΘΑΡΟ κέρδος 169 ** Ο πληθωρισμός και η αύξηση στην τιμή της ξυλείας θα προστεθεί στο κέρδος σας! *Λιανική τιμή το 2010 = € 15 το δέντρο

19 Από πού βγαίνουν τα χρήματα:
1 δέντρο Better Globe: €15.00 Χρόνος 5 Χρόνος 6 Χρόνος 10 Χρόνος 19 Χρόνος 20 Χρόνος 18 Χρόνος 17 Χρόνος 12 Χρόνος 16 Χρόνος 13 Χρόνος 15 Χρόνος 14 Χρόνος 9 Χρόνος 7 Χρόνος 8 Χρόνος 11 € 2.25 € 2.25 € 2.25 € 2.25 € 2.25 € 2.25 Ελάχιστη Υποχρέωση Συμβολαίου 15 % x €15.00= €2.25 το χρόνο x 15 χρόνια. € 2.25 € 2.25 € 2.25 € 2.25 Απόδοση Δέντρου: 4 κιλά Χ €5= €20/χρόνο! € 2.25 € 2.25 € 2.25 Ελάχιστη Υποχρέωση Συμβολαίου 10 Χ €15= €150 € 2.25 € 2.25 €150.00 Τιμή ξυλείας ενός 20χρονου δέντρου Mukau ΣΗΜΕΡΑ (2010): €250! Πόσο θα πουλιέται το 2030; = € 184 Μείον κόστος €15 Το ΚΑΘΑΡΟ εξασφαλισμένο κέρδος σας είναι τουλάχιστον= €169

20 Πόσο παράγοντα-latte έχεις;
Δέντρα BG – Η καλύτερη αποταμίευση στον κόσμο! David Bach (Διάσημος σύμβουλος οικονομικού προγραμματισμού, συγγραφέας του best-seller «Ο Αυτόματος Εκατομμυριούχος») «Αν στην αρχή κάθε μήνα ΑΥΤΟΜΑΤΑ πληρώνεις το 1/8 του μισθού σου σε ένα λογαριασμό αυτόματης αποταμί- ευσης και επένδυσης, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ να αποτύχεις με τα οικονομικά σου! Θα καταλήξεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ, και χωρίς να το καταλάβεις εκατομμυριούχος!» Γιατί να το κάνω; Πρόωρη αφυπηρέτηση. Άνετη αφυπηρέτηση. Σπουδές παιδιών. Περιουσία για τα παιδιά. Ελευθερία χρόνου. Οικονομική άνεση. Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Πόσο παράγοντα-latte έχεις;

21 Δέντρα BG – Η καλύτερη επένδυση στον κόσμο!
Ο επενδυτής τι κοιτάζει σε μια επένδυση; Το βαθμό ρίσκου. Την ευκολία απεγκλωβισμού. Πότε και πόσα αποδίδει. Παναγιώτης Αχιλλέως: Έφερε από την Αγγλία τις οικονομίες του από την δουλειά που έκανε στις αραβικές χώρες, €50,000, και τις επένδυσε στην Better Globe αγοράζοντας 4,500 χιλιάδες δέντρα! Επενδυτικές εκπτώσεις: 1,000 δέντρα = €13,000 10,000 δέντρα = €120,000 Για περισσότερα δέντρα γίνεται ατομική διαπραγμάτευση.

22 Εξάλειψη της φτώχιας και της πείνας στην Αφρική
Η υπερθέρμανση του πλανήτη μειώνει δραστικά τη διαθέσιμη γόνιμη γη στην Αφρική 80% του πληθυσμού είναι φτωχοί αγρότες χωρίς πρόσβαση σε οικονομικούς πόρους Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, φαγητό και μόρφωση

23 Λύση του προβλήματος Η υπερθέρμανση του πλανήτη μειώνει δραστικά τη διαθέσιμη γόνιμη γη στην Αφρική 80% του πληθυσμού είναι φτωχοί αγρότες χωρίς πρόσβαση σε οικονομικούς πόρους Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, φαγητό και μόρφωση Αναδάσωση Μικροδανεισμοί Χτίσιμο Σχολείων

24 Child Africa και Better Globe

25 Η εισφορά κοστίζει €1.63/μέρα και σας επιστρέφει €12.08/μέρα MINIMUM!
D: Μέλος (Member) Αγοράζει μια Επενδυτική Εισφορά €49 κάθε μήνα η οποία ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΓΡΑΠΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ περιλαμβάνει: 2 δέντρα Better Globe δικά του (άρα τα €30 είναι για το μέλος) 2 δέντρα εισφορά σε άπορες τοπικές κοινότητες 500 λίτρα πόσιμο νερό €1,5 πηγαίνει στην τράπεζα μικροδανείων €1,5 πηγαίνει για το χτίσιμο και τη λειτουργία σχολείων Η εισφορά κοστίζει €1.63/μέρα και σας επιστρέφει €12.08/μέρα MINIMUM! Τα 2 δέντρα Better Globe ανήκουν στο μέλος, και θα του επιστρέψουν πίσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7.5 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ από ότι έδωσε για την εισφορά του! (+ πληθωρισμό + αύξηση της τιμής της ξυλείας)

26 Μέλος (D) Η φιλοσοφία του προγράμματος εισφορών (Donations)
Με μόνο 1 εισφορά: 2 δέντρα φυτεύονται για σένα 2 δέντρα σε άπορες κοινότητες 500 λίτρα πόσιμο νερό €1,5 για μικροδάνεα €1,5 για σχολεία Μέλος (D) Η φιλοσοφία του προγράμματος εισφορών (Donations) ΝΕΡΟ

27 Γίνετε και εσείς Μέλη (Donators)!
Κάνετε το καθήκον σας προς τον πλανήτη. Δημιουργείτε θέσεις εργασίας για τους άνεργους κατοίκους Βοηθάτε τους φτωχούς αγρότες να μπορέσουν να καλλιεργήσουν την γη τους, και να αναπτύξουν άλλες μικροεπιχειρήσεις. Σώζετε χιλιάδες ζωές μικρών αθώων παιδιών. Δίνετε στα παιδιά το αναφαίρετο τους δικαίωμα στην εκπαίδευση. Και όλα αυτά ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ! Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να ήσασταν ενεργά μέλη που προσφέρουν κάθε μήνα μια εισφορά €49, χωρίς να πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ; Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να βγάζατε έξτρα εισόδημα ΣΗΜΕΡΑ; Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να χτίσετε ΠΑΘΗΤΙΚΟ εισόδημα;

28 Για να γίνει κάποιος πρέσβης πρέπει να κάνει τα εξής 3 πράγματα:
A: ΠΡΕΣΒΗΣ (AMBASSADOR) Για να γίνει κάποιος πρέσβης πρέπει να κάνει τα εξής 3 πράγματα: 1. Να αγοράσει 1 πακέτο εισφοράς: 2 δέντρα+€19: €49 2. Να αγοράσει 10 δέντρα Better Globe σε μια συναλλαγή: €150 (10Χ€15) 3. Να πληρώσει τα Ετήσια Έξοδα της επιχείρησης του: €65 (€5.40/μήνα) ΠΑΚΕΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – START-UP PACKAGE: €264 Για να λαμβάνει επιχειρηματικό εισόδημα πρέπει κάθε μήνα να αγοράζει μια εισφορά €49, εκτός αν έχει απαλλαγεί. Το Σύστημα Επιχείρησης σας από το διαδίκτυο περιλαμβάνει: Προσωπική Ιστοσελίδα με δυνατότητα ασφαλών συναλλαγών. Back-Office το οποίο καταγράφει όλες τις κινήσεις και τα λεφτά που μπαίνουν. στο λογαριασμό σας από όλο σας το δίκτυο. Σύγχρονα εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ. Ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό για Ambassadors. Ηλεκτρονικό σύστημα προσκλήσεων.

29 Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

30 Η επιχείρηση σας χωρίζεται σε 2 Ομάδες Πωλήσεων
Ομάδα 1 Ομάδα 2 2:1 ή 1:2 Έχετε δικαίωμα να πουλάτε δέντρα και εισφορές και να κερδίζετε εισόδημα τοποθετώντας τις πωλήσεις σας είτε στην Ομάδα 1, είτε στην Ομάδα 2. Αν θέλετε να αυξήσετε τον τζίρο των ομάδων σας, άρα και το εισόδημα σας, μπορείτε να εγγράψετε και άλλους Πρέσβεις στην Ομάδα 1 ή στην Ομάδα 2. Η BETTER GLOBE ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ: Για τα δέντρα πληρώνεστε κάθε βδομάδα και για τις εισφορές κάθε μήνα. Πληρώνεστε για όλες τις πωλήσεις που βρίσκονται σε ισορροπΙα. ΙσορροπΙα σημαίνει: Υπάρχει διπλάσιος αριθμός πωλήσεων στην μια ομάδα σε σχέση με την άλλη (2:1 ή 1:2). Για κάθε 3 δέντρα σε ισορροπία πληρώνεστε €3, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ! Για κάθε 3 εισφορές σε ισορροπία πληρώνεστε €6, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ! Για κάθε 3 Πρέσβεις σε ισορροπία πληρώνεστε €36, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ! Ότι δεν βρίσκεται σε ισορροπία μεταφέρεται στην επόμενη περίοδο πληρωμής.

31 Ισορροπία σημαίνει δικαιοσύνη και ισότητα!
200 δέντρα 100 δέντρα 6 δέντρα 2 δέντρα Αριστερά Δεξιά 100= 300 Σε ισορροπία: =€300 Αποθεματικό: 0-0 Αριστερά 6 + Δεξιά 2= 8 Σε ισορροπία: 4+2= €6 Αποθεματικό: 2-0 Αριστερά Δεξιά 8= 308 Σε ισορροπία: 16+8= €24 Αποθεματικό: 284-0 Όσα δέντρα δεν βρίσκονται σε ισορροπία μεταφέρονται στην επόμενη βδομάδα για 6 μήνες και οι εισφορές μεταφέρονται στον επόμενο μήνα για 1 χρόνο!

32 Στις πρώτες 60 μέρες ως Πρέσβης μπορείτε να αγορά-σετε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 100 δέντρα με έκπτωση €200!
Αγορά 100 δέντρων € 1.300 = €300 προμήθεια! Πλεόνασμα +200 δέντρα + Αγορά 100 δέντρων Σε 60 μέρες το πιο πιθανό είναι ότι η μια από τις 2 οργανώσεις σας θα έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη, οπόταν εσείς θα αγοράσετε τα 100 δέντρα στην αδύνατη σας οργάνωση ούτως ώστε να ισορροπήσετε και ταυτόχρονα να δώσετε ώθηση σε αυτή την οργάνωση! Ταυτόχρονα, εσείς έχετε ΕΛΑΧΙΣΤΟ εισόδημα για την βδομάδα €300! Αυτό σημαίνει ότι τα δέντρα στην πραγματικότητα σας στοίχησαν ΜΟΝΟ €1000!

33 Μέσος όρος αύξησης της τιμής της ξυλείας
Στις πρώτες 60 μέρες ως Πρέσβης μπορείτε να αγορά-σετε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ 100 δέντρα με έκπτωση €200! Μέσος όρος αύξησης της τιμής της ξυλείας 0 % Κέρδος: Αγορά 100 δέντρων Κέρδος: 10 % 3 % € 1.300 Κέρδος: € ! 5 % Κέρδος: Με ΜΟΝΟ €1.300 επένδυση!

34 …και η λίστα μεγαλώνει…!
ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 100 ΔΕΝΤΡΑ Πάμπος Χαραλάμπους: Δεσμοφύλακας – Αγόρασε 100 δέντρα για τα παιδιά του Γιώργος Ανδρέου: Υπάλληλος – 100 δέντρα και 50 για το γάμο του αδελφού του! Fouad Mohamed: Αυτοεργαζόμενος (με μειωμένο εισόδημα λόγω κρίσης) –100 δέντρα. Diamond N: Αυτοεργαζόμενη – Αγόρασε 100 δέντρα για τα παιδιά της. Μιχάλης Βορκάς: Δικηγόρος – Αγόρασε 100 δέντρα για επένδυση. Δρ. Γιώργος Κατσώνης: Γιατρός – 100 δέντρα για αφυπηρέτηση και τα παιδιά του. Μιχάλης Θεοχάρους: Υπάλληλος – 100 δέντρα για πρόωρη αφυπηρέτηση. Elena M. Oprea: Υπάλληλος των €700 – 100 δέντρα για ένα καλύτερο μέλλον. Σίμος Σιμεού: Ιδιωτικός υπάλληλος – Αγόρασε 100 δέντρα για επένδυση Ηρώ Αχιλλέως: Δώρο για τα πρώτα της γενέθλια 100 δέντρα Μιχάλης Αχιλλέως: Καθηγητής – 200 δέντρα ως η καλύτερη επένδυση στον κόσμο Πέτρος Αγγελίδης: Στρατιωτικός – 200 δέντρα για τα παιδιά του. Παναγιώτης Αχιλλέως: Επιχειρηματίας – 4,500 δέντρα για εξόφληση χρεών! …και η λίστα μεγαλώνει…!

35 Προσωπικοί Ambassadors:
Σε όποιο μήνα έχετε από προσωπικές συστάσεις τρεις εισφορές στην Ομάδα 1 και τρεις στην Ομάδα 2 τότε παίρνετε την 1η του επόμενου μήνα δώρο μια εισφορά! Προσωπικοί Ambassadors: Πάμπος Χαραλάμπους Ηρώ Αχιλλέως Fouad Mohamed Γιώργος Ανδρέου Diamond N Χρίστος Γεωργίου Κωνσταντίνος Κτωρίδης Σάββας Σάββα Ηράκλης Αθηνοδώρου Σάκης Μωησέως Μιχάλης Shalabe Μάριος Παρτέλλας Ονούφριος Χαραλάμπους Στέλιος Παησίου Άννα Νικολάου Elena M. Oprea Dumitru Tudor Dr Wael Khaddaj

36 Πληρώνεστε κάθε μήνα για κάθε Ambassador σε ισορροπία
ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ – ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Ομάδα 1 Ομάδα 2 Κάθε μήνα Κάθε μήνα Πληρώνεστε κάθε μήνα για κάθε Ambassador σε ισορροπία Πληρώνεστε επίσης κάθε μήνα από όλους τους αποταμιευτικούς πελάτες του δικτύου σας! 36

37 ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
6,000 As, Is, Ds €45,000 1,000 As, Is, Ds 300 As, Is, Ds €7,000 80 As, Is, Ds €2,000 €500

38 Εισόδημα βασισμένο σε προσωπική απασχόληση
Πως εξασφαλίζω το δικό μου οικονομικό παρόν και μέλλον, και την δική μου ελευθερία χρόνου; Κόκκινη Πλευρά 90% των ανθρώπων 10% του πλούτου Εισόδημα βασισμένο σε προσωπική απασχόληση Υπάλληλος Επιχειρηματίας Αυτοαπα-σχολούμενος Επενδυτής Πράσινη Πλευρά 10% των ανθρώπων 90% του πλούτου Παθητικό Εισόδημα Α: Πρέσβης Ambassador Επιχείρηση Επένδυση Φιλανθρωπία Περιβάλλον D: Μέλος (Donator) Επένδυση+Φιλανθρωπία+Περιβάλλον I: Επενδυτής (Investor) Επένδυση+Περιβάλλον+Φιλανθρωπία

39 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!
ΟΡΜΗ! MOMENTUM ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ Είμαστε εδώ!

40 ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!
Ο φίλος σου Ομάδα 1 Ομάδα 2 Γωνιά: «Η Σκέψη» ΕΣΥ 40

41 ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ!
Ο φίλος σου Ομάδα 1 Ομάδα 2 Γωνιά: «Η Σκέψη» Άκης ΕΣΥ Κίνα Εκατομμύρια πωλήσεις δέντρων και εισφορών! ΗΠΑ 41

42 ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
Είστε στον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ, την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! Τώρα καλείστε να κάνετε κάτι που δεν κάνουν οι περισσότεροι όταν βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες ευκαιρίες. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! Για εσΑΣ: Ολόκληρο το κοινωνικο-οικονομικό σύστημα βρίσκεται σε πρωτοφανή κρίση. Οι εταιρείες αντιδρούν με απολύσεις και μειώσεις μισθών. Οι κυβερνήσεις αντιδρούν με περισσότερες φορολογίες & λιγότερες κοινωνικές παροχές. Αυτό αφήνει τον περισσότερο κόσμο αδΥνατο, εκτεθειμΕνο και αβοΗθητο! Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις αποταμιεύσεις και τις επενδύσεις σας μέχρι σήμερα; Τι έχετε εξασφαλίσει για εσάς και τα παιδιά σας; Για τον πλανΗτη: Η υπερθέρμανση του πλανήτη απειλεί με λιώσιμο των πάγων στον Βόρειο Πόλο. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα γίνονται όλο και πιο ακραία. Το κλίμα της Κύπρου και της Ελλάδας κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο ζεστό και οι περίοδοι ξηρασίας όλο και μεγαλύτερες!

43 ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
Είστε στον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ, την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ! Τώρα καλείστε να κάνετε κάτι που δεν κάνουν οι περισσότεροι όταν βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες ευκαιρίες. ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

44 Γι’ αυτό και θα γίνει η πιο μεγάλη!
BETTER GLOBE – Η τέλεια λύση! Για ένα καλύτερο μέλλον για αυτό τον πλανήτη. Για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Για ένα καλύτερο μέλλον για τους φίλους και τους γνωστούς μας. Για ένα καλύτερο μέλλον για ανθρώπους με περισσότερη ανάγκη. Ενσωματωθείτε και γίνετε μέρος της λύσης! Όλες οι εταιρείες είναι χρήσιμες σε αυτό τον πλανήτη, όμως μόνο μια είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απαραίτητη: Η Better Globe! Γι’ αυτό και θα γίνει η πιο μεγάλη!

45 Καλωσορίσατε στην Better Globe!


Κατέβασμα ppt "Doing Good and Making Money"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google