Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕ Μέλος της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕ Μέλος της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕ Μέλος της

2 Προφίλ Εταιρίας Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 1985 με αποκλειστικό στόχο τη δημιουργία μιας λογιστικής φορολογικής εταιρείας που θα έχει επίκεντρο τον συνεργατη-πελάτη. Η ίδρυση της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ συνοδεύτηκε από την άμεση επιδίωξη των ιδρυτών της για αναβάθμιση της παροχής των Λογιστικών Υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις, με την καθιέρωση της μηχανογραφικής υποστήριξης των Λογιστηρίων τους.  Σήμερα, η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, 25 χρόνια μετά, δραστηριοποιείται στη Λογιστική, Ελεγκτική και Φορολογική υποστήριξη των εταιρειών, στη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού και στην παροχή συμβουλών σε θέματα φορολογικά, λογιστικά και εργατικά.

3 Προφίλ Εταιρίας Η αλματώδης ανάπτυξη της έχει καθιερώσει την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ σε μια από τις σημαντικότερες και πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στο χώρο της. Η επιτυχία μας έχει βασισθεί: στην προσωπική επαφή με τους πελάτες μας στην πολυετή πείρα του προσωπικού και των συνεργατών μας.

4 Προφίλ Εταιρίας Σήμερα η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για να καλύψει τόσο τις απαιτήσεις της σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και τις γενικότερες λειτουργικές της ανάγκες στεγάζεται σε χώρο 400τ.μ. επί της οδού Μητροπόλεως, στο Σύνταγμα.

5 Προφίλ Εταιρίας Από το 2005 είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Επιχειρηματικών, Οικονομικών και Φοροτεχνικών Συμβούλων “Integra International”, με μέλη σε ΗΠΑ, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Η Ιntegra International είναι μια ένωση από ανεξάρτητες εταιρείες και συμβούλους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς των λογιστικών, φορολογικών και ελεγκτικών υπηρεσιών ανά τον κόσμο.

6 Η Αποστολή μας Να κατανοήσουμε τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τη φιλοσοφία των πελατών μας. Να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Να χτίσουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης. Να επιδιώκουμε την αναβάθμιση του αντικειμένου μας. Να ξεχωρίσουμε στο χώρο μας για τον επαγγελματισμό μας. Να μας εκτιμούν οι πελάτες μας για τον τρόπο που προσεγγίζουμε τα θέματά τους. Να αποτελέσουμε μια από τις πρώτες επιλογές όλων όσων χρειάζονται συμβουλές οικονομικού περιεχομένου.

7 Οι Αξίες μας Σε ένα συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνιστικό και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον, οι εταιρίες επιβάλλεται να δίνουν συνεχώς τη μάχη της δημιουργίας, της καταξίωσης και της επιτυχίας. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, υιοθετώντας το σκοπό της ίδρυσής της, στέκεται αρωγός σ’ αυτήν την καθημερινή μάχη που δίνουν οι εταιρείες ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους. Με συμμάχους: τους συνεργάτες μας - τη μεθοδολογία μας - την εμπειρία μας - την συνεχή εξέλιξη Με εφόδια: -την εξειδικευμένη γνώση μας - τη σύγχρονη τεχνογνωσία μας - την κατανόηση σε βάθος των θεμάτων της κάθε επιχείρησης - τον τρόπο προσέγγισης και επίλυσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται

8 Εμπιστοσύνη και Ποιότητα
Η αναγνώριση και η φήμη συγκαταλέγονται στα πιο πολύτιμα στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε οργανισμό. Η καταξίωση μπορεί να διατηρηθεί μόνο ενσωματώνοντας την ποιότητα βαθιά στη φιλοσοφία του οργανισμού. Από το 2008, η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ κατέχει πιστοποιητικό BS EN ISO 9001:2008 της Lloyd’s Register Quality Assurance Limited. Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ είναι αρκετά μεγάλη για να υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και την ίδια στιγμή αρκετά μικρή για να παρέχει προσωπικές και εμπιστευτικές συμβουλές δεν είναι μια εταιρεία που παρέχει απλά αριθμούς και στατιστικές.

9 Οι άνθρωποί μας Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας έχει καταδείξει ότι το σημαντικότερο στοιχείο μιας εταιρείας είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ κατανοούμε ότι αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, η επιλογή, η εκπαίδευση και η εξειδίκευση των συνεργατών μας. Προς αυτό το σκοπό η στρατηγική διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού είναι θεμελιώδης για τους επιχειρηματικούς μας στόχους. Έχουμε επενδύσει σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σύγχρονες τεχνολογίες, με σκοπό να είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε οτι τα επιχειρηματικά σας θέματα αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

10 Οι άνθρωποί μας Το προσωπικό μας, πτυχιούχοι Οικονομικών Σχολών, έχει κατανεμηθεί στα διάφορα τμήματα που έχει δημιουργήσει η εταιρεία μας.  Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό της τις κατάλληλες συνθήκες για συνεχή κατάρτιση και εξειδίκευση σε λογιστικά, φορολογικά και εργατικά θέματα, αξιοποιώντας παράλληλα και εξωτερικά σεμινάρια. Η εξειδίκευση και εκπαίδευση, το υψηλό επίπεδο γνώσης των στελεχών μας, καθώς και το άριστο εργασιακό περιβάλλον και η ολοκληρωμένη επιχειρηματική οργάνωση, δημιουργούν ένα σύνολο που έχει ανάγκη μια σύγχρονη επιχείρηση.

11 Οι Πελάτες μας Στη μακρόχρονη πορεία μας είναι πλέον κοινή η διαπίστωση ότι το κύριο χαρακτηριστικό μας είναι οι ισχυροί δεσμοί που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας και διακρίνονται από αμοιβαία εμπιστοσύνη, σεβασμό και εκτίμηση. Ανταποκρινόμενοι στις σημερινές ανταγωνιστικές συνθήκες επιδιώκουμε τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις και τη διατήρηση της προσωπικής επαφής, έχοντας ως στόχο τη διατύπωση ουσιαστικών προτάσεων που προάγουν την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

12 Οι Πελάτες μας Ενδεικτικός Κατάλογος Δραστηριοποίησης των πελατών μας:
Ανάπτυξη ακινήτων Ξενοδοχεία Τουριστικές εταιρείες Χρονομισθώσεις Κατασκευές Δικηγόροι Δημόσιος τομέας Εκπαίδευση Διαφήμιση Εισαγωγές και εξαγωγές Μεσίτες ασφαλειών Σύμβουλοι management Τηλεπικοινωνίες Λιανικό εμπόριο Κατασκευές Εταιρίες πληροφορικής Υπηρεσίες internet

13 Λογιστικές Υπηρεσίες Η οργάνωση του λογιστηρίου είναι ένα από τα αναγκαία βήματα για την επιχειρηματική σας επιτυχία. Η τήρηση των υποχρεώσεων, που απορρέουν από το νόμο, με ακρίβεια και συνέπεια, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παράγοντα, ο οποίος αντικατοπτρίζει μια άρτια οργανωμένη και υγιή επιχείρηση. Η λογιστική υποστήριξη της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ καλύπτει όλους τους τύπους επιχειρήσεων ΑΕ, ΕΠΕ, ΟΕ και ΕΕ, υποκαταστήματα αλλοδαπών εταιρειών, κοινοπραξίες, ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Την ίδια στιγμή οι λογιστικές υπηρεσίες προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών παρέχοντας: Οργάνωση και Διαχείριση του λογιστηρίου της επιχείρησής σας Επίβλεψη του ήδη υφιστάμενου λογιστηρίου σας

14 Λογιστικές Υπηρεσίες Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ προσφέρει ένα ασφαλές σύστημα λογιστικής υποστήριξης με πλήρη εναρμόνιση με τα Ελληνικά λογιστικά πρότυπα, τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και τη σχετική νομοθεσία. Μηνιαίες Λογιστικές Υπηρεσίες Τήρηση Βιβλίων Πάγια -Reporting – Συμφωνίες Τιμολόγηση – Διαχείριση Ετήσιες Λογιστικές Υπηρεσίες Οικονομικές Καταστάσεις ΕργασίεςΤέλους Χρήσης Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ)

15 Φορολογικές Υπηρεσίες
Το Ελληνικό φορολογικό περιβάλλον είναι αρκετά σύνθετο. Ως εκ τούτου η ανάγκη για υψηλού επιπέδου φορολογικές συμβουλές είναι πρωταρχικής σημασίας για έναν ορθό και αποτελεσματικό φορολογικό προγραμματισμό. Η στενή και διαρκής παρακολούθηση από την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ των αλλαγών στην Ελληνική φορολογική νομοθεσία εγγυάται την εξασφάλιση των πελατών μας σε φορολογικά θέματα. Στόχος μας είναι να έχουμε τα μέγιστα οφέλη με τις ελάχιστες φορολογικές επιβαρύνσεις και κινδύνους, πάντοτε σε αυστηρή συμμόρφωση με την νομοθεσία και τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ).

16 Φορολογικές Υπηρεσίες
Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα φορολογικών υπηρεσιών οι οποίες καλύπτουν όλα τα επίπεδα: Φορολογικός σχεδιασμός Συμβουλές για την επιλογή της σωστής νομικής μορφής Επενδυτικά κίνητρα Συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας Ειδική μεταχείριση: Υποκαταστήματα αλλοδαπών εταιριών και εταιρίες του Νόμου 89 Διεθνής φορολογικός σχεδιασμός μέσω του δικτύου συνεργατών της Integra International Φορολογία ακινήτων Φορολογικές διαπραγματεύσεις και συμβιβασμοί Φορολογικές διαφορές και επιδίκασή τους

17 Φορολογικές Υπηρεσίες
Φορολογία εταιριών Φορολογία Εισοδήματος Παρακρατούμενοι φόροι (μισθωτών, ελευθέρων επαγγελματιών, κατασκευών κλπ) Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) Δηλώσεις Intrastat και Listing Φόροι Ακινήτων Φόροι μεταβίβασης μετοχών Επιστροφές φόρου Συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας Φορολογικές υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες Φορολογικές υπηρεσίες για ιδιώτες

18 Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση και έκδοση μισθοδοσίας, πλήρη υποστήριξη όσον αφορά τις υποχρεώσεις προς ασφαλιστικά ταμεία, διαρκή και έγκαιρη ενημέρωση για εργατικά και ασφαλιστικά θέματα. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε αναλύονται ως εξής: Πληροφορίες θεμάτων εργατικής νομοθεσίας (π.χ. Άδειες, προγράμματα, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ασθένειες κλπ) Υποστήριξη για ασφαλιστικά θέματα (θέματα κόστους, υποστήριξη για ασφαλιστικά ταμεία κλπ) Έγκαιρη πληροφόρηση για αλλαγές σε εργατικά/ασφαλιστικά/φορολογικά ζητήματα και συλλογικές συμβάσεις εργασίας

19 Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
Επεξεργασία δεδομένων και υπολογισμοί μισθοδοσίας. Προετοιμασία της μηνιαίας ανάλυσης μικτών και καθαρών αποδοχών, εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, φόρου μισθωτών υπηρεσιών και λοιπών σχετικών μισθοδοτικών στοιχείων. Reporting (ανά άτομο, κέντρο κόστους, υποκατάστημα, ταμείο ασφάλισης, τμήμα κλπ). Συμφωνίες μισθοδοσίας τέλους χρήσης και reporting. Προετοιμασία και υποβολή των σχετικών καταστάσεων στους αρμόδιους φορείς (ΙΚΑ, Επιθεώρηση Εργασίας, ΟΑΕΔ, κλπ.)

20 Υπηρεσίες Συμβουλευτικής
Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ έχει μακρόχρονη εμπειρία στη συμβουλευτική επιχειρήσεων οποιουδήποτε τύπου, μεγέθους και σχήματος, οι οποίες προτίθενται να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα. Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε θέματα όπως: Επιλογή νομικής μορφής εταιρείας Business plan και προβλέψεις cash flow Συμβουλές επιχειρηματικές και management Συμβουλευτική ανθρωπίνων πόρων Αντιμετώπιση φορολογικών θεμάτων

21 Υπηρεσίες Συμβουλευτικής
Σας απαλλάσσουμε σε μεγάλο βαθμό από τις οικονομικές και διοικητικές ανησυχίες που αφορούν τη διαχείριση της επιχείρησής σας Είμαστε ένα one-stop shop για όλες τις οικονομικές ανάγκες σας Βοηθάμε την επιχείρησή σας στην ανάπτυξή της παρέχοντας πρακτικές λύσεις στα επιχειρηματικά σας προβλήματα. Τα πλεονεκτήματα της προσέγγισής μας: Έχετε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας στοιχείων Έχετε περισσότερο χρόνο να ασχοληθείτε με την επιχείρησή σας Έχετε καλύτερη ενημέρωση για να λάβετε σωστές αποφάσεις Έχετε κάποιον να απευθυνθείτε όποτε χρειάζεστε βοήθεια

22 Ελεγκτικές Υπηρεσίες Εσωτερικοί έλεγχοι Διοικητικοί έλεγχοι
Due diligence Οικονομικές καταστάσεις Ειδικοί έλεγχοι

23 Website: www.prooptikiltd.gr
Επικοινωνία ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕ Μητροπόλεως 58, Αθήνα, Τηλέφωνο: Fax: Website:

24 Πού βρισκόμαστε; Τα γραφεία μας βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Μητροπόλεως.


Κατέβασμα ppt "ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕ Μέλος της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google