Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Τί είναι η δεύτερη τρύπα πάνω από την εξαγωγή του APU στα 737 Next Generation. Σε τί χρησιμεύει? -800 -300.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Τί είναι η δεύτερη τρύπα πάνω από την εξαγωγή του APU στα 737 Next Generation. Σε τί χρησιμεύει? -800 -300."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Τί είναι η δεύτερη τρύπα πάνω από την εξαγωγή του APU στα 737 Next Generation. Σε τί χρησιμεύει? -800 -300

2 ΕΡΩΤΗΣΗ 2 Ποιός τύπος αεροσκάφους της Ολυμπιακής, ήταν γνωστός με το παρατσόυκλι «Σουτζούκι» ή «Γκαζοζέν» ?

3 ΕΡΩΤΗΣΗ 3 Τί κάνει αυτό το μηχάνημα μέ αυτόν τον λεπτό σωλήνα.... Και ποιά η διαφορά του με αυτό το μηχάνημα με τον κίτρινο και πιό χοντρό σωλήνα?

4 ΕΡΩΤΗΣΗ 4 Η NASA έχει σε ετοιμότητα ένα κανονικό (πολιτικό) αεροδρόμιο στην δυτική ακτή της Αφρικής όποτε εκτοξεύεται το Space Shuttle, σε περίπτωση που θέλει να ματαιώσει την αποστολή, αμέσως μετά την εκτόξευση. Ποιό αεροδρόμιο και ποιάς χώρας είναι αυτό?

5 ΕΡΩΤΗΣΗ 5 Η Πολεμική μας Αεροπορία, διέθεται ένα μαχητικό αεροσκάφος, το οποίο είχε εκτινασσόμενο κάθισμα για τον χειριστή, το οποίο εκτίναζε τον χειριστή πρός τα..κάτω και όχι πρός τα πάνω! Ποιό αεροσκάφος ήταν αυτό? (Ίσχυε μόνο για τα πρώτα μοντέλα που ήρθαν στην χώρα μας και όχι για τα μεταγενέστερα).

6 ΕΡΩΤΗΣΗ 6 Αυτός ο πύργος, είναι καινούργιος. Σε ποιό αεροδρόμιο είναι?

7 ΕΡΩΤΗΣΗ 7 Το F-16 κέρδισε τον διαγωνισμό γιά το μαχητικό της επόμενης γενιάς της USAF, πρίν από πάνω από 20 χρόνια. Ποιά εταιρεία και ποιό αεροσκάφος ήταν οι «μεγάλοι» χαμένοι από αυτόν τον διαγωνισμό?

8 ΕΡΩΤΗΣΗ 8 Τί σημαίνει αυτή η ένδειξη (μέσα στον κύκλο) πάνω στην άσφαλτο ενός αεροδρομίου?

9 ΕΡΩΤΗΣΗ 9 Πότε και πού συνετρίβει το «Concordski» ?

10 ΕΡΩΤΗΣΗ 10 Το APU των αεροσκαφών, παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα και αέρα, όταν δεν λειτουργούν οι κινητήρες. Γιά ποιές δύο (2) χρήσεις είναι απαραίτητος ο αέρας από το APU?

11 ΕΡΩΤΗΣΗ 11 Σε ποιόν τύπο Airbus βλέπουμε αυτούς τους τροχούς ?

12 ΕΡΩΤΗΣΗ 12 Η διάδοχος εταιρεία της Helios ονομάζεται ΑJet. Έχει logo ένα άλφα (α) στην ουρά. Ποιά άλλη εταιρεία έχει ένα παρόμοιο «α» στην ουρά ?

13 ΕΡΩΤΗΣΗ 13 Ποιανού...φτωχόπαιδου είναι αυτό το αεροπλάνο?

14 ΕΡΩΤΗΣΗ 14 Αρχές της δεκαετίας του 70, συνετρίβη στην Γαλλία το Learjet της Ολυμπιακής. Οι δύο πιλότοι, ήταν αδέλφια. Ποιό το επώνυμό τους?

15 ΕΡΩΤΗΣΗ 15 Ποιάς εταιρείας logo είναι αυτό ?

16 ΕΡΩΤΗΣΗ 16 Ποιά μοντέλα του Β737, πετάνε αυτήν την στιγμή με winglets?

17 ΕΡΩΤΗΣΗ 17 Τί είναι αυτό το εξάρτημα στόν ριναίο τροχό?

18 ΕΡΩΤΗΣΗ 18 Ποιός πρώην επιχειρηματίας του αεροπορικού χώρου (airline) είναι σήμερα πρόεδρος ομάδας Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου?

19 ΕΡΩΤΗΣΗ 19 Τέρμιναλ ποιού αεροδρομίου είναι αυτό?

20 ΕΡΩΤΗΣΗ 20 Στο λεκανοπέδιο Αττικής, υπάρχει ένας Δήμαρχος πού είναι πρώην κυβερνήτης της ΟΑ. Ποιός είναι και σε ποιόν Δήμο είναι Δήμαρχος?


Κατέβασμα ppt "ΕΡΩΤΗΣΗ 1 Τί είναι η δεύτερη τρύπα πάνω από την εξαγωγή του APU στα 737 Next Generation. Σε τί χρησιμεύει? -800 -300."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google