Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λέξεις-σημεια κλειδιά της παρουσίασης για τη Διαδικτυακή πύλη Συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού των εφήβων του ΕΟΠΠΕΠ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λέξεις-σημεια κλειδιά της παρουσίασης για τη Διαδικτυακή πύλη Συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού των εφήβων του ΕΟΠΠΕΠ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λέξεις-σημεια κλειδιά της παρουσίασης για τη Διαδικτυακή πύλη Συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού των εφήβων του ΕΟΠΠΕΠ

2 Η Πύλη Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού www. eoppep
Η Πύλη Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού μπορεί να σε βοηθήσει: να γνωρίσεις και να αναδείξεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις ικανότητες και τα ταλέντα σου να αναπτύξεις δεξιότητες διαχείρισης σταδιοδρομίας να οραματιστείς το μέλλον σου παίζοντας να ενημερωθείς για διάφορα επαγγέλματα και τον κόσμο της αγοράς εργασίας. να βρίσκεις πληροφορίες για την εκπαίδευση στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και για τα πάντα σχετικά με τη σταδιοδρομία σου. να επικοινωνήσεις, να απευθύνεις ερώτημα ή να κλείσεις το δικό σου ραντεβού με εξειδικευμένο Σύμβουλο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην περιοχή σου, στα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (εξυπηρετούν μαθητές και νέους ως 25 ετών).

3 ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

4

5

6

7

8

9

10 Ατομικός φάκελος δεξιοτήτων portfolio

11

12

13 Κεντρικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι
Τι είναι το Real Game? Είναι ένα πρωτοποριακό διαδραστικό ηλεκτρονικό «παιχνίδι» ανάπτυξης δεξιοτήτων ζωής και σταδιοδρομίας. Κεντρικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι το παίξιμο ρόλων. Παίζεται ομαδικά, με το συντονισμό ενός εκπαιδευτικού/συμβούλου ή/και ατομικά.


Κατέβασμα ppt "Λέξεις-σημεια κλειδιά της παρουσίασης για τη Διαδικτυακή πύλη Συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού των εφήβων του ΕΟΠΠΕΠ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google