Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρουσίαση Πρότασης για Επενδυτές Μετοχικού Κεφαλαίου Smart International Consulting. Σεπτέμβριος 2013.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρουσίαση Πρότασης για Επενδυτές Μετοχικού Κεφαλαίου Smart International Consulting. Σεπτέμβριος 2013."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρουσίαση Πρότασης για Επενδυτές Μετοχικού Κεφαλαίου Smart International Consulting. Σεπτέμβριος 2013.

2 Μονάδα Παραγωγής Αμύλου Μανιόκας

3 Μονάδα παραγωγής Βιο-Αερίου με επεξεργασία των υγρών αποβλήτων από την παραγωγή Αμύλου Μανιόκα ς

4 Φυτεία Μανιόκας 10.000 εκταρίων

5

6 Περιφέρεια Kravanh, Επαρχία Pursat, Καμπότζη. 120 ΧΛΜ από το εμπορικό λιμάνι της επαρχίας Koh Kong. Έκταση: 10.000 εκτάρια Υπέδαφος κατάλληλο για Μανιόκα και Ζαχαροκάλαμο. Τοποθεσία

7 Ημερήσια, 900 MT Αμύλου Μανιόκας κατάλληλου για βρώση. 10 Megawatt Ηλεκτρικής Ενέργειας από Βιο-Αέριο, παραγόμενα από την επεξεργασία των υγρών αποβλήτων του Αμύλου Μανιόκα ς. 10.000 εκτάρια μηχανοποιημένης γεωργίας και άρδευσης. Η φυτεία θα διαιρείται σε 10 φάρμες των 1.000 εκταρίων, κάθε μια με τον δικό της διαχειριστή. Η μέση συγκομιδή υπολογίζεται σε 45 MT ριζών Μανιόκας. Η φυτεία θα περιλαμβάνει φυτώριο για αναπαραγωγή βλαστών και ερευνητική μονάδα για βελτίωση τεχνικών καλλιέργειας.

8 Το επενδυτικό σχέδιο για το συγκρότημα παραγωγής Αμύλου Μανιόκας έχει ως κίνητρα:  Υψηλή ζήτηση από τις Διεθνείς Αγορές για βρώσιμη Μανιόκα και για Άμυλο Μανιόκας για την παραγωγή Βιο-Αιθανόλης.  Υψηλή ζήτηση Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Καμπότζη.  Η τεχνογνωσία και εμπειρία της Smart International Consulting στην εφοδιαστική αλυσίδα Μανιόκας. Το σχέδιο απολαμβάνει της ισχυρής υποστήριξης της τοπικής κυβέρνησης, καθώς θα έχει ισχυρή επίδραση τόσο στην τοπική αγορά εργασίας όσο και στην ανάπτυξη του γεωργικού τομέα. Το σχέδιο θα έχει μηδενική φορολόγηση εισοδήματος για μια περίοδο 5 ετών. Η συνολική κεφαλαιακή επένδυση θα είναι της τάξης των 50 εκατομμυρίων USD.

9 Τα συνολικά καθαρά κέρδη δεκαετίας υπολογίζονται σε 140 εκατομμύρια USD.

10 Φρέσκες ρίζες Μανιόκας Άμυλο Μανιόκας Υγρά Απόβλητα Επεξεργασία Μετατροπή σε Βιο-Αέριο Παραγωγή Ηλεκτρισμού Υγρά απόβλητα από την επεξεργασία

11 Η Μονάδα Παραγωγής θα περιλαμβάνει τους εξής τομείς: 1. Πλύση και Ξεφλούδισμα. 2. Σύνθλιψη, Συγκέντρωση και Εκκαθάριση. 3. Αφυδάτωση, Ξήρανση και Συσκευασία. 4. Ανακύκλωση Κατάλοιπων. 5. Ανακύκλωση Υγρών Αποβλήτων σε Βιο-Αέριο. Η Μονάδα Παραγωγής θα κάνει χρήση Γερμανικής τεχνολογίας και θα έχει πιστοποίηση ISO. Η ημερήσια παραγωγική ικανότητα θα είναι 900 MT Αμύλου Μανιόκα ς κατάλληλου για βρώση. Η ετήσια παραγωγή θα ανέρχεται σε 105,000 MT Αμύλου Μανιόκα ς κατάλληλου για βρώση.

12 Η φυτεία Μανιόκας θα καλύπτει μια περιοχή 9.850 εκταρίων. Θα χρησιμοποιηθεί η ποικιλία Rayong 9 με προέλευση την Ταϊλάνδη. Η συγκεκριμένη ποικιλία έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα: 1. Περιεκτικότητα Αμύλου ανά φρέσκια ρίζα Μανιόκας 24,4 % 2. Μέση απόδοση συγκομιδής 45 MT ανά εκτάριο. 3. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε οποιοδήποτε έδαφος με Ph H2O μεταξύ 4.5 και 7. Η φυτεία θα είναι πλήρως μηχανοποιημένη τόσο για την σπορά όσο και για την συγκομιδή. Θα δημιουργηθεί μόνιμη υποδομή άρδευσης που θα παρέχει ύδρευση όλο τον χρόνο.

13 Η Smart International Consulting δραστηριοποιείται στην εμπορία αγροτικών προϊόντων από το 2012, με πωλήσεις Ρυζιού και Αμύλου Μανιόκας σε αγοραστές στην Γαλλία, Κίνα και Αφρική. Στην Κίνα αυτή τη στιγμή εξάγουμε 5.000 MT Αμύλου Μανιόκας τον μήνα. Η ζήτηση Αμύλου Μανιόκας είναι πολύ μεγάλη στην Διεθνή Αγορά και για αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι η παραγωγή μας θα απορροφάται από τις Διεθνείς Αγορές. Τα τελευταία 10 χρόνια το ΑΕΠ της Καμπότζης αυξάνεται κατά 6,5 με 7,5 % τον χρόνο. Εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης, η ζήτηση Ηλεκτρικής Ενέργειας αυξάνεται συνεχώς και η Κυβέρνηση ενθαρρύνει ιδιωτικές εταιρίες στην παραγωγή Ηλεκτρικού ρεύματος και την πώληση του στην Κρατική Εταιρεία Ηλεκτρικού.

14 Η εκκίνηση του έργου θα διασφαλιστεί από μια ομάδα ιδιαίτερα έμπειρων Καμποτζιανών και Αλλοδαπών μηχανικών και τεχνικών. Παράλληλα θα γίνουν συμβόλαια 1 με 2 χρόνων για υποστήριξη λειτουργίας και εκπαίδευσης με τον παραγωγό του εξοπλισμού. Την διαχείριση του έργου θα έχει ο ειδικός μας κ. Philip Mayhew. Η Smart International Consulting θα παρέχει την εμπειρία της στο Διεθνές Εμπόριο και στην εφοδιαστική αλυσίδα Αμύλου Μανιόκας. Η Smart International Consulting θα αναλάβει τη διαδικασία αίτησης άδειας Άμεσων Ξένων Επενδύσεων στο Συμβούλιο Ανάπτυξης της Καμπότζης (CDC). Η άδεια αυτή θα μας εξασφαλίσει μηδενικό φόρο εισαγωγών καθώς και μηδενικό εταιρικό φόρο για μια περίοδο έως και 9 ετών.

15 Η Smart International Consulting έχει ήδη εξασφαλίσει: 1. Συμβόλαια αγοράς Αμύλου Μανιόκας και Ηλεκτρικής Ενέργειας 2. 10.000 εκτάρια γης για την φυτεία Μανιόκας 3. Μελέτη Σκοπιμότητας και Πιλοτική Φυτεία 4. Προκαταρκτικές επαφές με προμηθευτές 5. Επαφές με Κυβερνητικούς Παράγοντες Η Smart International Consulting θα παρέχει τη διαχείριση του έργου για την υλοποίηση του παρόντος επιχειρηματικού σχεδίου. Είμαστε σε αναζήτηση Ε π ενδυτών Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων USD το ο π οίο θα αντι π ροσω π εύει το 40% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

16


Κατέβασμα ppt "Παρουσίαση Πρότασης για Επενδυτές Μετοχικού Κεφαλαίου Smart International Consulting. Σεπτέμβριος 2013."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google