Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “Any dream will do” με εικονεσ απο το μιουζικαλ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “Any dream will do” με εικονεσ απο το μιουζικαλ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “Any dream will do” με εικονεσ απο το μιουζικαλ “Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat” Κατερίνα Ερμείδου Α1

2 Λιγα λογια για το μιουζικαλ
Τους στίχους του μιουζικαλ “Joseph And Τhe Αmazing Technicolor Dreamcoat” έγραψε ο Tim Rice, ενώ η μουσική είναι του Andrew Lloyd Webber. Το μιούζικαλ είναι ένα μουσικό θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο με χορωδιακά, χορούς και ρομαντική πλοκή. Το συγκεκριμένο αναφέρεται στην ιστορία του Ιωσήφ που περιγράφεται στην Π.Δ., στο βιβλίο της Γενέσεως. Τραγουδάει ο Donny Osmond. Andrew Lloyd Webber. Tim Rice Donny Osmond

3 Andrew Lloyd Webber Ο βαρόνος Andrew Lloyd Webber, που γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1948, είναι Άγγλος συνθέτης και παραγωγός του μουσικού θεάτρου. Ο Λόυντ Γουέμπερ είναι ο δημιουργός μεγάλων και δημοφιλών μιούζικαλ. Στη μέχρι σήμερα σταδιοδρομία του έχει συνθέσει 13 μιούζικαλ (ή «ροκ όπερες»), έναν κύκλο τραγουδιών, ένα σύνολο παραλλαγών, μουσική για δύο κινηματογραφικές ταινίες και ένα ρέκβιεμ. `Εχει τιμηθεί με τον τίτλο του ιππότη (σερ) το 1992, με επτά Βραβεία Τόνυ, τρία Βραβεία Γκράμι, ένα βραβείο «Όσκαρ» καλύτερου τραγουδιού, 14 Βραβεία Άιβορ Νοβέλο, επτά Βραβεία Ολίβιε και ένα Golden Globe Award.

4 Tim Rice Ο γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 1944 Tim Rice είναι ένας Βρετανός στιχουργός και συγγραφέας. Είναι γνωστός για ητ συνεργασία του με τον Andrew Lloyd Webber με τον οποίο έγραψε τα Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Jesus Christ Superstar, Evita κ.α. Χρίστηκε ιππότης από την Ελισάβετ ΙΙ για τις υπηρεσίες του στη μουσική.

5 Donny Osmond Ο Donald Clark "Donny" Osmond γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1957 και είναι Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός, χορευτής και ηθοποιός. Στις αρχές Ιουλίου του 1992 έπαιξε το ρόλο του Ιωσήφ στο μιούζικαλ “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”.

6 Το Θεμα Του Τραγουδιου Το θέμα του τραγουδιού είναι ο Ιωσήφ, ο οποίος ενώ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ δεν παύει να είναι αισιόδοξος και να πιστεύει ότι τα όνειρά του θα πραγματοποιηθούν. Ακόμα κι αν η τύχη δεν είναι με το μέρος του αυτός δεν παύει να πιστεύει πως όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

7 Το Μηνυμα Του Τραγουδιου
Ό, τι κακό κι αν μας συμβεί μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Αυτό είναι το μήνυμα του τραγουδιού. Ο στίχος “Any dream will do” σημαίνει «Κάθε όνειρο θα εκπληρωθεί». Αν δεν απογοητεύεσαι κάθε όνειρο μπορεί να εκπληρωθεί. Αν είσαι αισιόδοξος όλα μπορούν να γίνουν...

8 Συναισθηματα ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...
Τόσο οι στίχοι, όσο και η μουσική του τραγουδιού εκπέμπουν αισιοδοξία. Όταν το ακούω, αυτό το τραγούδι μου περνάει ένα αίσθημα απέραντης αισιοδοξίας και δύναμης. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...

9 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

10 I closed my eyes… Έκλεισα τα μάτια μου...

11 drew back the curtain… Έκανα την κουρτίνα στην άκρη...

12 To see for certain what I thought I knew…
Για να δω ότι νόμιζα πως ήξερα...

13 Far far away… Πολύ πολύ μακριά...

14 someone was weeping… Κάποιος έκλαιγε...

15 But the world was sleeping…
Αλλά ο κόσμος κοιμόταν...

16 Any dream will do… Κάθε όνειρο θα πραγματοποιηθεί...

17 I wore my coat… Φόρεσα το παλτό μου...

18 with golden lining.. Με τη χρυσή επένδυση...

19 Bright colours shining…
Και τα φωτεινά χρώματα να λάμπουν...

20 wonderful and new… Υπέροχο και καινούριο...

21 And in the east, the dawn was breaking…
Και στην ανατολή, ξεμυτούσε η αυγή...

22 And the world was waking…
Κι ο κόσμος ξυπνούσε...

23 Any dream will do… Κάθε όνειρο θα πραγματοποιηθεί...

24 A crash of drums… Ένας θόρυβος τυμπάνων...

25 a flash of light… Μια λάμψη από φως...

26 My golden coat flew out of sight…
Και το χρυσό παλτό μου χάθηκε από τα μάτια μου...

27 The colours faded into darkness…
Τα χρώματα ξεθώριασαν στο σκοτάδι...

28 I was left alone… Έμεινα μόνος...

29 May I return to the beginning…
Ίσως επιστρέψω στην αρχή...

30 The light is dimming… Το φως χάνεται...

31  and the dream is too… Και το όνειρο είναι πολύ...

32 The world and I… Ο κόσμος κι εγώ...

33  we are still waiting… Ακόμα περιμένουμε...

34 Still hesitating… Ακόμα διστάζουμε...

35 Any dream will do. Κάθε όνειρο θα πραγματοποιηθεί...

36


Κατέβασμα ppt "ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ “Any dream will do” με εικονεσ απο το μιουζικαλ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google