Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βιοσυντονισμός Η επανάσταση στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών στη σύγχρονη ιατρική επιστήμη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βιοσυντονισμός Η επανάσταση στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών στη σύγχρονη ιατρική επιστήμη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βιοσυντονισμός Η επανάσταση στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών στη σύγχρονη ιατρική επιστήμη

2 «Συντονισμός» είναι το φαινόμενο της εξαναγκασμένης ταλάντωσης, κατά το οποίο η συχνότητα του διεγέρτη ταυτίζεται με τη συχνότητα του ταλαντωτή

3 Βασικές αρχές του βιοσυντονισμού
Το ανθρώπινο σώμα – ως ενεργειακό πεδίο – μπορεί να εκπέμπει και να λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα του ανθρώπινου σώματος έχουν καθένα τη δική τους «υγιή» δόνηση. Το σώμα μπορεί να θεραπευτεί μέσω των δονήσεων.

4 «Εξωγενής Βιοσυντονιστική θεραπεία» είναι…
Η εφαρμογή του συντονισμού α) σε παράσιτα, ιούς και μικροοργανισμούς, με σκοπό την πλήρη και οριστική αποσύνθεσή τους και β) στα όργανα του σώματος, με σκοπό την επαναφορά τους σε υγιή λειτουργία, μέσω της διοχέτευσης στο σώμα εξωτερικών ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων.

5 «Ενδογενής Βιοσυντονιστική θεραπεία» είναι…
Η εφαρμογή του συντονισμού σε όργανα του ανθρώπινου σώματος, με σκοπό την επαναφορά της εύρυθμης λειτουργίας τους, μέσω της επιστροφής στα όργανα των δικών τους παθογόνων ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε φυσιολογικές, αφού έχουν φιλτραριστεί από τη συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας. ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ

6 Στυλοβάτες του Βιοσυντονισμού
Alexander Gurwitsch (1874 – 1954) Ρώσος βιολόγος, ιατρικός ερευνητής Διατύπωσε πρώτος τη θεωρία των μορφογενετικών πεδίων, μιας ομάδα κυττάρων, που είναι ικανά να αντιδρούν σε διακριτά και τοπικά βιοχημικά σήματα, οδηγώντας στην ανάπτυξη ειδικών μορφολογικών δομών ή οργάνων. Ανακάλυψε ότι τα ανθρώπινα κύτταρα παράγουν μία αόρατη ενέργεια – ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, που ονόμασε «βιοφωτόνια». Georges Lakhovsky (1869 – 1942) Ρώσος μηχανικός, ερευνητής, εφευρέτης Στηριζόμενος στα πειράματα του Alexander Gurwitsch κατασκεύασε τον Πολυκυματικό Ταλαντωτή Lakhovsky (Multi – Wave Oscillator), που θεωρείται πρόδρομος των σύγχρονων συσκευών βιοσυντονισμού.

7 Στυλοβάτες του Βιοσυντονισμού
Royal Raymond Rife (1888 – 1971) Αμερικανός ερευνητής, εφευρέτης Εφηύρε το 1934 το μικροσκόπιο “Universal”, που είχε δυνατότητα ανάλυσης φορές και μεγέθυνσης φορές. Κάτω από το μικροσκόπιο αυτό παρατηρούσε ιούς, βακτήρια και μικροοργανισμούς να καταστρέφονται, εκπέμποντας προς αυτούς ράδιο και ηχητικά κύματα σε ειδικές συχνότητες, με τη συσκευή που είχε επίσης εφεύρει και συνιστά πρόδρομο των σημερινών συσκευών βιοσυντονισμού. Reinhold Voll (1909 – 1989) Γερμανός ιατρός και βελονιστής, ερευνητής, εφευρέτης Κατασκεύασε την πρώτη διαγνωστική συσκευή ηλεκτρο-βελονισμού, δια της οποίας μετρούσε την ηλεκτρική απόκριση των οργάνων, ύστερα από τη διοχέτευση σε αυτά ηλεκτρικών σημάτων, από τα σημεία του σώματος που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο, με βάση την κινεζική επιστήμη του βελονισμού.

8 Στυλοβάτες του Βιοσυντονισμού
Franz Morell Γερμανός ιατρός, ερευνητής, εφευρέτης Από κοινού με το γαμπρό του, Erich Rasche, Γερμανό μηχανικό, κατασκεύασαν το 1977 την πρώτη θεραπευτική συσκευή βιοσυντονισμού. Η θεραπευτική μέθοδος που εφήρμοσαν με τη συσκευή ονομάστηκε «θεραπεία MORA», από τα αρχικά γράμματα των επωνύμων τους («MOrell» και «RAsche»). Sergei Petrovich Konoplov Ρώσος μαθηματικός, ερευνητής, εφευρέτης Στηριζόμενος στις μελέτες των προκατόχων του, εφηύρε τις σύγχρονες διαγνωστικές και τις φορητές θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού «Deta», οι οποίες εφαρμόζουν ενδογενείς και εξωγενείς ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, καθώς και θεραπεία quantum (δονήσεις σε συνδυασμό με φως).

9 Η διάγνωση με βιοσυντονισμό
Οι ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις από το σώμα του εξεταζόμενου μεταφέρονται στην διαγνωστική συσκευή, μέσω ενός ηλεκτροδίου, το οποίο συνδέεται σε μία χάλκινη ράβδο, που κρατά ο εξαταζόμενος στο χέρι του. Από τις δονήσεις αυτές διαπιστώνεται η κατάσταση της υγείας του ασθενούς, αναλόγως του αν αυτές είναι «υγιείς» ή «παθογενείς». ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ

10 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Ακριβής Εντοπίζει με ακρίβεια έως 98% παράσιτα, ιούς και μικροοργανισμούς, καθώς και το σημείο του ανθρώπινου σώματος, στο οποίο βρίσκονται αυτά. Π.χ. ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού στο στομάχι, σταφυλόκοκκος στο έντερο, τοξόπλασμα στην καρδιά, ταινία στον εγκέφαλο, τριχομονάδες στο γυναικείο ουροποιητικό σύστημα κλπ

11 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Ανώδυνη Δεν απαιτείται για τη διάγνωση η λήψη υγρών, αίματος η άλλων στοιχείων από το σώμα με βελόνες ή άλλα μέσα.

12 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Σύντομη Η διάρκεια της διάγνωσης είναι πολύ μικρότερη, συγκριτικά με το χρόνο που απαιτείται για ένα πλήρες check up του οργανισμού, με τις συμβατικές μεθόδους διάγνωσης.

13 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Πλήρης Κατά τη διάγνωση «σαρώνονται» για παθογένειες όλα τα όργανα και κάθε σημείο του ανθρώπινου σώματος, γίνεται δηλαδή ένας ολοκληρωτικός και ενδελεχής έλεγχος της καλής λειτουργίας του.

14 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Οικονομική Το κόστος της είναι πολύ χαμηλότερο συγκριτικά με το χρήματα που απαιτούνται για μία σειρά εξετάσεων γενικού check up.

15 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Απλή Δεν απαιτείται τίποτα περισσότερο από το να καθίσει ο εξεταζόμενος αναπαυτικά σε μία καρέκλα κρατώντας στο χέρι του μία χάλκινη ράβδο.

16 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Καθολική Εντοπίζονται όχι μόνο ιοί, μικροοργανισμοί και παράσιτα, αλλά και άλλοι παράγοντες, που δρουν επιβαρυντικά στον ανθρώπινο οργανισμό, όπως π.χ. η επίδραση από τις βλαβερές ακτίνες των γεωπαθογόνων ζωνών, που μειώνουν τη βιοενέργεια και την ηλεκτρική ενέργεια του σώματος.

17 της διάγνωσης με βιοσυντονισμό
Πλεονεκτήματα της διάγνωσης με βιοσυντονισμό Ουσιαστική Διαγιγνώσκεται η γενεσιουργός αιτία της ασθένειας και όχι μόνο η ασθένεια καθεαυτή. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα για την εν συνεχεία στοχευμένη και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι του συμπτώματος.

18 Η θεραπεία με βιοσυντονισμό
Φυσιολογικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις εκπέμπονται από τη συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας και εξαναγκάζουν τα όργανα του σώματος να επανέλθουν στη φυσιολογική τους συχνότητα δόνησης. 1) Επαναφορά οργάνων στη φυσιολογική τους λειτουργία

19 Η θεραπεία με βιοσυντονισμό
Εκπέμπονται ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, εξαναγκάζοντας σε ταλάντωση παράσιτα, παθογόνους μικροοργανισμούς και ιούς. Η εκπεμπόμενη συχνότητα από τη συσκευή ταυτίζεται με τη συχνότητά τους, μέχρι την οριστική αποσύνθεσή τους. 2) Καταστροφή παρασίτων, παθογόνων μικροοργανισμών και ιών

20 Τι είναι «παράσιτο» Τα παράσιτα είναι οργανισμοί που ζουν επάνω ή μέσα σε έναν οργανισμό-ξενιστή και λαμβάνουν την τροφή τους από τον ξενιστή ή σε βάρος του ξενιστή. Τα παράσιτα που ζούν μέσα στο σώμα του ξενιστή λέγονται ενδοπαράσιτα (endoparasites) και όσα ζούν στην επιφάνεια, εκτοπαράσιτα (ectoparasites).

21 Παθογένεια των παρασιτώσεων
Ανάλογα με το παράσιτο και την περιοχή του σώματος που αναπτύσσεται προκαλούνται αντίστοιχα συμπτώματα και νόσοι. Ενδεικτικά: Κοιλιακά άλγη σε ασκαριδίαση Αποστήματα με συμπτώματα φλεγμονής από αμοιβάδες (ηπατική εντόπιση) Διάρροια και δυσεντερία από πρωτόζωα και έλμινθες Δερματίτιδα από παράσιτα που εισέρχονται στο δέρμα (φιλάριες) Πυρετός και γενικευμένη νόσος από παράσιτα αίματος Ηωσινοφιλία λόγω αλλεργικής αντίδρασης σε πολλά παράσιτα Αιματουρία σε σχιστοσωμίαση Πνευμονική νόσος από Paragonimus, εχινόκοκκο κ.α. Κολπίτιδα από τριχομονάδες

22 Εφαρμογή του βιοσυντονισμού στα κατοικίδια
Οι συχνότητες που εκπέμπονται εξολοθρεύουν τα παράσιτα, που προσβάλλουν τα κατοικίδια, χωρίς αυτά να αντιληφθούν το παραμικρό και μάλιστα με περιορισμένη, ή χωρίς καθόλου χρήση επικίνδυνων αμπουλών, φαρμάκων, σαμπουάν και αντιπαρασιτικών κολλάρων, που προκαλούν ενόχληση και αλλεργίες.

23 Τοξόπλασμα στην εγκυμοσύνη
Ενδοκυττάριο παράσιτο, που αποικίζει σχεδόν όλους τους ιστούς, αλλά ιδιαίτερη προτίμηση δείχνει στο μυϊκό ιστό, στο εντερικό επιθήλιο και στο νευρικό ιστό. Είναι το μοναδικό πρωτόζωο στη φύση που μπορεί να προσβάλλει οποιοδήποτε εμπύρηνο κύτταρο. Εάν μια γυναίκα μολυνθεί από το τοξόπλασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πολλές φορές οδηγείται σε μόλυνση και το έμβρυο. Προσβολή του εμβρύου, σε συνδυασμό με ελλιπή θεραπευτική αντιμετώπιση μπορεί να είναι μοιραία (αυτόματη αποβολή, ενδομήτριος θάνατος) ή να οδηγήσει στη γέννηση βρέφους με σοβαρές ανωμαλίες στο νευρικό σύστημα και τα σπλάγχνα του.

24 Βιοσυντονισμός και παραδοσιακή ιατρική
Από έρευνες που εκπονήθηκαν, με τη μέθοδο του χωρισμού των ασθενών σε ομάδες, που η μία ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή ως μονοθεραπεία και η άλλη συνδυασμένη αγωγή με φάρμακα και βιοσυντονισμό, παρατηρήθηκαν θεαματικά αποτελέσματα στις ομάδες που ακολουθούσαν συνδυασμένη θεραπεία. Εκπονήθηκαν όμως και έρευνες, κατά τις οποίες και μόνη η εφαρμογή βιοσυντονισμού σε ασθενείς συνεπήχθη την πλήρη αποθεραπεία τους. VS

25 Βιοσυντονισμός και πρόληψη
Περιοδική εφαρμογή του βιοσυντονισμού σε όλα τα μέλη της οικογένειας για προληπτικούς λόγους προφυλάσσει από ασθένειες, προσβολές από παράσιτα και συντελεί στην καλή λειτουργία των οργάνων του σώματος.

26 Deta-Ap Θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού
Διενέργεια αντιπαρασιτικής θεραπείας 1500 περίπου διαθέσιμες συχνότητες 13 ή 20 προεγκατεστημένες συχνότητες, αναλόγως του τύπου της συσκευής Δυνατότητα επαναπρογραμματισμού της συσκευής απεριόριστες φορές Λειτουργία με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ Η συσκευή ιδιαίτερα μπορεί να αντιμετωπίσει: Ιούς - 90 είδη, Βακτήρια - 91 είδη, Μύκητες - 61 είδη, Πρωτόζωα - 31 είδη και Έλμινθες - 33 είδη

27 Deta-Ap Θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού
Η συσκευή έχει προεγκατεστημένες τις κάτωθι 20 συχνότητες από τις 1500 διαθέσιμες: Α/Α Συχνότητα Πιθανά συμπτώματα 16 Ιός Epstein-Barr (EBV) (Ιός της λοιμώδους μονοπυρήνωσης) λέμφωμα, κόπωση, πόνος στο λαιμό, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, αρρυθμία, αλλεργία 17 Cytomegalovirus - CMV (Κυτταρομεγαλοϊός) κακουχία, κόπωση, πονοκέφαλος, φλεγμονή του ήπατος, της σπλήνας, του παγκρέατος, των νεφρών 18 Γρίπη αναπνευστικού συστήματος πυρετός, ρίγη, αδυναμία, κεφαλαλγία, συμπτώματα της βρογχίτιδας και τις ρινίτιδας 19 Αντισηπτικό πρόγραμμα λοιμώξεις συμπεριλαμβανομένων των αγνώστων λοιμώξεων, φλεγμονή, οίδημα, πόνος, ερυθρότητα 20 Φλεγμονή διάφορα είδη φλεγμονής, ερυθρότητα, οίδημα, πυρετός, κρυολογήματα Α/Α Συχνότητα Πιθανά συμπτώματα 11 Streptococcus (Στρεπτόκοκκος) ΩΡΛ-όργανα, πονόλαιμος, αμυγδαλίτιδα, πνευμονία, ιγμορίτιδα, αμυγδαλίτιδα, λεμφαδενίτιδα, μέση ωτίτιδα, δερματικό εξάνθημα, πυώδη αρθρίτιδα, ρευματισμούς, νεφρική νόσο, οστεομυελίτιδα, οστρακιά 12 Escherichia coli (Εσερίχια κόλι) γαστρεντερίτιδα, διάρροια, δυσβίωση, χολοκυστίτιδα, τραχειίτιδα, ΩΡΛ, αρθρίτιδα, αδένωμα 13 Onychomycosis (Ονυχομυκητίαση) μύκητας των νυχιών 14 HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) μυρμηγκιές, θηλώματα, κονδυλώματα, δυσπλασία και καρκίνος του τραχήλου της μήτρας 15 Έρπης φαγούρα, κάψιμο, πόνος, εξάνθημα στα γεννητικά όργανα και χείλη, φλύκταινες του δέρματος, υπογονιμότητα Α/Α Συχνότητα Πιθανά συμπτώματα 6 Μύκητας Candida (fungus) μύκητες, μυκητιασικές λοιμώξεις, δυσβίωση, μυκητίαση, νεφρολιθίαση, πυελονεφρίτιδα, μηνιγγίτιδα 7 Trichomonas (Τριχομονάδες) πόνος, αίσθημα καύσου κατά την ούρηση, φαγούρα, ερεθισμός, προστατίτιδα, κυστίτιδα, υπογονιμότητα 8 Chlamydia (Χλαμύδια) φλεγμονή του γεννητικού συστήματος, των σαλπίγγων, ουρηθρίτιδα, στειρότητα, σαλπιγγίτιδα, κοιλιακό άλγος 9 Μυκόπλασμα (Mycoplasma) πόνος στη βουβωνική χώρα, φλεγμονή, προστατίτιδα, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, αποβολές, υπογονιμότητα 10 Staphylococcus (Σταφυλόκοκκος) αμυγδαλίτιδα, διαπύηση τραύματος, δοθιήνας (καλόγερος), styes (απόστημα στο βλέφαρο), γρίπη, σήψη, δηλητηρίαση, εντεροκολίτιδα Α/Α Συχνότητα Πιθανά συμπτώματα 1 Αποτοξίνωση αποβολή των τοξινών από το σώμα 2 Ασκαρίδες (Ascaridida) σκουλήκια, εντεροβίαση, ναυτία, τρίξιμο των δοντιών, πονοκέφαλος, έλλειψη όρεξης για φαγητό, κοιλιακή διάταση 3 Nηματώδης σκώληξ (Enterobius) σκουλήκια, εντεροβίαση, κνησμός στον πρωκτό, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη 4 Giardia (παράσιτο) κοιλιακός πόνος, δυσκοιλιότητα, διάρροια, αλλεργίες, παγκρεατίτιδα, ηπατίτιδα, νευροκυκλοφορική ασθένεια, αναιμία 5 Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού (Helicobacter Pylori) γαστρικό και δωδεκαδακτυλικό έλκος, γαστρίτιδα, καούρα, ναυτία, ξηροστομία, ερυγή (ρεψίματα)

28 Deta-Ritm Θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού
Επαναφέρει τα όργανα στην φυσιολογική – υγιή τους συχνότητα 1500 περίπου διαθέσιμες συχνότητες 13 προεγκατεστημένες συχνότητες Δυνατότητα επαναπρογραμματισμού της συσκευής απεριόριστες φορές Λειτουργία με 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ

29 Deta-Ritm Θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού
νοσήματα του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση, στηθάγχη, ταχυκαρδία, οίδημα, φλεβίτιδα, κλπ.) ενδοκρινικές διαταραχές παθήσεις των νεφρών (πυελονεφρίτιδα, κωλικό νεφρού, κλπ.) ουρολογικές παθήσεις (αδένωμα του προστάτη, προστατίτιδα, κλπ.) γαστρεντερικές ασθένειες ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος (βρογχίτιδα, άσθμα, πνευμονικό οίδημα, πνευμονία, κλπ.) πονοκεφάλους διαφόρων προελεύσεων παθήσεις του κεντρικού και περιφερειακού νευρικού συστήματος γυναικολογικές παθήσεις αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα και πολλές άλλες ασθένειες

30 Deta-Cosmo Θεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού
H πρώτη συσκευή κοσμετολογίας της σειράς Deta συνδυάζει κοσμετολογική και θεραπευτική δράση 13 προεγκατεστημένες συχνότητες Διπλή λειτουργία: Ηλεκτρομαγνητική θεραπεία και quantum θεραπεία. Αφενός η συσκευή Deta-Ritm 15 αντιμετωπίζει τις ασθένειες των οργάνων και αφετέρου το εξάρτημα quantum εξαλείφει τις ατέλειες της επιδερμίδας που προκλήθηκαν από τις ασθένειες των οργάνων αυτών. Εύκολο στη χρήση με αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής

31 Κλινικές μελέτες και έρευνες
Περισσότερες από εκατό (100) κλινικές μελέτες και έρευνες σε χιλιάδες ασθενείς τα τελευταία είκοσι έτη, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των συσκευών της Deta-Elis.

32 Μετάλλια που απονεμήθηκαν στην
Μετάλλιο από τη Ρωσική Ακαδημία Θετικών Επιστημών για τη συνεισφορά της εταιρίας στη βελτίωση της εθνικής υγείας της Ρωσίας Μετάλλιο «Ι.Ι. Μέτσνικοφ», για την εξαιρετική επιστημονική εργασία της εταιρίας στον τομέα της μικροβιολογίας, επιδημιολογίας και θεραπείας λοιμωδών νοσημάτων Μετάλλιο από Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας για τη συνεισφορά της εταιρίας στην εθνική υγεία Μετάλλιο για την παραγωγή ενός από τα 1000 καλύτερα προϊόντα της Ρωσίας

33 Διπλώματα ευρεσιτεχνίας
Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Αλεξάντερ Μακάροβιτς και Σεργκέι Κονοπλόβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 27/06/1999 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Τατιάνα Κονοπλόβα και Σεργκέι Κονοπλόβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 27/03/2001 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Αλεξάντερ Μακάροβιτς και Σεργκέι Κονοπλόβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 10/07/1999 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Βίκτωρ Τσερνίχ και Βιτάλι Σουχορούκοβ από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 27/06/2006

34 Διπλώματα ευρεσιτεχνίας
Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στους Βίκτωρ Τσερνίχ και Λιουντμίλα Σουχορούκοβα από την Ρωσική Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων την 20/03/2003 Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν από την Υπηρεσία Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ στον Σεργκέι Κονοπλόβ Διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας απονεμηθέν στον Σεργκέι Κονοπλόβ με ισχύ σε 72 χώρες

35 Βιοσυντονισμός Η επανάσταση στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών στη σύγχρονη ιατρική επιστήμη


Κατέβασμα ppt "Βιοσυντονισμός Η επανάσταση στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών στη σύγχρονη ιατρική επιστήμη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google