Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΑΝΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 21ο .

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΑΝΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 21ο ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΑΝΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 21ο .

2 ΕΥΡΩΠΗ Η ομορφιά κατέχει σήμερα δεσπόζουσα θέση, καθώς μπορεί :
1) Να βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του ατόμου 2)Να συμβάλλει στην επαγγελματική του επιτυχία 3)να βελτιώσει τις προσωπικές του σχέσεις

3 Πχ.Merilyn Monroe, Sophia Loren.
Πρότυπο ομορφιάς σύμφωνα με την τηλεόραση ,τα περιοδικά και άλλα μέσα πληροφόρησης είναι η πολύ αδύνατη ψηλή και καλλίγραμμη γυναίκα με τέλεια δόντια και αναλογία στήθους μέσης γοφού Πχ.Merilyn Monroe, Sophia Loren. Η Σοφία Λόρεν και οι ιδανικές της αναλογίες Η Merilyn Monroe συνδυάζει όμορφο πρόσωπο και καλλίγραμμο σώμα

4 Τα πρότυπα της ομορφιάς της Ευρώπης δε συμπίπτουν απόλυτα σε όλες τις χώρες , καθώς η κουλτούρα και το διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον στο οποίο ανατρέφονται οι κάτοικοι διαφορετικών χωρών και οι κοινωνικές συνθήκες στις χώρες αυτές συντελούν στη διαμόρφωση και εν μέρει διαφορετικών προτύπων ομορφιάς.

5 ΑΦΡΙΚΗ Στην Αφρική η ομορφιά είναι σημαντική και το πρότυπό της διαμορφώνεται μέσα από τις κοινωνικές συνθήκες και το φυσικό-πολιτιστικό περιβάλλον στο οποίο ζουν οι κάτοικοί της. Στην Νιγηρία θεωρούνται ελκυστικές οι γυναίκες που έχουν πολύ λίπος > δείγμα γονιμότητας . Σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αφρικής θεωρείται ότι η υπέρβαρη γυναίκα προέρχεται από ανώτερη κοινωνική τάξη . Σε ορισμένα μέρη της δυτικής Αφρικής οι υπέρβαρες γυναίκες θεωρούνται πιο ελκυστικές.

6 Πλάκες τοποθετούνται στα χείλη των γυναικών στην Αιθιοπία
Στην Αιθιοπία θεωρείται ελκυστικό το να φοράει η γυναίκα πλάκες στα χείλη. Πλάκες τοποθετούνται στα χείλη των γυναικών στην Αιθιοπία Σήμερα πολλοί άνθρωποι αφρικανικής καταγωγής φορούν στα μαλλιά τους rasta > συμβολίζει πολιτιστική περηφάνια Ο Bob Marley (αριστερά) έχει κάνει τα μαλλιά του ράστα όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι αφρικανικής καταγωγής Πλάκες τοποθετούνται στα χείλη των γυναικών στην Αιθιοπία

7


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΑΝΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 21ο ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google