Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

HY- 402 Βλαχάκης Μιχάλης Α.Μ.308 Πέρρος Παναγιώτης Α.Μ.1201 Χατζηαγαπίου Ανδρέας Α.Μ.1196 Μπαριτάκη Μαρία Α.Μ.1164.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "HY- 402 Βλαχάκης Μιχάλης Α.Μ.308 Πέρρος Παναγιώτης Α.Μ.1201 Χατζηαγαπίου Ανδρέας Α.Μ.1196 Μπαριτάκη Μαρία Α.Μ.1164."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 HY- 402 Βλαχάκης Μιχάλης Α.Μ.308 Πέρρος Παναγιώτης Α.Μ.1201 Χατζηαγαπίου Ανδρέας Α.Μ.1196 Μπαριτάκη Μαρία Α.Μ.1164

2 GreekDiabetes.com  Το Ελληνικό Portal για τον Διαβήτη  Σε Συνεργασία Με Το Διαβητολογικό κέντρο του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

3 GreekDiabetes.com  Συνεργάτες Γιατροί Διαβητολόγοι - Άγγελος Παππάς - Άγγελος Παππάς - Νικόλαος Κεφαλογιάννης - Νικόλαος Κεφαλογιάννης  Μελοντική συνέργασία με Γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

4 GreekDiabetes.com  Στόχος του Portal είναι η προώθηση της άποψης ότι ο Διαβήτης δεν είναι ασθένεια αλλά τρόπος ζωής. Ο στόχος θα επιτευχθεί μέσω της άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται στο θέμα του Διαβήτη στην Κρήτη. Ο στόχος θα επιτευχθεί μέσω της άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται στο θέμα του Διαβήτη στην Κρήτη.

5 GreekDiabetes.com  Επικοινωνία Διαβητικών με Γιατρούς όλων των ειδικοτήτων για προβλήματα που τους απασχολούν. 1.Διαβητολόγους 2.Οφθαμίατρους 1.Διαβητολόγους 2.Οφθαμίατρους 3.Νευρολόγους 4. Νεφρολόγους 3.Νευρολόγους 4. Νεφρολόγους κ.τ.λ. κ.τ.λ.

6 GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ Νοσιλευτών και γιατρών σε απορίες και προβλήματα που δημιουργούνται κατά την περίθαλψη ή την νοσηλεία των Διαβητικών και ειδικά σε Νοσοκομεία, Κέντρα υγείας και Αγροτικά Ιατρεία που δεν έχουν ειδικό τμήμα.

7 GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ Φοιτητών Ιατρικής και Γιατρών για την επίλυση αποριών που δημιουργούνται κατά την μελέτη των σύνθετων προβλημάτων και επιπλοκών που μπορούν να παρουσιαστούν σε ένα διαβητικό.

8 GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ Γιατρών Διαφορετι- κών ειδικοτήτων τόσο για τον καλυτερο συντονισμό των προβλημάτων που αφορούν τον Διαβήτη, Όσο και για την ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στον τομέα του Διαβήτη στην οποία μπορούν να συμβάλλουν και οι φαρμακευτικές εταιρείες

9 GreekDiabetes.com  Επικοινωνία μεταξύ των Διαβητικών ή και των συγγενών τους για ανταλλαγή απόψεων ακόμα και για ηθική υποστήριξη.

10 GreekDiabetes.com  Η Οργάνωση του Site: Θα διαθέτει μια Βάση Δεδομένων που θά την διαχειρίζονται οι χρήστες σε δύο επίπεδα Θα διαθέτει μια Βάση Δεδομένων που θά την διαχειρίζονται οι χρήστες σε δύο επίπεδα 1. Γιατροί,καθηγητές νοσηλευτικών σχολών (Read, Write permition) 2. Oλοι οι υπόλοιποι (Read permition)  Προυπόθεση η εγγραφή τους στο σύστημα σαν χρήστες με πλήρη στοιχεία

11 GreekDiabetes.com  Oι Γιατροί έχουν (Read, Write πρόσβαση) μετά την εγγραφή τους στο σύστημα σαν χρήστες με πλήρη στοιχεία.  Έτσι μπορούν να αποστέλνουν μέσω ειδικής φόρμας στοιχεία απο έρευνές τους ή άρθρα που έχουν πρόσφατα δημοσιευθεί και αφορούν τις νέες εξελείξεις στον τομέα του Διαβήτη.

12 GreekDiabetes.com  O Oλοι οι υπόλοιποι (Read πρόσβαση) μετά την εγγραφή τους στο σύστημα σαν χρήστες με πλήρη στοιχεία.  Mπορούν να διαβάσουν όλα τα άρθρα που βρίσκονται στην βάση δεδομένων κάνοντας (Search) μέσω λέξεων κλειδιών αναζητούμενες στους τίτλους των άρθρων που βρίσκονται στην ΒάσηΔεδομένων.

13 GreekDiabetes.com  Το Site θα είναι φτιαγμένο με Dreamwaver Ultradev 4.0 και με ASP (Active Server Pages) για τα στοιχεία που θα επικοινωνούν με την Βαση Δεδομένων η οποια θα φυλάσει τα στοιχεία (login, password, προσωπικά στοιχεία, και τα ανάλογα (permitions) για τους χρήστες) η οποια θα φυλάσει τα στοιχεία (login, password, προσωπικά στοιχεία, και τα ανάλογα (permitions) για τους χρήστες)

14 GreekDiabetes.com  Για την Επικοινωνία Στο Site σε πραγματικό χρόνο υπάρχει Δωμάτιο (Chat Room). (Προυπόθεση ο Browser του Client να έχει ενεργοποιήσει την μεταγλώτιση Java) (Προυπόθεση ο Browser του Client να έχει ενεργοποιήσει την μεταγλώτιση Java)

15 GreekDiabetes.com  Για την Επικοινωνία Στο Site Μέσω Email Yπάρχει σελίδα με πλήρη κατάλογο απο το ανθρώπινο δυναμικό που υποστηρίζει το Portal Yπάρχει σελίδα με πλήρη κατάλογο απο το ανθρώπινο δυναμικό που υποστηρίζει το Portal Γιατροί όλων των ειδικοτήτων καθώς και οι τεχνικοι υπεύθυνοι του Portal. Γιατροί όλων των ειδικοτήτων καθώς και οι τεχνικοι υπεύθυνοι του Portal. Mπορούν όλοι κατόπιν αιτήσεως να παρουν Mπορούν όλοι κατόπιν αιτήσεως να παρουν mailBox της μορφής anyname@greekdiabetes.com mailBox της μορφής anyname@greekdiabetes.com

16 GreekDiabetes.com  H σελίδα GuestBook όπως γνωρίζουμε μπορεί να κρατήσει τις καταχωρήσεις και εγγραφές των επισκεπτών της και είναι απο την φύση της ένα ισχυρό εργαλείο για Site – Portals αυτού του τύπου που δίδουν μεγάλη ώθηση στην επικοινωνία.

17 GreekDiabetes.com  H σελίδα Υποστήριξη παρέχει μια ειδική φόρμα επικοινωνίας για κατηγοριοποιημένα ερωτήματα των ενδιαφερόντων Γιατρών ή Ασθενών ή οποιουδήποτε άλλου προσαρμοσμένη ειδικά για τις ανάγκες του Site.

18 GreekDiabetes.com  Για να τεκμηριώσουμε ότι ο Διαβήτης είναι τρόπος ζωής εχουμε τα θέματα Διαβήτης και Ζωή, Ταξίδια, Άθληση, Διατροφή, Μαγειρική Διαβήτης και Ζωή, Ταξίδια, Άθληση, Διατροφή, Μαγειρική

19 GreekDiabetes.com  H σελίδα Μαγειρική περιέχει ειδικά διαμορφομένα menou απο Διαβητολόγους – Διαιτολόγους με πλήρη οργάνωση πινάκων με θερμίδες και ειδικά οργανωμένες δίαιτες για Διαβητικούς

20 GreekDiabetes.com  Όλες οι ενέργειες που πρέπει κάποιος να γνωρίζει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για να βοηθήσει ένα Διαβητικό.

21 GreekDiabetes.com  Υπερσυνδέσεις με άλλα Site σχετικά με τον Διαβήτη στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.  Με ιδιαίτερη έμφαση στη Ελληνική Πραγματικότητα

22 GreekDiabetes.com  Ανακοινώσεις και Νέα σχετικά με τον Διαβήτη.  Όλες οι νέες Ιατρικές μεθόδοι και Ανακαλύψεις Ιατρικά ανακοινωθέντα άρθρα και επιστημονικές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις συνεδρίων και meetings

23 GreekDiabetes.com  Πληροφορίες σχετικά με τον Διαβήτη σχετικά με τον Διαβήτη Τύπου-1 Τύπου-1 Τύπου-2 Τύπου-2

24 GreekDiabetes.com  Πληροφορίες με την οργάνωση και μορφή FAQ με τις πλέον συχνές ερωτήσεις σχετικά με τον Διαβήτη και τα προβλήματα των Διαβητικών διατυπωμένα και οργανωμένα από τους πιό ειδικούς στν χώρο.

25 GreekDiabetes.com  Συμβουλές Απο Ειδικούς για τους ασθενεις συγγενείς διαβητικών, νοσηλευτές, φοιτητές Ιατρικής κ.τ.λ.

26 GreekDiabetes.com  Προτάσεις που μπορούν να υποβάλουν Διαβητικοί και οποιοσδήποτε άλλος με κατάληλα οργανωμένη φόρμα επικοινωνίας για αυτό τον σκοπό σχετικά με την εξέλιξη και μελοντική ανάπτυξη του GreekGiabetes.com και μελοντική ανάπτυξη του GreekGiabetes.com

27 GreekDiabetes.com  Πληροφορίες Σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί το Site Σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί το Site  Copyright  Δεοντολογία  Προσφορά Υπηρεσιών

28 http://www.GreekDiabetes.com


Κατέβασμα ppt "HY- 402 Βλαχάκης Μιχάλης Α.Μ.308 Πέρρος Παναγιώτης Α.Μ.1201 Χατζηαγαπίου Ανδρέας Α.Μ.1196 Μπαριτάκη Μαρία Α.Μ.1164."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google